Åpen dag brannstasjon 2018. Drammen Live24 2020-01-17

Åpen dag på Brannstasjonen

åpen dag brannstasjon 2018

Fevang oppsummerer arrangementet som veldig vellykket, og påpeker at det ikke bare er barna som har fått utbytte av åpen dag. Vi ber da om navnet på innsender og kontaktinformasjon til denne. Eventuelle underleverandører er da underlagt databehandleravtaler og får ikke bruke dataene til annet enn å levere tjenesten vi har bestilt av dem. Om Brannvernuka Brannvernuka har vært arrangert siden 1980-tallet og har blitt en viktig tradisjon Norge rundt, der tusenvis av barn får opplæring i brannforebygging. Byggeprosjektet har også gått på skinner, selv om starten ble utsatt på grunn av dyp tele. Det har vært få byggemøter og ingen overraskelser, sier Hans Petter Haukø.

Next

Namsosbloggen: Åpen dag på Namsos Brannstasjon 20. september 2014

åpen dag brannstasjon 2018

Både ambulansen og Falck tok turen til brannstasjonen, og brigadesjef Jan Erik Fevang forteller at dette er viktige samarbeidspartnere av brannvesenet. Etter ei brannutrykning skal klær og utstyr tas av og legges i sekker eller i feiergarasjen. Begynner det å brenne, er du og familien veldig overlatt til dere selv i de første livsviktige sekundene og minuttene. Årsaken til denne lagringen er for å bekrefte om eposter blir sendt fra nettsiden og videresendt til riktig mottaker. Åpen brannstasjon er lagt opp som en familieaktivitet, der barn og voksne får gode råd om brannsikkerhet.

Next

Åpen brannstasjon i 2018, Sandnessjøen

åpen dag brannstasjon 2018

På rundt 350 steder over hele landet inviterer brannvesenet til Åpen brannstasjon lørdag 21. Han er branningeniør og leder for skadeforebyggende avdeling i forsikringsselskapet If. Side- og tjenestefunksjonalitet Det blir brukt informasjonskapsler i drift og presentasjon av data fra nettsteder. Alle slike tjenester bør derfor brukes med vett. Det virket som et populært tiltak blant de små. Et lite branntilløp utvikler seg raskt til full overtenning, så her må alle handle riktig fra første stund, sier konserndirektør Morten Thorsrud i If, i en pressemelding.

Next

Åpen dag på brannstasjonen

åpen dag brannstasjon 2018

Lørdag er det åpen dag på Brannstasjonen i Hommelvik og i løpet av uka har flere barnehager avlagt de lokale brannmannskapene et besøk. Behandlingsgrunnlaget er samtykke fra den enkelte, med mindre annet er spesifisert. Det var brede smil og stor stemning da brannvesenet i Flatanger onsdag flyttet inn i den nye brannstasjonen på Lauvsnes. Disse skjemaene er tilgjengeliggjort for publikum for å utføre de oppgaver de er ment å gjøre. Åpen brannstasjon 2018 focallength 135 flash 16 cameramake Canon height 1080 fnumber 5. Personopplysninger vi mottar blir ikke benyttet til andre formål enn å svare på henvendelsen.

Next

Åpen brannstasjon i 2018, Sandnessjøen

åpen dag brannstasjon 2018

Vi er opptatt av at du skal ha et trygt og sikkert hjem. Juridisk eier av nettsiden er behandlingsansvarlig for virksomhetens behandling av personopplysninger. Verneombud Tor Roald Lindseth er meget godt fornøyd med resultatet. Cecilie forteller at åpen dag pleier å være godt besøk med flere hundre besøkende de timene de holder på. I Flatanger er det nå 16 mann i hovedstyrken og 5-7 personer i depotstyrkene på Jøssund, Hasvåg og Utvorda. For barnefamilier er det spesielt viktig at de voksne har en avklart rollefordeling i tilfelle brann, slik at en unngår misforståelser i en kritisk situasjon der en kanskje ikke klarer å tenke klart. Slike informasjonskapsler kan inneholde informasjon om språkkode for språk valgt av brukeren.

Next

Åpen brannstasjon i 2018, Sandnessjøen

åpen dag brannstasjon 2018

På brannstasjonen vert det spanande og lærerike aktivitetar for ulike aldersgrupper. Gamle reoler duger fortsatt… Tanken om en ny brannstasjon kom i 2012, da det begynte å bli trangt og innestengt på Øra. Nå framstår Flatanger brann- og redningsvesen som meget godt utstyrt, både når det gjelder kjøretøy, utstyr og bygninger. Om natten når det er mørkt er det spesielt viktig at det er raskt og enkelt å finne apparatet. Stig Wibstad kaster ned utstyr til Marius Olsen. Vi bruker Google Analytics sin sporingskode som før informasjonen lagres og bearbeides av Google. Selv om det blir dårlig vær, er det plass nok innendørs.

Next

Klart for åpning av ny brannstasjon

åpen dag brannstasjon 2018

Brannsjef Inge Teigen instruerer ein komande brannmann i å sløkkje flammar med skum. Arkitekten ser ikke bort fra at det kan ha hatt betydning for resultatet. Ordføreren kommer, men hvordan selve åpninga skal foregå, er ikke avklart ennå. Da får alle de som vil komme å se hva vi driver med, hva slags utstyr vi har og vi har laget en kunnskapsløype for de minste, forteller Cecilie Grønset som er ansvarlig for arrangementet i Malvik. Informasjonskapsler inneholder ikke direkte identifiserbare data om deg slik som navn, adresse, telefonnummer og liknende , men informasjon om nettleseren din og aktivitet som har funnet sted gjennom denne. Det har vært et ryddig løp, Mikael Løfsnæs Haagensen har gjort en kjempejobb med planlegginga, og samarbeidet mellom han og entreprenøren har vært godt.

Next

Åpen dag på 350 brannstasjoner

åpen dag brannstasjon 2018

Det er første gang familien er på åpen dag, men de kommer garantert til å delta igjen. Eiere av Mediehuset Brønnøysund er Yilmaz Dag daglig leder og Hege Sæthre Lind redaksjonelt innholdsansvarlig Styreleder er Randi Brundtland Hansen Adresse: Sømnaveien 105 Ved redaksjonell omtale følger vi etablerte retningslinjer. Erklæringen inneholder informasjon du har krav på når det samles inn opplysninger fra nettstedet vårt, og generell informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger. Opplysninger om tips logges ikke hos oss, men brukes kun der og da til å legge inn tipset hos nettsamfunnet. Oversikt over hvilke brannstasjoner publikum kan besøke, finnes. For ris og ros, kontakt oss via e-post. Det er frivillig for de som besøker nettsidene å oppgi personopplysninger i forbindelse med tjenester som å motta nyhetsbrev og benytte del- og tipstjenesten.

Next

Åpen dag på Brannstasjonen

åpen dag brannstasjon 2018

Åpen brannstasjon er et samarbeid med Norsk Brannvernforening, Brannvesenet, Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap. Det er for sent å oppdage at teori og praksis ikke stemmer overens når kjøkkenet eller stua står i full fyr. » skriv Stranda kommune på si nettside. Det er inngått samarbeid med Namsos brannvesen om overbefalsvakt, og det er samtaler med nye Namsos kommune om en mer permanent ordning fra 2020. Derfra går mannskapet inn i dusjene og kommer ut i ren sone.

Next