Nordisk landskamp friidrett 2020. ahintz.com 2019-11-29

ahintz.com

nordisk landskamp friidrett 2020

Serien hennar var rekordjamn- alle dei fem gyldige hoppa var 5. . Denne software har været brugt i flere store stævner både Norgesmesterskab jegertrap, leirduesti, skeet og nordisk trap , Sverigesmesterskab nordisk trap og Landskamp. Tresteg: De norske jentene skal nok få det tøft i tresteg. Norge stiller med en sterk og spennende tropp i Danmark. Marcus Thomsen Foto: Eirik Førde Hedda Hynne, Strindheim, har hatt en sterk sesong med pers på 1.

Next

Nordisk landskamp i Tammerfors > Stord IL Friidrett

nordisk landskamp friidrett 2020

Førstnevnte stevne har godt med påmeldte, spesielt på løpsøvelsene. I vurderingen af atleter vil det indgå, hvorvidt aktive gennem deres deltagelse i internationale sammenhænge har vist at bidrage positivt til den fælles holdånd, som betegner et robust og slagkraftigt landshold. Hun har hele tre løp på 11. Takk til Anita for rapport!. Norge sin andre deltaker, Matilde Roe, , men har perset til over 13m iår. Den største favoritten er nok finnen Sanna Nygård som har sterke 13. Danske Sara Petersen har 54.

Next

Nordisk innendørslandskamp

nordisk landskamp friidrett 2020

Her tar vi med eit utval av dei beste resultata frå dei tre klubbane. Forhåpentligvis får vi se Retzius gjøre en ny, god konkurranse, da er 4. I dette løpet var det ingen som var interesert i å springa fort, det viktigaste var poenga. Det er ikke bare i Berlin det foregår store friidrettsbegivenheter i helgen. Følg med i næste live-sending søndag 9. Hvorfor kjenner vi deg igjen? Finland har også en sterk deltaker i Katri Hivonen innendørspers 15.

Next

ahintz.com

nordisk landskamp friidrett 2020

Det arrangeres nordisk mesterskap og juniorlandskamp U20 i Hvidovre i Danmark og Nordisk-Baltisk mesterskap U23 i svenske Gävle. Tar hun gull her vil det være mer imponerende da hun møter sterke utøvere i blant annet svenske Fanny Roos, som har støtet 16. Sistnevnte er tilbake på tartanen etter å ha blitt mamma ifjor. Lene Myrmel hadde en fin sesongåpning og må nok kjempe litt lengre bak i feltet. Suveren vinnar vart svensken Johan Roggestedt. I svenske Uppsala hadde vi to deltakarar med i den nordiske innandørslandskampen. Sygdom eller skader, som opstår i perioden fra 15.

Next

ahintz.com

nordisk landskamp friidrett 2020

I seniorklassen for menn vart det 7. Danske Line Schultz har løpt på 9. Softwaren er implementeret i både Norge og Sverige, men nu udgiver vi den til Danmark også! Utøvere som hekkeduoen Marie Skjæggestad fra Tyrving, Solveig Hernandez Vråle fra Sandvin, Pål Haugen Lillefosse fra Gneist, Sondre Juven fra Nesbyen og Simen Halle Haugen fra Runar er blant noen av de fremste utøverne i den norske troppen. Her er Noreg vart vist til 3. Renate Grimstad får med seg både landskamp og treningsleir, sidan det ikkje var meininga at ho skulle vere med under første veka på Tenerife.

Next

Nordisk juniorlandskamp og Nordisk

nordisk landskamp friidrett 2020

Vi ønsker helst resultatene i slik at de kan brukes direkte i vår elektroniske statistikk evt. Åremålet vart markert med ei særdeles gild samkome i Velledalen grendahus. Vikebladet arbeider etter regler for god presseskikk. Den av deltakerne med best årsbeste er finske Minna Nikkanen som har kommet seg over 4. Ikke legg inn resultatene enkeltvis. Caroline Fleischer perset til 1.

Next

Nordisk Indelandskamp Helsinki 2020

nordisk landskamp friidrett 2020

Vi tek mot fleire slike. Finland blir nok heller ingen lett match med blant annet Latvala og Berghem på laget. Feltet er sterkt med 2. Hun skal blant annet opp mot svenske Sofie Skoog som har notert 1. Danmark stiller blant annet med den sterke 96-modellen Maria Larsen som har notert 4.

Next

Årsbeste av Live og Marius i landskampen

nordisk landskamp friidrett 2020

De norske jentene Elisabeth Angell Bergh og Heidi Hestmark må konsentrere seg om å gjøre sine løp og under 9. Vi beklager ulempen dette medfører frem til systemet er på plass! To av disse er Nordisk juniorlandskamp og Diamond League i Birmingham, begge arrangeres i helgen. Christina Maria Toogood har også løpt fint i vinter og kan komme seg under 4. Finland har også sterke Jonna Berghem som har løpt på 23. Dermed var passeringane på hhv 300m og 600m på moderate 51,5 og 1,45, medan farten tok seg litt opp på dei neste 300m med ei rundetid på 47. Det samme må absolutt sies om danske Trine Mjulberg som er 19.

Next

Nordisk juniorlandskamp og DL Birmingham i helgen

nordisk landskamp friidrett 2020

Her får hun knalltøff kamp fra Malin Dahlström og Michaela Meijer, som begge har vært over 4. Hanna-Maari Latvala kan muligens gi Okparaebo konkurranse, finnen har løpt på 7. Landskampen har vært arrangert fire ganger tidligere og Sverige har vært overlegen og vunnet landskampene alle år, ifjor endte de likt med Finland i kvinnelandskampen. Også svenskenes andre deltaker Klara Bodinson, heltinnen fra Finnkampen ifjor, skal bli vanskelig å hanskes med, det samme med 9. Svenskene sender Khaddi Sagnia som smalt til med 6.

Next

Årsbeste av Live og Marius i landskampen

nordisk landskamp friidrett 2020

Ellers stiller blant annet tidligere juniorverdensmester Beatrice Nedberge Llano i slegge. Hadde ikke så stor konkurranse der, så hun bør hvertfall kunne prestere de samme tidene her. Neziri har satt finsk rekord med 7. Utarbeidet av Trond Engevik basert på den informasjon som ligger i statistikken. I friidrettsleiaren sitt nordmørs-fråver, vart treninga styrt av Henning Tandstad og Anders Wigdahl. Årets Nordiske juniorlandskamp, som både er landskamp og et individuelt nordisk mesterskap, arrangeres i Umeå i Sverige.

Next