Pohjanmaan teollisuus messut 2020. Pohjanmaan suurmessut seinäjoki, kolme makuuhuonetta yhteensä 10 hengelle, juhlatilat jopa 100 hengelle 2020-01-14

Pohjanmaan suurmessut seinäjoki, kolme makuuhuonetta yhteensä 10 hengelle, juhlatilat jopa 100 hengelle

pohjanmaan teollisuus messut 2020

Lisäksi yhteistyössä ovat mukana Pohjanmaan kauppakamari, Etelä-Pohjanmaan kauppakamari, Etelä-Pohjanmaan Yrittäjät, Keski-Pohjanmaan Yrittäjät, Rannikko-Pohjanmaan Yrittäjät sekä Österbottens Företagarförening. Niitä ovat Into Seinäjoki, Concordia, Kosek Kokkola, Merinova Technology Center sekä Vaasan seudun Kehitys Vasek. Iscriviti a Facebook per connetterti con Outi Peltonen Os Vantaa e altre persone che potresti conoscere. Klo 12-18 avoimet puutarhat, ympäri Suomen. Uutuutena meillä on Perhe -teema-alue, jossa kohderyhmänä ovat lapsiperheet. Ilmoita oma rakennettu moottoripyöräsi näyttelyyn: Lähetä pari kuvaa pieniä tiedostoja sekä kuvaus pyörästäsi petrol. Ammattitapahtumaan tutustui päivän aikana 1235 käv.

Next

Varaa jo paikkasi Pohjanmaan Teollisuus 2020

pohjanmaan teollisuus messut 2020

Alue esittelee kesäkauden elämykset, aktiviteetit, nähtävyydet ja majoitusmahdollisuudet läheltä ja kaukaa. Voir plus de contenu de Pohjanmaan Pohjanmaan Suurmessut. Viikonloppua vietetään Pohjanmaan Suurmessut-tapahtumassa, Botniahallissa. Pohjanmaan Teollisuus -tapahtuma esittelee tiiviisti seutumme teollista osaamista. Images on instagram about visitpohjanmaa. Arvontalipukkeista saaduilla tuloilla tuetaan Nuori Kirkko ry:n nuorten moottoripajatoimintaa. Pohjanmaan Suurmessut onnistui erinomaisesti Botniahallissa ja messuilla vieraili.

Next

Ilmoittautumislomake

pohjanmaan teollisuus messut 2020

Saat opastusta asiantunteviltä myyjiltä ja pääset tekemään vertailuja tai vaan haaveilemaan unelmapyöristä. Yhdessä kumppanien kanssa Pohjanmaan Teollisuuden tapahtumapaikkana on Seinäjoki Areena, ja ajankohta 15. Motonet korjaamo Vaasa Autokorjaamo Sahala Oy. Yhteensä 3 128 esitystä on katsottu 2 267 616 kertaa Seinäjoki Suurmessut 20-21. Pohjanmaalla on paljon innovatiivisia yrityksiä, joilla on runsaasti tarjottavaa Suomen taloudelle ja teollisuudelle. Alan tarjoama tuki on merkittävä.

Next

VAASA WIND & RENEWABLE ENERGY » Pohjanmaan Expo

pohjanmaan teollisuus messut 2020

Reservin ampumamestaruuskilpailut, Tyrr Sisäilmapaja11:n näyttely järjestetään Seinäjoki Areenalla 13. Nyt kannattaa olla nopeasti asialla, jos haluat omalle yrityksellesi messuosaston. Tule tapaamaan Kimiä ja keskustelemaan Sinulle tärkeistä asioista; 18. Avaamme myymälän Vaasassa helmi-maaliskuussa 2016! Tervetuloa Pytinkimessuille Tapahtuma: Pohjanmaan suurmessut Perussuomalaisten Etelä-Pohjanmaan piiri ry Työväenkatu 4 A 60100 Seinäjoki. Lista uutuuspyöristä ja näytteilleasettajista ilmoitetaan vuoden 2019 loppuun mennessä. Botniahalli Vaasa-mustasaari Pohjanmaan Expo Oy.

