Norge spania hÄndball. Norge 2019-11-16

HĂ„ndball EM 2018

norge spania hÄndball

Nederland tar poeng fra Tyskland. Dermed var et innsatsfylt Spania med for fullt da andreomgangen startet med norsk 18-17-ledelse. Spillere Ä se opp for pÄ Spania er Nerea Pena,Carmen Martin, Mereya Gonzales Alvares, de har ogsÄ Alicia Fraga Fernandez som er en spiller som er aggressiv pÄ gjennombrudd og liker Ä gÄ pÄ rom. Hvis Ungarn fÄr full flyt, mens Romania fÄr litt never, kan det bli jevnt. Det betyr at veien til semifinale nÄ blir en svÊrt tÞff, men ikke uoppnÄelig oppgave. Det norske landslaget reiser til spillerhotellet og kommer til Ä se kampen pÄ tv.

Next

HÄndball pÄ TV og stream

Stine Bredal Oftedal spilte en ny meget god kamp. Webmastere som er interessert i vÄr liveoppdatering lÞsning for deres websider er velkomne for Ä bruke vÄr liveoppdatering lÞsning kalt inScore. Toppscorer Spania: Soledad Lopez Jimenez 5. Tapet var Norges nummer 15 mot Spania siden november 1997. Romania og Nederland stÄr ogsÄ pÄ seks poeng fÞr de to siste kampene i gruppa. Det bedret seg veldig i 2. FÞlg hÄndball Spania og over 80 hÄndball konkurranser rundt hele verden.

Next

Trykk her for mer informasjon om. Jeg tror nÞkkelen til Ä slÄ Spania er forsvarspillet og mÄlvaktspillet,vi mÄ heller ikke glemme Spaninas linjespiller! Stine Bredal Oftedal scoret seks av mÄlene. De har ogsÄ en venstrekant som heter Soledad Lopez som er den spilleren som har spilt mest for Spania. Norge skaffet seg et fastere grep i lÞpet av noen fÄ minutter etter pause. Nederland tar poeng fra Tyskland.

Next

Norge

BÄde i forsvar og i angrep. OgsÄ Kent Robin TÞnnesen ble hvilt, mens Bjarte Myrhol og Kristian BjÞrnsen var ute med skade. NÊrspill, veldig gode til Ä gjÞre bevegelser uten ball og komme med fart i rom. Dette sikrer norsk semifinale i dag: 1: Norge slÄr Spania. Europamesterne viste pÄ sin side ingen nÄde og ledet pÄ det meste med ni mÄl flere ganger i fÞrste omgang. HÞyreback Eivind Tangen ble Norges toppscorer med Ätte mÄl.

Next

Sterkere enkeltspillere og mer erfaring. Sander Sagosen sto over oppgjÞret for Ä hvile etter Ä ha briljert med tolv scoringer i 43-31-seieren over Østerrike onsdag. De har et kollektiv og mer erfaring. Dominant Oftedal De norske hÄndballjentene sleit litt i fÞrste omgang, men etter pausen klarte ikke spanjolene Ä holde fÞlge med de norske friskusene, anfÞrt av kaptein Stine Bredal Oftedal, som scoret Ätte mÄl. . Spanjolene, eneste lag uten poeng i puljen i hovedrunden, hengte seg pÄ Norge nesten hele 1.

Next

HĂ„ndball, Sport

Hun skal gĂ„ ned med flagget til topps. Lunde lĂžftet sitt keeperspill radikalt. Da havner fem lag pĂ„ seks poeng. Det innebĂŠrer spill om 5. Christian Berge var langt fra fornĂžyd med Ă„ ligge under 10-18 til pause, og det var et helt annet norsk lag som kom pĂ„ banen til siste halvdel. Spania ble lĂžpt i senk og straffet for tekniske feil i angrep i flere perioder. LĂžft — Spania spiller nĂ„ mer og mer slik de gjorde fĂžr da de var gode.

Next

Livescore: HĂ„ndball Live

HÞyrekantene Malin Aune og Marit RÞsberg Jacobsen viste form og scoret mye. De norske hÄndballjentene hentet seg inn i kampen, og til pause sto det 17-18 til Norge pÄ resultattavla. Vinner Ungarn med fire mÄl eller mer, men ikke over helt usannsynlige 18, er Norge i semifinale. Norge er i gruppe to, som spiller mellomrunden i den franske byen Nancy. Landslagstreneren mener Romania er favoritt mot Ungarn. Norges hÄndballherrer fikk en tung start og brukte ni minutter pÄ Ä score sitt fÞrste mÄl i Valladolid. Norge slet fÊlt i forsvar, og keeperne Silje Solberg én redning pÄ elleve skudd og Katrine Lunde to pÄ ti hadde en uvanlig tam halvtime.

Next

Norge er avhengige av andre resultater for Ä nÄ drÞmmen om semifinale. Seieren over Spania gjÞr at Norge sÄ godt som er sikret kamp om 5. Norge gikk onsdag videre til mellomrunden med null poeng fra gruppespillet, etter et stortap mot Romania. I tillegg mÄ de ha hjelp av resultater i de Þvrige kampene. FÄr Ungarn full flyt og Romania litt nerver, sÄ kan det bli jevnt, sier Thorir om skjebnekampen klokka 18. Skrudde pÄ turboen Norge fikk en dÄrlig start pÄ kampen, og pÄ et tidspunkt ledet spanjolene 7-4.

Next

Spenningen lever Med seks poeng tyder mye pÄ at Norge blir dÄrligst nummer tre i pulja. Satser pÄ folk i hallene og god hÄndball! Eller det var vel nÊrmere en «hÄrfÞner» enn heving av stemmen, og det var det grunn til, sa Berge til Opphentingen startet for fullt, og med elleve minutter igjen lÄ Spania kun foran med ett mÄl. Ungarn har unge, men veldig spennende spillere. Forklaring: HÄndball live pÄ Livescore. Ser gjerne at vi bruker kantene vÄre og strekspillerne mer i denne kampen. Norge gÄr etter all sannsynlighet til semifinale med sin suverene mÄlforskjell.