Mm suunnistus 2020. Suunnistuksen maailmanmestaruuskilpailut 2020-01-17

Daniel's Travels

mm suunnistus 2020

Keväällä ja syksyllä, eli maalis-huhtikuussa ja loka-marraskuussa, ilmasto muistuttaa Suomen kesää ja lämpötila on noin 20 astetta tai enemmän ja joitakin sadekuuroja voi myös esiintyä. Ilmastoiduisssa huoneissa on ilmainen wi-fi ja taulutelevisio satelliittikanavineen. Edellinen Suomen viestivoitto on vuodelta 2011, jolloin Suomen naiset voittivat kultaa ennen Tsekkiä ja Ruotsia. Yllä olevien tiedostojen tietoihin on tullut muutoksia loppuvuodesta 2017, kun kansainväliset suunnistuskartan kuvausohjeet päivitettiin. Ruotsi pitää mitalitaulukon kärkipaikkaa 21 kultamitalilla ja 58 mitalilla. Sinesin hotelli sijaitsee vanhassa kaupungissa. Palkintosummat ovat samat sekä miehissä että naisissa.

Next

Keski

mm suunnistus 2020

Sprinttisuunnistuksen mitalitaulukko 2001-2018 Maa 1-2-3 Yht 1. Suomen miehet ovat jääneet 2010-luvulla kokonaan ilman mitaleita. Se on voittanut 18 maailmanmestaruutta ja muille maille on jäänyt loput 17. Suomi Alakoski, Lylynperä +25,05 12. Maailman kaikkien aikojen kovin naissuunnistaja Simone Niggli voitti vuoden 2018 kisoissa Kööpenhaminassa kaikki kolme mahdollista maailmanmestaruutta W40-sarjassa, sprintin, keskimatkan ja pitkän matkan. Luettelon aiempien vuosien suomalaismitalisteista löydät Avainsanat: wmoc wmoc2019 wmoc2020 wmoc2021 wmoc2022 suunnistus veteraanisuunnistus suunnistusmatka suunnistusmatkat valmismatka valmismatkat matkapaketti matkapaketit pakettimatka pakettimatkat world masters orienteering championships veemokki weemokki suunnistuksen veteraanien mm-kilpailut mm-kisat riika riga latvia kosice košice slovakia kansai japani italia italy. Kuopiosta löytyy kisoille motivoituneet järjestäjät ja hienot puitteet, joille on hyvä rakentaa onnistunut tapahtuma, Ilomäki korosti.

Next

Nuorten maajoukkuevalinnat vuodelle 2020

mm suunnistus 2020

Saa 30 euron alennuksen, kun ilmoittaudut 30. Lillehammer, takaa-ajo 15 km p , miehet 1. Paluumatkalla pääsemme tutustumaan Unkarin Budapestiin. Lisätietoa Vakuutus Koululiikuntaliitto on vakuuttanut kaikki kilpailuihin osallistuvat koululaiset Pohjola Vakuutus Oy:ssä. Viime kauden kisapaikoista tämän kalenterin ulkopuolelle jäivät Viron Otepää, Italian Cogne, Ruotsin Ulricehamn ja Norjan Beitostölen. Norja Falla, Stenseth +7,58 5. Viikon matkalle lähteville on tarjolla bussikuljetus tai ajo vuokra-autolla.

Next

Irma

mm suunnistus 2020

Ruotsi 2 Svensson, Grate +32,89 10. Anssi Pentsinen +8,58 Mäki ja Hakola selvisivät jatkoon finaalivaiheeseen. Pidemmälle matkalle lähteville ainakin jatko-osa vuokra-autolla. Uutuutena kauden päättävässä Canmoren osakilpailussa hiihdetään myös 4 x 5 km sekaviesti. Ranska Chauvin, Manificat, Parisse, Jouve +1. Norja Golberg, Holund, Röthe, Krogh +8,9 4.

Next

ahintz.com

mm suunnistus 2020

Hae kilpailujärjestäjäksi Koululaisten kilpailujen hakeminen tapahtuu kahdesti vuodessa, huhti- ja syyskuun aikana. Saksa Gimmler, Krehl +9,94 q 6. Norja Falla, Jacobsen, Johaug, H. Myös naisten sprintti sujui ennen Almin valtakautta sveitsiläiskomennossa Simone Nigglin voitettua peräti seitsemän kultaa vuosina 2001-2013. Kisa koostuu aamupäivän sprinttimittaisesta karsintakilpailusta ja iltapäivän lyhennetyn keskimatkan pituisesta finaalista, johon lähdetään karsinnan jälkeisessä paremmuusjärjestyksessä. Venäjä 2 Yakimushkin, Belov, Poroshkin, Ustiugov 1:26.

Next

Daniel's Travels

mm suunnistus 2020

Tämä on hyvä mahdollisuus tutustua kesäiseen San Franciscoon ja parhaisiin suunnistusmaastoihin Kaliforniassa. Venäjä 2 Zherebyateva, Zhambalova, Smirnova, Golovan +2. Osassa lajeista lajiliitto antaa lausuntonsa hakijoista. Sveitsi van der Graaff, Fähndrich 16. Rekisteröitymistunnuksen saat sivustolla ilmoitetusta sähköpostiosoitteesta. Lundanes on nyt voittanut maailmanmestaruuden kolme kertaa peräkkäin.

Next

Rulla

mm suunnistus 2020

Ensimmäisenä maaliin tullut on Suomen mestari. Suomalaisseuroista kisoissa edukseen esiintyivät mm. Tapahtumalla on yleisökisoineen iso merkitys paikalliselle elinkeinoelämälle mm. Kisat käytiin Raubichin ampumahiihtostadionilla Valko-Venäjällä. Suomi Matintalo, Niskanen, Kyllönen, Pärmäkoski +1. Kisapaikan siirtymisen myötä kansainvälisen ampumahiihtoliiton alaisten kisojen järjestelyvastuut vuonna 2020 jakautuvat tasaisemmin eri kisajärjestäjien kesken. Naisten keskimatkalla Sveitsin Simone Niggli on vienyt viisi maailmanmestaruutta.

Next

Jukola 2020

mm suunnistus 2020

Kausi käynnistyy perinteiseen tapaan marraskuun lopulla Suomessa Rukan maailmancup -kilpailuilla ja päättyy tällä kertaa Kanadan Canmoreen maaliskuun lopulla. Näistä muutoksista merkittävimmät ovat muurahaispesien uusi merkintätapa sekä pistepellon uusi merkintätapa minkä myötä kaikki viljellyt pellot merkitään pisteillä, mutta kiellettyjä peltoja ovat vain ne, joissa on päällä erikseen kielletyn alueen merkki. Naisten sprintti on ollut viime vuodet Tanskan Maja Almin täydellistä dominointia. Ennen Alexanderssonin valtakautta naisten pitkän matkan valtikkaa piti hallussaan Sveitsin Simone Niggli, joka voitti peräti kahdeksan pitkän matkan maailmanmestaruutta vuosina 2001-2013. Hotel Vécsecity Superiorin majoitustiloista avautuu näkymä puutarhaan.

Next