Next

Ilmoittautumislomake

pohjanmaan teollisuus messut 2020

Seinäjoki Areena sijaitsee Pohjanmaan ytimessä. Pohjanmaan Expo on luotettava, palveleva ja kehittyvä messuyhtiö, joka tarjoaa messutapahtumia yrityksille, organisaatioille ja suurelle yleisölle. Metsäalue suunnitellaan ja toteutetaan yhteistyössä Metsäkeskuksen asiantuntijoiden kanssa. Kaksipäiväisillä messuilla on 270 näytteilleasettajaa. Tällä teema-alueella houkutellaan kävijöitä uusiin makuelämyksiin ja ostamaan herkkuja kotiin vietäväksi. Jos vastasit kyllä, Pohjanmaan Teollisuus on tapahtuma juuri sinulle! Images on instagram about botniahalli.

Next

Varaa jo paikkasi Pohjanmaan Teollisuus 2020

pohjanmaan teollisuus messut 2020

Näyttelypaikkojen myynti uuteen tapahtumaan aloitettiin syyskuun lopulla ja samoihin aikoihin avattiin myös omat verkkosivut -osoitteeseen. Koulutus on tarkoitettu henkilöille, jotka ovat tehneet värähtely- ja kunnonvalvontamittauksia alle vuoden ajan tai vain keränneet mittaustietoja jättäen analysoinnin muille. Kurssin jälkeen hallitset hydrauliikkajärjestelmän käyttöönottotoimenpiteet sekä suljetun hydrauliikkajärjestelmän toiminnan ja siinä käytettävät komponentit. Tapahtuma on kävijälle tehokas verkostoitumistapahtuma, jossa on saman päivän aikana mahdollisuus tavata johdon, tuotannon, suunnittelun ja hankinnan edustajia. Suurmessut on avattu Botniahallissa Pohjanmaan Suurmessut ja Vaasan Kirjamessut järjestettiin viikonloppuna. .

Next

Teollisuusmessut Pohjanmaalle

pohjanmaan teollisuus messut 2020

Into on kumppanina messujen ohjelman tuotannossa ja edistämässä verkostoitumismahdollisuuksia. Tarjoamme vuosittain joukon laadukkaita ja kiinnostavia messutapahtumia. Messutapahtuma tuo yhteen alueen toimijat, asiantuntijat, päättäjät ja tekijät. Katso ja vertaa Into Seinäjoki Oy. Pohjanmaan Suurmessut on alueen suurin messutapahtuma, joka on järjestetty vuosittain yli 20 vuoden ajan.

Next

Varaa osasto Pohjanmaan Suurmessuille 25.

pohjanmaan teollisuus messut 2020

Täältä kävijät etsivät tuotteita, palveluita ja tietoa hyvinvointiin ja elämän laatuun. Luennot, näyttely, lounas ja kahvitarjoilu ovat kaikki samassa lattitasossa. Myös messuvieraan kannalta kokonaisuus on helposti lähestyttävä. Meillä voit liikkua omien mieltymyksiesi ja tavoitteidesi. Images , videos and stories in instagram about visitpohjanma Vaasa Festivalin ständi valmiina huomenna alkaviin Pohjanmaan Suurmessut - Österbottens Stormässa 2019!.

Next

Pohjoinen Teollisuus 2020

pohjanmaan teollisuus messut 2020

Messualueella on esillä toimialojen uusimmat ratkaisut ja teknologiat, seminaareissa tartutaan ajankohtaisiin aiheisiin ja lavaohjelmien puheenvuoroissa kuullaan tuoreinta tietoa. Kaksipäiväisille messuille odotetaan 20 000 kävijää Pohjanmaan Expo Oy, Vaasa, Finland. . