Norgescup langrenn 2020. Ski 2019-12-10

Norgescup langrenn Lygna 2020

norgescup langrenn 2020

Det har vÊrt en fornÞyelse Ä ha dere pÄ besÞk og velkommen tilbake neste Är! Ved forfall etter dette mÄ man benytte egen reiseforsikring ved eventuell refusjon. Vi er svÊrt stolte av at den arrangeres i Stavanger. Saman med far Hans Hole er Kristine pÄ plass og klar for start. Konkurransen har etter hvert blitt kjent som en utfordrende og lÊrerik konkurranse for framtidige kokker og servitÞrer i Norge. Semifinaler og finaler avholdes hos vÄr samarbeidspartner gjennom flere Är, JÄttÄ vgs. Iformasjon om semifinale- og finaleoppgaver for kokker vil bli lagt 01.

Next

STARTLISTER: Norgescup Junior Lygna 2020

norgescup langrenn 2020

Ho var ikkje heilt nÞgd med rennet pÄ GÄlÄ. I 2020 er det 32. Og vi, vi gleder oss til Ä fÞlgje det unge langrennstalentet gjennom sesongen, den kan bli god. I alt 38 av dei beste i K 18 Är deltok i opningsrenn for junior pÄ GÄlÄ. Som tidligere blir det konkurranser med semifinale fredag og finale lÞrdag.

Next

NC junior Lygna 17.

norgescup langrenn 2020

Mer info om kokurransen og dommere vil komme etterhvert. Kanskje blir det opp fleire plassar pÄ resultatlista nÄr Norgescup for junior startar opp andre helg i januar som blir det neste store rennet. Det vart ein fin 13. . Distansen pÄ GÄlÄ var 5.

Next

Norgescup i orientering 2020

norgescup langrenn 2020

Kristine Hjellbakk Hole pÄ 13. Det har blitt lite skitrening til no i vinter, sÄ resultatet var ok, men sÄ er det ikkje no eg skal vere i best form heller, seier ho. Spenningen er til tider intens! Kristine Hjellbakk Hole gjekk sitt fyrste renn pÄ GÄlÄ denne vinteren. KjÊre lÊrlinger, foreningskolleger, samarbeidspartnere og alle kokkevenner. Her mÞtes framtidens fagutÞvere til mesterskap.

Next

TERMINLISTE: Norgescup Langrenn Senior 2019

norgescup langrenn 2020

Hundre lÞparar deltek i Kristine Hjellbakk Hole si klasse, K18. Vinnerne blir kÄret under banketten lÞrdag kveld. Vi har sÄvidt fÄtt pakket bort julepynten og nyttÄrsrakettene er akkurat sendt opp, fÞr vi mÞtes til en flott helg i Stavanger i lÊrlingenes tegn! Og vil vil ogsÄ i Är by pÄ ett flott prgram igjennom disse to dagene! Vi benytter ogsÄ anledning til Ä takke alle lÞpere, ledere, smÞrere og foreldre for en flott helg! Kretsen har booket 17 stk dobbeltrom med middagsbuffe og niste. Vi er overbevist om at deltakerne vil gjÞre dette til en spennende konkurranse med et faglig innhold som representerer det aller beste sin klasse. Ikke minst er den ogsÄ et viktig bidrag i arbeidet med framtidig rekruttering til vÄre yrker. Tre pÄ rommet kr 1240,- Dobbeltrom med ekstra oppredning Priser inkluderer frokost. FÞr det tek skulen pÄ Lillehammer juleferie 20.

Next

STARTLISTER: Norgescup Junior Lygna 2020

norgescup langrenn 2020

PÄ spÞrsmÄl fortel Kristine at ho har rundt 600 treningstimar fÞr sesongen i Är, og har halde seg skadefri. Det er meldt 4-5 minusgrader for fredag sÄ han trur det blir skarpt fÞre, kanskje med skareklister under skia. Romfordeling Info om mat Frokost, niste og middag Annen informasjon. Takk for en flott dag i dag og vi ser frem til en ny god konkurransedag i morgen! Middagsbuffe pÄ kveld +niste kr 200,- pr pers. Hole Under Norgescup i langrenn pÄ GÄlÄ sÞndag 1. Litt spent pÄ forma etter ei lita forkjÞling i jula, men som no er borte, seier Hans pÄ telefon frÄ eit snÞfattig Lygna i fint ver.

Next

Norgescup langrenn Lygna 2020

norgescup langrenn 2020

Takk for en flott dag og velkommen tilbake i morgen! Ho har gjort det skarpt i fleire sesongar, og satsar for fullt ogsÄ denne sesongen, fortel ho pÄ telefon til hellesylt. Infobrev Annen info Bindende pÄmelding etter 18. Det er sengetÞy og hÄndkle pÄ alle rom. Under konkurransen er vÄr store amfitribune fylt opp av publikum som fÞlger nÞye med og heier frem lÊrlingene som kjemper om pokalen. PÄ Lygna skisenter er det Norgescup i langrenn for junior til helga. . .

Next

Resultater og poengstillinger

norgescup langrenn 2020

. . . . . .

Next

Program verdenscup langrenn 2019/2020

norgescup langrenn 2020

. . . . .

Next