Parhaat puhelimet 2020. Parhaat puhelimet alle 500 euroa (talvi 2019 2020-01-05

Vuoden Puhelin

parhaat puhelimet 2020

Kokonaisuutena, myös hinta huomioon ottaen, Nokia 7 Plus on toistaiseksi paras uuden ajan Nokia-älypuhelin. Se on kaiken kaikkiaan huippu Android-puhelin, joka jää vain aavistuksen jälkeen Samsungin kärkipaikasta. Näin ollen vaikka OnePlus 6T ansaitsee ehdottomasti jälleen ostosuosituksen, voi vanhempi OnePlus 6 olla monille järkevämpi valinta. Keräämällä eniten ääniä, on OnePlus 7T oikeutettu Vuoden Puhelin 2019 -titteliin kategoriassa vuoden budjettilippulaivapuhelin. Paytrailin raportin mukaan vuonna 2017 Black Fridayn myynti ylitti vuoden toiseksi parhaan myyntipäivän yli 50 prosentilla ja vuonna 2018 keskimääräinen ostosmäärä ylitettiin jo 225 prosentilla. Tässä artikkelissa käymme läpi mitkä ovat parhaat puhelimet, joita saa alle 100 eurolla ostettua.

Next

WP

parhaat puhelimet 2020

Jos kuitenkin etsit puhtaasti budjettiluokan puhelinta, suosittelemme tutustumaan listaukseemme. Mate 20 Pro on myös ehkä paras kamerapuhelin toistaiseksi. Puhelimen edestä löytyy kahdeksan megapikselin selfiekamera. Älypuhelimet ovat jättimäisen suosittuja Älypuhelin tai smart phone on yleisnimitys puhelimille, jotka ovat monikäyttöisiä multimedialaitteita. Jokainen edellä mainituista on jo toteutettu, mutta ne tulevat yleistymään ensin lippulaivamalleihin ja myöhemmin myös alempiin hintaluokkiin. Sanan Black Friday merkitys tulee Yhdysvalloista, Philadelphiasta ja vuosikymmenten takaa, jolloin vapaapäivä Thanksgivingin eli kiitospäivän jälkeinen liikenne ruuhkautti liikennettä, kun autoa oli suorastaan mustanaan, mikä aiheutti lisätyötä poliisille. Android-puhelimissa on yksi keskeinen ero verrattuna Applen laitteisiin; erilaisten mallien ja valmistajien määrä on moninkertainen, joten valinnanvaraa on paljon.

Next

WP

parhaat puhelimet 2020

Suurin eroavaisuus puhelimien väliltä löytyy järjestelmäpiireistä, sillä OnePlus 7 Prossa on Snapdragon 855, kun taasen OnePlus 7T Prossa on hieman päivitetty Snapdragon 855 Plus -järjestelmäpiiri. Puhelimen akunkestoa voi toki , mutta myös eri puhelinmallien akunkestävyydessä on eroa. Paras älypuhelin alle 300 eurolla Edullisissa älypuhelimissa on vielä nykyäänkin yleensä aina jotain vähän pielessä. Nyt on kuitenkin vuoden edullisin aika hankkia uusi puhelin, sillä moni alle vuoden ikäinen malli on reippaassa alennuksessa. Ajan myötä hinnan kuitenkin putoavat hieman ja siten saataville tulee ihan päteviä valintoja. Puhelimesta löytyy Huawein viimeisin Kirin 980 järjestelmäpiiri.

Next

Parhaat puhelimet alle 100 euroa (talvi 2019

parhaat puhelimet 2020

Muutaman vuoden hiljaiselon jälkeen markkinoilla on oikeastaan kolme suurta trendiä: täysin reunattomat näytöt, taittuvat näytöt ja 5G. Olemme kokeilleet kaikkia listamme puhelimia perusteellisesti ja asettaneet ne paremmuusjärjestykseen muun muassa ominaisuuksien, näytön, akunkeston, muotoilun ja kameran perusteella. Kaupoista löytyy monenlaista älypuhelinta eri hintaluokissa. Tallennustilan määrä on myös kohdillaan, sillä useimmat tämän hintaluokan laitteet tarjoavat sisäistä tallennustilaa 128 tai 256 gigatavun verran. Monet eri vaihtoehdot näytön koon, prosessorin tehon, ohjelmiston ominaisuuksien ja muotoilun osalta tekevätkin parhaan Android-puhelimen valinnasta haastavaa. Käyttömuistia laitteessa on neljä gigatavua. Puhelimen edestä löytyy 24 megapikselin selfiekamera.

