Norge videre i em 2018. SĂ„dan kommer Danmark i semifinalen 2019-11-16

Her er Norges vei videre mot EM : SportshjĂžahintz.com

norge videre i em 2018

Siste gruppespillkamp var mot Romania. Vi skal bevege oss videre oppover: I liga B mangler det hele tre plasser. TremĂ„lscorer Sunde Malin Sunde fra Ålesund, som scoret tre av Norges mĂ„l, ga Norge ledelsen etter ti minutters spill. Et nedrykk vil gi Norge en lavere ranking, som igjen medfĂžrer en tĂžffere kvalifisering siden gruppene der seedes. Snaut tolv minutter inn i andreomgang var kampen snudd og Romania i ledelsen for fĂžrste gang i kampen pĂ„ stillingen 16-15. Kypros Tidligere har playoff-en bestĂ„tt av de beste tredjeplassene fra kvalifiseringen.

Next

Fotball: G17

norge videre i em 2018

Europamesterskabet i hÄndbold for mÊnd 2018 var den 13. Den kampen blir ekstremt viktig for Norge, som er avhengig av at svenskene vinner. Harstad Tidende har ikke ansvar for innhold pÄ eksterne nettsider som det lenkes til. Det vil si at Norge med gruppeseier eller en av de to beste andreplassene rykker opp til liga B, som igjen vil gjÞre det enklere Ä kvalifisere seg direkte gjennom tradisjonell kvalifisering senere. I denne gruppe mÞdtes top 3 fra den indledende gruppe A og gruppe B. Sverige og Frankrig er videre med maksimumpoint efter gruppespillet.

Next

Norge J19 vant igjen

norge videre i em 2018

Det har vÊrt mye forvirring og uklarheter rundt Nations League. En pÄfÞlgende finale kÄrer en vinner av Nations League. Det var Ä komme videre, vinne gruppen og bli fÞrsteseedet. Med det endte Norge som nr 3 i Hovedrunden, og mÞtte Sverige i kamp om 5. Samtidig mÄ Frankrike slÄ Kroatia. I dag var det vi som gjorde dem dÄrlige.

Next

DANMARK VIDERE I EM KVALIFIKATIONEN EFTER SEMIFINALESEJR MOD NORGE

norge videre i em 2018

Skulle Norge bli gruppevinner vil vi da vÊre pÄ nest Þverste nivÄ, nivÄ B. NÄ ville det vÊrt den tÞffeste. Hvis det skjer er Norge ogsÄ helt avhengig av Ä slÄ Sverige. Men her trÄdte Danmark for alvor ind i sÊttet. I denne gruppe mÞdtes top 3 fra den indledende gruppe C og gruppe D. Hvorfor kjenner vi deg igjen? Sverige og Kroatia har to poeng hver.

Next

EM i hÄndbold 2018 (mÊnd)

norge videre i em 2018

De drev sine helter frem til en sterk firemÄlsseier over vÄre beste menn. Det som er helt sikkert, er at Europas 16 dÄrligst rankede lag fÄr en stÞrre sjanse enn tidligere. I en rotete fÞrsteomgang i Nancy florerte det med tekniske feil. Her spilles det semifinaler pÄ de to beste lagenes ut fra Nations League hjemmebaner, fÞr en finale. Ender vi bak Bulgaria i kveld blir vi vÊrende pÄ nivÄ C. I gruppene med fire lag strykes kampene mot laget som ender pÄ sisteplass.

Next

Her er Norges vei videre mot EM : SportshjĂžahintz.com

norge videre i em 2018

Ligesom Tjekkiet, Spanien og Tyskland ogsĂ„ gĂžr. GĂ„r resultatene vĂ„r vei i kveld kan Finland hjemme vĂŠre utfallet. Dette kan ogsĂ„ sies enda enklere. Caroline Krogh smadre point in til Danmark og holdene fĂžlges op til 26-26, hvor Ingrid Lajer gĂ„r ned og server sĂŠttet og kampen hjem med 2 servesser til 28-26! Det betyder, at Frankrig er videre med maksimumpoint, ligesom Sverige ogsĂ„ er fra gruppe A. Franskmennenes stjerne Nikola Karabatić lover imidlertid at de vil gjĂžre alt for Ă„ vinne. Da starter vi pĂ„ nederste liga D og beveger oss oppover mens vi tilfĂžrer noen regler nĂ„r vi fĂ„r behov for det. Finalen spilles deretter som Ă©n kamp, og det trekkes pĂ„ forhĂ„nd om vinner av semifinale 1 eller 2 fĂ„r hjemmebane her.

Next

Fotball: G17

norge videre i em 2018

OppgjÞrene spilles over én kamp, der laget med best mest poeng fÄr hjemmebane. Den skal erstatte betydningslÞse treningskamper. Et annet viktig poeng er at det beste og dÄrligste laget i hver gruppe vil rykke henholdsvis opp og ned til neste Nations League. At det rangeres ut fra Nations League fÄr noen snÄle utfall. Regel 2 Hvis det ikke er nok lag i ligaen til Ä fylle den ledige plassen, og hvis det er minst én gruppevinner i den aktuelle ligaen, vil det best plasserte laget fra en lavere liga valgt. Semifinalene spilles som én kamp pÄ det best rangerte lagets hjemmebane. Siden liga A er Þverste liga, vil det ikke vÊre noen forskjell pÄ regel 2 og regel 3.

Next

Sverige hjalp Norge i EM

norge videre i em 2018

Tidligere lÞrdag tapte den norske tittelforsvareren 32-33 i mÞtet med Tyskland. Seedingen vil vÊre helt klar nÄr Nations League-gruppene er ferdigspilt. Premisset for Ä pÄstÄ at det kan bli lettere for Norge, er antakelsen om at vi ikke klarer fÞrste- eller andreplass i den tradisjonelle kvaliken, men blir gruppevinner i Nations League. Etter det drar vi til La Manga i mars. Denne ledige plassen fylles dermed av Hellas. Rikke Bogetveit Nygard gjorde bÄde 2-0 og 3-0 fÞr Sara Iren Lindbak HÞrte sÞrget for firemÄlsledelse til pause.

Next