Oopperajuhlat savonlinna 2020. Suomeksi 2019-12-24

Opera in Style, opera holidays to 2020 Savonlinna Opera Festival

oopperajuhlat savonlinna 2020

Savonlinnassa vierailee myös Kroatian kansallisooppera Euroopan kulttuuripääkaupungista Rijekasta. Aivan erityisesti asiakkaat vaikuttavat tykänneet Savonlinnan Sokos Hotel Seurahuoneen asiakaspalvelusta ja näköaloista. Lippu on vaihdettava viimeistään 31. Konsertin ohjelma löytyy Oopperajuhlien verkkosivulta tämän kautta. Croatian National Theatre will bring two important operas to the Opera Festival, which are both rare treats to the audience. Ambient-henkiset konsertit ovat tunnettuja rituaalinomaisesta ja maagisesta tunnelmastaan.

Next

Opera in Style, opera holidays to 2020 Savonlinna Opera Festival

oopperajuhlat savonlinna 2020

She is celebrating her 60th birthday at Olavinlinna together with conductor Hannu Lintu and Savonlinna Opera Festival Orchestra. Konsertti järjestetään Olavinlinnassa lauantaina 1. Savonlinnassa sijaitsee kuitenkin muutama hotelli, joista matkailijat ovat tykänneet varsin paljon. Tuttuun tapaan Oopperajuhlien ohjelma pullistelee mielenkiintoista nähtävää, ja näistä yhtenä esimerkkinä voi mainita Sevillan Parturin, jossa on mukana esimerkiksi huippusuosittu Waltteri Torikka. Karita Mattilan pian 40 vuotta sitten voittamista Lappeenrannan ja Cardiffin laulukilpailuista käynnistyi ikoninen ura, joka jatkuu edelleen vahvana.

Next

Suomeksi

oopperajuhlat savonlinna 2020

Loma, Saimaan välke ja rantakaupungin erityinen tunnelma — kesän unohtumattomat hetket koetaan Savonlinnan Oopperajuhlilla. Väliaika EloJubileen konserteissa on n. Oopperajuhlien kävijöillä on mistä valita: Mukana ovat mm. Musiikin eri lajien lisäksi mukana on niin tanssin, teatterin, kirjallisuuden, kuvataiteen, elokuvan kuin lastenkulttuurinkin kiinnostavimmat tekijät. Erikoishintaiset liput Erikoisalennuksiin opiskelija-, eläkeläisalennukset yms. Kroatian kansallisooppera tuo Oopperajuhlille kaksi merkittävää oopperateosta, joita Suomessa nähdään vain harvoin.

Next

Ohjelmisto 2020

oopperajuhlat savonlinna 2020

Visiting productions will be performed by Croatian National Theatre from Rijeka, the European Capital of Culture. Sets : Dalibor Laginja, Marin Blaževi? It is a breathtakingly beautiful destination for truly unforgettable opera visit. I want to start with the opera itself. Suuri juhlagaala, joka myytiin loppuun pian julkistuksen jälkeen, saa jatkoa ja toisen esityksen maanantaille 27. Festivaalin ohjelmisto on tuoreen taiteellisen johtajan Ville Matvejeffin ensimmäinen ja tuo Olavinlinnaan koko joukon uusia, kansainvälisesti kiinnostavia nimiä. Julius Caesar on Oopperajuhlien historian ensimmäinen mestari Händelin ooppera ja yksi hänen parhaina pidettyjä teoksiaan. Festivaalilla nähdään myös Karita Mattilan juhlagaala.

Next

Opera in Style, opera holidays to 2020 Savonlinna Opera Festival

oopperajuhlat savonlinna 2020

On suurenmoista saada esittää viimein Suomessa ainutlaatuisen hieno Kuningas Roger, joka on viime vuosina kokenut uuden tulemisen suurissa oopperataloissa mm Lontoossa, Bostonissa ja Tukholmassa. Tänä päivänä linna on yksi maamme tunnetuimmista nähtävyyksistä ja suosittu turistikohde. Tarjoushinta ei sisällä S-Card —etuja. Karita Mattilan suuri juhlagaala Olavinlinna la 25. Muinaisskandinaavisten rumpujen, harppujen ja puhaltimien ohella juurevaan äänimaisemaan kuuluvat kuiskaukset, melodinen laulu ja vaikuttavat kuorot.

Next

THE 10 BEST Hotels in Savonlinna for 2020 (from $55)

oopperajuhlat savonlinna 2020

Alkuruoan tarjoilu alkaa pe 14. Taiteellinen johtaja Ville Matvejeff: Minulta on kysytty, kuinka aion Oopperajuhlia uudistaa. Kroatia tuo festivaaleille Händelin Julius Caesarin sekä Jules Massenet'n Wertherin. Julius Caesar features awe-inspiring acrobatics as well as opera. Katso Wardrunan musiikkivideo Raido linkin takaa. A stopover for 2 nights in Helsinki is also recommended.

Next

EloJubilee Olavinlinna

oopperajuhlat savonlinna 2020

Ja kun Wienin Volksoper pyörittää Straussin Lepakkoa Olavinlinnassa, tervapääskytkin alkavat tanssia. Hän viettää 60-vuotisjuhliaan Olavinlinnassa yhdessä kapellimestari Hannu Linnun ja Oopperajuhlaorkesterin kanssa. Visiting productions will be performed by Croatian National Theatre from Rijeka, the European Capital of Culture. Check out the detailed instructions from here:. Tulevana kesänä nähdäänkin joukko nimekkäitä uuden polven tekijöitä, jotka kaikki on noteerattu kansainvälisesti nousevina tähtinä.

Next

Opera in Style, opera holidays to 2020 Savonlinna Opera Festival

oopperajuhlat savonlinna 2020

Torikka esiintyy myös perinteisten näyttämöiden ulkopuolella viihdelavoilla — esimerkiksi marraskuussa hän esiintyy rock-tenori Jarkko Aholan kanssa Hartwall-areenalla jo kolmatta kertaa. Viime kesän uutuusooppera myi esitykset täyteen ja saa jatkoa heinäkuussa. Vuonna 2020 Savonlinnan Oopperajuhlat alkavat perjantaina 3. . Wardruna Savonlinnan Oopperajuhlat Olavinlinna la 1. Hersyvä Sevillan parturi esitetään uusin voimin.

Next

LA TRAVIATA, 20.07.2020 19:00, Olavinlinna, SAVONLINNA

oopperajuhlat savonlinna 2020

More information on accesibility can be found on our website: Virtual tour of Olavinlinna: Enjoy your interval and book refreshments in advance from here: The City of Savonlinna is located in the middle of scenic lake district of Saimaa in eastern Finland. Videon ohjaaja on suomalainen Tuukka Koski. My warmest welcome to the festival! Uutuutena kuullaan Rossinin Sevillan parturi, tilannekomiikan vauhtimylly, jonka käänteistä otetaan kaikki irti. Aiemmin maksettuja palvelupalkkioita ei hyvitetä. Lipputyyppi on ostettavissa sekä myyntipisteistä että verkkokaupasta. Joustavan lipun voi vaihtaa siinä täyden palvelun myyntipisteessä, mistä se on alun perin ostettu. Vieraamme tulee Euroopan kulttuuripääkaupungista Rijekasta.

Next