Next

Parhaat puhelimet alle 500 euroa (talvi 2019

parhaat puhelimet 2020

Kuvanlaadultaan nämä laitteet kuitenkin pärjäävät varsin hyvin vertailussa noin tuhannen euron lippulaivapuhelimia vastaan. Galaxy S10e:tä on helppo suositella käyttäjälle, joka etsii pienikokoista puhelinta ja pitää Samsungin käyttöjärjestelmästä. Mitä parempi kamera, sitä parempi puhelin. Vertailu ja arvioinnit ja analyysit voivat olla hyvä tapa valita puhelin ja arvioida sopivinta mallia. Puhelimen 16 megapikselin etukamera on sijoitettu puhelimen sisään, ja se nousee tarvittaessa ylös puhelimesta. P Smartin takaa löytyy 13+2 megapikselin tuplakamera. Lisäksi markkinoilla on monia kunnostettuja käytettyjä Iphoneja, joille tarjotaan uuden puhelimen tapaan takuu.

Next

Parhaat Black Friday

parhaat puhelimet 2020

Se tarjoaa kattavat ominaisuudet ja ottaa erittäin selkeitä kuvia. Tämä onkin juuri se tehtävä, jonka kanssa me yritämme auttaa sinua. Myös keskusmuistia löytyy 6 tai 8 gigatavua. Myös OnePlussan oma 20 watin pikalataus on edelleen kilpailukykyinen. Puhelimessa on perusnäppäimet, jotka jäävät alkuperäisen banaanipuhelimen tapaan peittoon liukuvan suojan alle. Toki monista halvoista puhelimista löytyy myös muistikorttipaikka, jolla saa lisättyä kätevästi tallennustilaa. Lisäksi 6,39 tuuman näytössä ei ole näyttölovea, sillä etukamera nousee esiin tarvittaessa.

Next

Akunkestoltaan parhaat Android

parhaat puhelimet 2020

Toisaalta uusissa monipuolisissa älypuhelimissa on kuitenkin paljon käytännöllisiä toimintoja, jonka vuoksi älypuhelin suhteellisen lyhyttä akunkestoa voi sietää. Mate 20 Pro on markkinoiden paras Android-älypuhelin, jossa on myös useampia erikoistoimintoja. Vuoden Puhelin 2019 -äänestyksessä parhaimmat puhelimet valittiin lukijoiden antamien äänien perusteella. OnePlus 7T -puhelimessa on lisäksi Snapdragon 855 Plus -järjestelmäpiiri ja Android 10 -käyttöjärjestelmä. Älypuhelinmaailmassa eletään ylipäätään kiinnostavaa aikaa. Akku oppii myös käyttäjästään ja sulkee turhia taustalla olevia sovelluksia, jos niitä ei käytä.

Next

Parhaat puhelintarjoukset

parhaat puhelimet 2020

Jos itse pitäisi valita näiden kahden mallin välillä uusi puhelin, ottaisin itselleni käyttöön kaksikosta OnePlus 6:n. Taistelu isoista näytöistä Muutama vuosi sitten sinulla ei ollut valintaa, jos etsit puhelinta, jossa on suurempi kuin iso näyttö. Edullisten puhelimien myyntivaltti onkin supernopeasti tulevat käyttöjärjestelmä- sekä tietoturvapäivitykset. Euroopan markkinoille on kuitenkin tarjolla vastaava Motorola Moto X Force-malli, jonka ominaisuudet ovat lähestulkoon identtiset -puhelimen kanssa. Se tekee muutamia kompromisseja kalliimpiin S10:een ja S10 Plussaan verrattuna, mutta säästää mielestämme oikeissa paikoissa. Lisäksi Honor 20 Pro tarjoaa erinomaisen akkukeston 4000 milliampeeritunnin akulla. Jos et ole varma, voit aina kysyä palvelevilta myyjiltämme apua.

Next