Nille sandvika. Nille: Vår butikk på Sandvika Storsenter 2019-11-13

Butikkliste

nille sandvika

Juli Oppstart: Etter avtale Gang per uke: 5 timer pr. De elsker gode løsninger og vanskelige utfordringer. Både innenfor eget fagområde eller over i helt nye retninger og ansvarsområder. Kjære Nille kunde — Vi ønsker deg «Velkommen hjem til oss» Nille reisen startet i 1966 med engros virksomhet, og i 1981 ble den første Nille-butikken åpnet. Derfor er vi opptatt av å gjøre det som må gjøres, og ikke nødvendigvis det vi blir bedt om å gjøre. Derfor er vi opptatt av å gjøre det som må gjøres, og ikke nødvendigvis det vi blir bedt om å gjøre. Butikkinnredningene i de nye butikkene våre, er også anderledes fra vår vanlige innredning.

Next

Deltidsmedarbeider søkes til Nille Sandvika Storsenter

nille sandvika

We connect everything — people, process, data and things — and we use those connections to change our world for the better. En viktig forutsetning er at du, som oss, har en kompromissløs holdning til sikkerhet og etikk. Du liker å jobbe alene, men samtidig samarbeide med andre. Det er din innsikt, dine evner og din vurdering der og da som, i samarbeid med teamet ditt, skaper resultater. Key responsibilities and activities include: Drives up-sell, upgrades, price adjustments and close on-time contracts for assigned accountsIncreases sales penetration at existing accountsBuilds relationships with customers and account teams to assist in acceleration of full adoption and renewals.

Next

Nille Sandvika sentrum søkes en ambisiøs butikkselger

nille sandvika

Fritid og kompetansetid Vi er lydhøre og fleksible når det kommer til arbeidstid. We find smart energy solutions. Our technology powers entertainment, retail, healthcare, education and more — from Smart Cities to your everyday devices. Vi leverer god design til lave priser. Det blir mulighet for å jobbe mer i ferier og travle perioder. We connect everything — people, process, data and things — and we use those connections to change our world for the better.

Next

Nille Sandvika sentrum søkes en ambisiøs butikkselger

nille sandvika

Når du står i inngangen til en av våre oppgraderte butikker, blir du møtt av det vi kaller vår inspirasjonsgate. Vi er over 400 spesialister innen strategi, design og teknologi. Våre butikkselgere er Nilles viktigste ambassadører og ansikt utad. Hvem du er Du har høyere utdanning og sterk interesse for faget. Våre engasjerte ansatte er der for å gi våre kunder den beste kundeopplevelsen, hver eneste dag. Du kjennetegnes av å være kvalitets- og ansvarsbevisst, nysgjerrig og har stor arbeidskapasitet. Som interaksjonsdesigner i Bekk vil du få ansvar for brukeropplevelse og interaksjonsdesign i utfordrende og tverrfaglige prosjekter.

Next

Nille

nille sandvika

We will contact you when we have a need of your competence in upcoming projects across the country. Drar opp helhetlige konsepter som ivaretar både brukerens behov, og virksomhetens merkevare og forretningsmodell. Fritid og kompetansetid Vi er lydhøre og fleksible når det kommer til arbeidstid. Du blomstrer i et miljø der det føles naturlig å utfordre hverandre, og motiveres av å få tillit. Vil du bli en del av Nille familien? Vi søker deg med kremmerånd og som takler et høyt stressnivå. Vi river og gjenvinner bygg, anlegg og utrangerte oljeinstallasjoner.

Next

Nille Sandvika sentrum søkes en ambisiøs butikkselger

nille sandvika

Lyskassene brukes som fokuspunkter for hvor du finner varer innen varegruppen som er avbildet på lysplakaten, slik at du ikke skal ha noen problemer med å finne det du leter etter. Prosesspersonen Takler store systemer godt og har verktøykassen som trengs for å løse problemer på skjerm, men også tilhørende organisasjonsutfordringer. Able to trouble shoot non-standard concernsOwns and executes renewal contracts for products and services on medium accounts with moderate complexityBuilds quotes, review contract terms, negotiation pricing, identify up-sell opportunities and handle objections. Vi ber deg om å svare på et par spørsmål slik at vi bedre kan få en forståelse av hvilket forretningsområde du er interessert i og hvilken bakgrunn du har. Curates use case recommendations and educates customers on relevant features and opportunities. Du vil også se at vi har byttet ut våre gule prislapper på varehyllene, med en diskret, lys gråfarge. Maintain and report an accurate rolling 120 day forecast of renewals in assigned accounts.

Next

Nille: Vår butikk på Sandvika Storsenter

nille sandvika

Du er service innstilt og ivrig etter å fylle på faste varer og herlige nyheter. We innovate everywhere - From launching a new era of networking that adapts, learns and protects, to building Cisco Services that accelerate businesses and business results. Våre største sesonger er advent, jul og påske, da er Nille det selvfølgelige stedet å besøke. Another part of the job is to deploy software to our customers on a regular basis. Vi våger der andre venter. Vi er stolte av å heve standarden for hva som anses for å være godt levert, og brenner for å spre kunnskap om hva som virker, og hvorfor. Du er vant til å håndtere akutte situasjoner, men trives godt i å jobbe i hjemmet til familiene.

Next

Butikkliste

nille sandvika

Det samme gjelder også vareutvalget vårt, naturligvis; Vi har de samme varene, selv om butikkene kan se mer eksklusive og dyre ut, så finner du samme gode varer til de samme gode prisene som til vanlig. Du har et godt klinisk blikk, og ønsker å holde deg faglig oppdatert. Vi er stolt av vår kultur, og våre butikkselgere er engasjert og kundefokuserte med et stort hjerte for Nille. Hvem du er Du har høyere utdanning og sterk interesse for faget interaksjonsdesign, produktdesign, tjenestedesign, industriell design eller tilsvarende. Og apropos kreativ motor: Faglig utvikling er svært viktig for oss. Og hvis du ønsker, er mulighetene for å utvikle deg videre store. Vi søker deg med kremmerånd som elsker salg og service.

Next

Nille Sandvika sentrum søkes en ambisiøs butikkselger

nille sandvika

Hver dag sørger de for at våre butikker fremstår inspirerende, innbydende og at våre kunder får den service de fortjener. Yes, our technology changes the way the world works, lives, plays and learns, but our edge comes from our people. Driver utviklingen fremover og setter framskritt foran fortjeneste. Fargetemaet er nå mer diskret og gjennomført, med mye bruk av fargen grått. Og du ønsker nye, faglig dyktige sparringspartnere. Du kan gjerne ha en utradisjonell sammensetning av fag og erfaring, og om du har ti eller to års erfaring er uvesentlig, så lenge du elsker det du driver med. Our technology powers entertainment, retail, healthcare, education and more — from Smart Cities to your everyday devices.

Next