Mosjøen begravelsesbyrå. Det er lov å være prisbevisst! 2019-11-14

Gravferd

mosjøen begravelsesbyrå

Presten tar kontakt med pårørende så snart det lar seg gjøre. Begravelse med seremoni fra kr 16. Vi tilbyr grav­ferd til marke­dets beste priser. Mosjøen by har ca 10 000 innbyggere og er senter i Vefsn kommune og i regionen. Fritid Fritidstilbudene er mange, spesielt innen idrett og musikk.

Next

Rørviks Begravelsesbyrå AS

mosjøen begravelsesbyrå

Så fort presten får beskjed vil de pårørende bli kontakt for samtale. Opplevelser Sjøgata med sin historiske trehus­bebyggelse ligger som en perle ved Vefsnas bredd midt i sentrum, ei lakseelv med lange tradisjoner. En stor frivillighets­kultur sørger for mange spennende aktiviteter og skaper sosiale møteplasser. Det er festers ansvar å sørge for at monumentet blir rettet opp. En rekke spesialbedrifter jobber med vedlikehold mot industri og oljesektor.

Next

Rørviks Begravelsesbyrå AS, Mosjøen, Mathias Brunsgate 17, 75 40 17...

mosjøen begravelsesbyrå

Mosjøen er omgitt av et eldorado for jakt og fiske og et stor­slagent turterreng, bl. Gode kommunikasjoner og sentral beliggenhet på Helgeland er viktige faktorer for nyetable­ringer. Cylex kan ikke holdes ansvarlig for nøyaktigheten, riktigheten , nytten eller påliteligheten av dataene. Graven Graven skal være klar i god tid før begravelsen og fremstå som ryddig og sikker. Ved dødsfall Det er soknepresten som først og fremst står til tjeneste fra kirkens side ved dødsfall. Vi har satt opp tre forskjel­lige forslag til oppsett for begra­velse og en for grav­ferd uten sere­moni. Mosjøen Anode er under­leverandør til flere aluminiums­verk.

Next

Rørviks Begravelsesbyrå AS

mosjøen begravelsesbyrå

Alle våre faste ansatte har gjennomført Virke Gravferds fagkurs på alle nivåer i tråd med bransjens krav. Det er vanlig å vente i minst 3 måneder etter begravelsen med å sette opp monument. Det er også et utstrakt samarbeid mellom kirken, kirkegårdsforvaltningen og begravelsesbyråene. Skjøtsel på kirkegårdene I tillegg til å være grav- og sørgested er kirkgårdene viktige parkområder for hele kommunens befolkning. Byråene er behjelpelig med utfylling og videresending. Det skal være ryddet adkomst for gravfølget og nødvendig utstyr skal være utplassert. U rnegrav Urnen skal settes i jorden senest 6 måneder etter bisettelse.

Next

Medarbeidere

mosjøen begravelsesbyrå

Før begravelse kan finne sted, må skjemaet sendes kirkevergen. Mosjøen har flyplass, jernbane, E6, samt faste havne­anløp til Europa, Amerika og Island. En rekke større idretts­anlegg har fostret utøvere i verdens­toppen. Byen midt i Norge Mosjøen ligger midt på Helgeland — og nøyaktig midt i Norge på veien mellom Lindesnes og Nordkapp. Planering og tilsåing av graven vil skje etter ca. Og Marsøra er et populært turmål. Dette er en oppgave som normalt blir utført av den som har levert monumentet.

Next

Rørviks Begravelsesbyrå AS, Mosjøen, Mathias Brunsgate 17, 75 40 17...

mosjøen begravelsesbyrå

Et tett og oversiktlig bysamfunn med gode service­tilbud innen helse og utdanning, rimelige boliger og et trygt oppvekstmiljø. Og en rekke aktive musikere har opp gjennom årene vært innom musikklinja ved den videregående skolen. Tidspunkt for nedsettelse avtales med kirkevergen. Og gründere har etablert nærings­hagen Væxt. Serveiceerklæring Ansatte ved kirkgården har ansvar for å medvirke til at avdøde gravlegges med verdighet og respekt for den enkeltes tro og livssyn.

Next

Det er lov å være prisbevisst!

mosjøen begravelsesbyrå

Rett over sentrum reiser mektige Øyfjellet 818 m seg. Mosjøen Begravelsesbyrå har lang erfaring i å møte mennesker i sorg. Musikk­miljøet i Mosjøen er viden kjent for sine mange oppsetninger. Alle graver vil være utsatt for setninger også lenge etter begravelsen. Det er et mål å stelle kirkegården slik at våre brukere får en verdig standard og at kirkegården blir et kjært sted å komme til. Kjemsåsen Alpinsenter, Helgelands største, ligger 10 min kjøring fra sentrum.

Next

Mosjøen

mosjøen begravelsesbyrå

Dette skjer Begravelsesbyrået tar kontakt med kirkevergen for å få tidspunkt for seremonien. Og Norges første idrettshelt, Heming Unge, gjorde sine store skikunster her. Det avtales tidspunkt for samtale. Her er lav stressfaktor med korte avstander, ingen køer og gratis parkering over hele byen noen plasser tidsbegrenset. Erfaring og kompetanse Det å møte mennesker som ofte er på sitt mest sårbare i livet er krevende og noe vi tar på alvor. Vi ønsker å fremstå som et trygt, tillitsfullt og seriøst byrå med lang erfaring, faglig tyngde og lokal kjennskap.

Next

Rørviks Begravelsesbyrå AS, Mosjøen, Mathias Brunsgate 17, 75 40 17...

mosjøen begravelsesbyrå

Alcoa Aluminium har i en årrekke produsert metall i verdensklasse, alt går til eksport. Graven lukkes og pyntes så snart gravfølget har forlatt kirkegården. Mosjøfolk er trivelige nordlendinger, lett å bli kjent med, har god tid, og elsker gå på de mange kaféene i byen. I Hattfjelldal er det innført faste begravelsedager i prioritert rekkefølge: Fredag kl. Det betyr at jorden i graven synker og det blir behov for etterylling av jord.

Next

Mosjøen

mosjøen begravelsesbyrå

Kirkevergen tar kontakt med prest og melder om dødsfallet. Begravelsesbyrået tar kontakt med kantor, som er musikalsk ansvarlig for seremonien. Dette må ses i forhold til forventede setninger i graven. Hvis du har spørsmål eller forslag angående denne saken, du er velkommen til å kontakte vår kundeservice. Skjemaet underskrives av ansvarlig for gravferden og fester for gravstedet. .

Next