Norge videre i em 2018. Sådan kommer Danmark i semifinalen 2019-11-16

Her er Norges vei videre mot EM : Sportshjøahintz.com

norge videre i em 2018

Siste gruppespillkamp var mot Romania. Vi skal bevege oss videre oppover: I liga B mangler det hele tre plasser. Tremålscorer Sunde Malin Sunde fra Ålesund, som scoret tre av Norges mål, ga Norge ledelsen etter ti minutters spill. Et nedrykk vil gi Norge en lavere ranking, som igjen medfører en tøffere kvalifisering siden gruppene der seedes. Snaut tolv minutter inn i andreomgang var kampen snudd og Romania i ledelsen for første gang i kampen på stillingen 16-15. Kypros Tidligere har playoff-en bestått av de beste tredjeplassene fra kvalifiseringen.

Next

Fotball: G17

norge videre i em 2018

Europamesterskabet i håndbold for mænd 2018 var den 13. Den kampen blir ekstremt viktig for Norge, som er avhengig av at svenskene vinner. Harstad Tidende har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til. Det vil si at Norge med gruppeseier eller en av de to beste andreplassene rykker opp til liga B, som igjen vil gjøre det enklere å kvalifisere seg direkte gjennom tradisjonell kvalifisering senere. I denne gruppe mødtes top 3 fra den indledende gruppe A og gruppe B. Sverige og Frankrig er videre med maksimumpoint efter gruppespillet.

Next

Norge J19 vant igjen

norge videre i em 2018

Det har vært mye forvirring og uklarheter rundt Nations League. En påfølgende finale kårer en vinner av Nations League. Det var å komme videre, vinne gruppen og bli førsteseedet. Med det endte Norge som nr 3 i Hovedrunden, og møtte Sverige i kamp om 5. Samtidig må Frankrike slå Kroatia. I dag var det vi som gjorde dem dårlige.

Next

DANMARK VIDERE I EM KVALIFIKATIONEN EFTER SEMIFINALESEJR MOD NORGE

norge videre i em 2018

Skulle Norge bli gruppevinner vil vi da være på nest øverste nivå, nivå B. Nå ville det vært den tøffeste. Hvis det skjer er Norge også helt avhengig av å slå Sverige. Men her trådte Danmark for alvor ind i sættet. I denne gruppe mødtes top 3 fra den indledende gruppe C og gruppe D. Hvorfor kjenner vi deg igjen? Sverige og Kroatia har to poeng hver.

Next

EM i håndbold 2018 (mænd)

norge videre i em 2018

De drev sine helter frem til en sterk firemålsseier over våre beste menn. Det som er helt sikkert, er at Europas 16 dårligst rankede lag får en større sjanse enn tidligere. I en rotete førsteomgang i Nancy florerte det med tekniske feil. Her spilles det semifinaler på de to beste lagenes ut fra Nations League hjemmebaner, før en finale. Ender vi bak Bulgaria i kveld blir vi værende på nivå C. I gruppene med fire lag strykes kampene mot laget som ender på sisteplass.

Next

Her er Norges vei videre mot EM : Sportshjøahintz.com

norge videre i em 2018

Ligesom Tjekkiet, Spanien og Tyskland også gør. Går resultatene vår vei i kveld kan Finland hjemme være utfallet. Dette kan også sies enda enklere. Caroline Krogh smadre point in til Danmark og holdene følges op til 26-26, hvor Ingrid Lajer går ned og server sættet og kampen hjem med 2 servesser til 28-26! Det betyder, at Frankrig er videre med maksimumpoint, ligesom Sverige også er fra gruppe A. Franskmennenes stjerne Nikola Karabatić lover imidlertid at de vil gjøre alt for å vinne. Da starter vi på nederste liga D og beveger oss oppover mens vi tilfører noen regler når vi får behov for det. Finalen spilles deretter som én kamp, og det trekkes på forhånd om vinner av semifinale 1 eller 2 får hjemmebane her.

Next

Fotball: G17

norge videre i em 2018

Oppgjørene spilles over én kamp, der laget med best mest poeng får hjemmebane. Den skal erstatte betydningsløse treningskamper. Et annet viktig poeng er at det beste og dårligste laget i hver gruppe vil rykke henholdsvis opp og ned til neste Nations League. At det rangeres ut fra Nations League får noen snåle utfall. Regel 2 Hvis det ikke er nok lag i ligaen til å fylle den ledige plassen, og hvis det er minst én gruppevinner i den aktuelle ligaen, vil det best plasserte laget fra en lavere liga valgt. Semifinalene spilles som én kamp på det best rangerte lagets hjemmebane. Siden liga A er øverste liga, vil det ikke være noen forskjell på regel 2 og regel 3.

Next

Sverige hjalp Norge i EM

norge videre i em 2018

Tidligere lørdag tapte den norske tittelforsvareren 32-33 i møtet med Tyskland. Seedingen vil være helt klar når Nations League-gruppene er ferdigspilt. Premisset for å påstå at det kan bli lettere for Norge, er antakelsen om at vi ikke klarer første- eller andreplass i den tradisjonelle kvaliken, men blir gruppevinner i Nations League. Etter det drar vi til La Manga i mars. Denne ledige plassen fylles dermed av Hellas. Rikke Bogetveit Nygard gjorde både 2-0 og 3-0 før Sara Iren Lindbak Hørte sørget for firemålsledelse til pause.

Next