Muodostelmaluistelu 1. valintakilpailu 2020. Muodostelmaluistelun 1. SM 2019-12-06

Muodostelmaluistelukilpailut helmikuussa 2020 Helsingissä

muodostelmaluistelu 1. valintakilpailu 2020

Elementtien vaikeuspisteet on määritelty taulukoissa etukäteen ja vaikeustasoja voi olla yhdestä neljään. Koreografia ohjelman omaperäisyys ja idea kuinka hyvin ohjelma on rakennettu musiikkiin 5. Ulkopuolelta otetaan vuosittain ehkä yksi uusi luistelija. Nöyrät pahoittelut tapahtuneesta ja samalla lämpimät kiitokset upealle yleisöllemme ymmärryksestä! Tapahtuman järjestäjän sivut: aikataulut, luistelujärjestykset, tulokset ym. Tämä päivän Rockettes on monipuolisesti vahva. .

Next

Live

muodostelmaluistelu 1. valintakilpailu 2020

Seniori- ja juniorijoukkueissa on 16 luistelijaa. Lauantaina työt aloitetaan aamulla hyvin aikaisin, tarkempi aika ilmoitetaan lähempänä tapahtumaa. Viikonlopun aikana jäällä nähdään 35 joukkueen ja yli 700 luistelijan huikeaa taitoa ja luistelun riemua. Suomen Taitoluisteluliitto tarjoaa suoratoistona taitoluistelua jälleen kaudella 2019-2020. Yleisölle tiedoksi, että tuomarialue sijaitsee katsomossa 203-204 eikä siihen katsomolohkoon ole saatavilla paikkoja. Halli sijaitsee Taka-Töölössä Telia 5G -areena -jalkapallostadionin ja Pallokentän lähellä, Olympiastadionin takana.

Next

KooKoo Jäätaiturit Muodostelmaluistelu

muodostelmaluistelu 1. valintakilpailu 2020

Minun tarvitsee vain sulkea silmäni. Myöskään omien eväiden nauttiminen jäähallissa ei ole mahdollista tapahtumien aikana, kaikki jäähallin tilat ovat Restelin yksinmyyntialuetta ja toisaalta ohjeistus noudattaa myös nykyistä hygienialainsäädäntöä. Team Unique on Suomen kovassa seniorijoukossa vieläkin haastaja, katsoo valmentaja. Joukkueen esittäminen on luonnollista eläytymistä, jolla luistelijat kertovat ohjelman tarinaa suoraan sydämestään, luonnehtii valmentaja Kaisa Nieminen. Muodostelmaluistelu on Suomessa suosittu laji, sillä maassamme on lähes 130 joukkuetta, joissa on yhteensä noin 2600 luistelijaa. Myös Junioreiden World Challenge Cupissa Suomen joukkueet ovat olleet joka vuosi mitaleilla. Järjestelyt ovat kovassa vauhdissa ja nyt on avattu myös talkooilmoittautumiset.

Next

Kausi 2019

muodostelmaluistelu 1. valintakilpailu 2020

Silloin laji voi antaa katsojalle paljon enemmän. Se on tässä ja nyt. . Hän toteaa perushengen erinomaiseksi, mutta odottaa joukkueeltaan myös uskallusta ristiriitojen työstämiseen. Maksu ravintolassa käteisellä tai kortilla. Olemme nyt puolivälissä kohti tuota päämäärää, valmentaja sanoo.

Next

Muodostelmaluistelun aluemestaruuskilpailut 11.1.2020

muodostelmaluistelu 1. valintakilpailu 2020

Voi, jos haaveesta tulee totta. Tätä tilaisuutta ei kannata jättää väliin! Taitekohta tuli kaudella Otin uuden linjan ja teimme paljon tekniikkaharjoituksia jo edellisen kauden. Pääset ilmoittautumaan nettisivuilla osoitteessa Tehtävänne vastuuhenkilö ottaa teihin yhteyttä hieman lähempänä kilpailua kun olemme saaneet talkoolaiset kartoitettua. Tuomareiden ja ylituomarin lisäksi muodostelmaluistelupaneelissa istuvat tekninen tuomaristo eli kontrolleri, spesialisti, avustava spesialisti, tietojen syöttäjä ja videoeditoija. Sääntömuutokset ovat muuttaneet lajin luonnetta tuomalla ohjelmiin vaaditut elementit. Ohjelmissa voidaan nähdä myös yksinluistelusta tuttuja liikkeitä kuten piruetteja ja liukuja. Pääsylippujen myynti alkaa 30min ennen kilpailun alkua jäähallin ovella.

Next

Muodostelmaluistelun 1. SM

muodostelmaluistelu 1. valintakilpailu 2020

Harmillisesti emme saaneet tätä tietoomme etukäteen ja emmekä osanneet yleisöllekään muuttuneista käytännöistä etukäteen kertoa. Lisäksi kilpailun järjestäjä osoittaa kuvauspaikat jään reunalta akkreditoituneille valokuvaajille. Anu Oksanen Tämä kertoo joukkueeni tasosta joka tilanteessa, Anu Oksanen toteaa. Kun tuossa työssä onnistui samalla hetkellä 19 parasta ystävääni, olin enemmän kuin onnellinen. Koreografiapuolelle olemme saaneet uusia tuulia jäätanssin huipulta.

Next

Muodostelmaluistelu 1

muodostelmaluistelu 1. valintakilpailu 2020

Luistelijoiden välimatkan pysyminen tasaisena kaikissa elementeissä Elementtien vauhti ja liuku Otteiden laatu ja säilyminen Esittämispisteiden skaala on nollasta kymmeneen neljännesosadesimaalin tarkkuudella. Laji on hyvin suosittu myös aikuisten keskuudessa. Hallin etupihalla automaatit sijaitsevat lipunmyyntipisteen vieressä. Oli psyykkisesti tärkeää päästä samaan sarjaan kotimaisten kanssakilpailijoiden kanssa, Mirjami Penttinen toteaa. On haaste, ettei vältetä ristiriitoja, vaan annetaan niiden tulla, mutta keskustellaan niistä aikuisella tavalla. Jäähallin osoite on Nordenskiöldinkatu 11-13, 00250 Helsinki. Piiri pyörii paremmin yhdessä kuin yksin.

Next

Muodostelmaluistelu 1

muodostelmaluistelu 1. valintakilpailu 2020

Siellä ei olisi joukkue huonokuntoisena pärjännyt. Se kertoo enemmänkin menneistä vuosista kuin niistä neljästä ja puolesta vapaaohjelman minuutista, jotka lopulta ratkaisevat voittajan. Joukkueelle on tyypillistä, että se pystyy parantamaan suoritustaan koko kauden ajan. Luistelijat on jaettu kahteen ryhmään pistejärjestyksen perusteella parittomiin Ryhmä 1 ja parillisiin Ryhmä 2. Kilpailun alustava aikataulu Lauantai 27.

Next