Nrk sport fotball. fotball 2019-12-05

NM i fotball menn 2019

nrk sport fotball

Konsentrerer seg om de største ligaene i Europa. I andreomgang ble det litt oppstyr da dommeren frarøvet Mjøndalen en målsjanse. Avgjørelsen ble nok ekstra tung og svelge da Haugesund gikk opp i 2-0 med en heading av Martin Samuelsen. Larvik-trener Roger Iversen var ikke altfor skuffet etter cupnederlaget. I andreomgang la Ola Solbakken på til 3-0, dermed er laget fra Trøndelag klare for semifinale i cupen.

Next

I kampen mot Mjøndalen fyrte Thore Pedersen av en volley fra 25 meter og opp i lengste kryss. Men vi er ganske godt fornøyd med mye av det vi gjør i dag, sier Ranheim-trener Svein Maalen. Michael Karlsen ga hjemmelaget ledelsen etter 41 minutter, før Mads Reginiussen doblet ledelsen to minutter senere på et frispark som gikk mellom beina på keeper. Torbjørn Kallevåg klinket til med strak vrist og banket ballen opp i krysset fra 20 meter. . Egne sider for klubbene, nyheter, pekere m.

Next

NRK Sport

Fokus på engelsk og europeisk fotball. God dekning av spesielt Premier League. Denne agenten henter fortløpende de siste fotballsakene fra en mengde online nyhetskilder, og sorterer dem i ulike kategorier. Drømmescoringer da Haugesund vant Haugesund scoret to fantastiske mål da de gikk videre til semifinale i cupen. Uavhengig om vi scorer eller ikke så ser folk på stadion og på tv at vi kan spille fotball. Dermed vant Haugesund kvartfinale oppgjøret mot Mjøndalen 3-1.

Next

Nettguiden

Haugesund brukte bare tre minutter før de svarte med nok en superscoring. Mjøndalen blåste liv i kampen da de reduserte etter Haugesund-keeperen ikke klarte å bokse vekk et innlegg. Vi viste på forhånd at vi måtte ha litt flaks og litt marginer, det hadde vi absolutt ikke i dag, sier Larvik-treneren. Ellers; hovedinngang for sportsnyheter finner du her. Her er nyheter, bloggartikler, fortløpende kampdekning etc. Et drømmetreff av venstrebacken sendte Haugesund opp ledelsen.

Next

Nettguiden

Dommeren dømte for offside da en Mjøndalen-spiller ble spilt igjenom av en Haugesund-spiller, som naturligvis ikke var veldig populært. Ranheim videre til semifinale Nedrykkstruede Ranheim tok imot Fram Larvik i kvartfinale i cupen onsdag kveld. Andredivisjonsklubben fra Larvik var ikke ufarlige og hadde blant annet to skudd i metallet, men måtte se seg slått 3-0 av eliteserieklubben fra Trondheim. . . . .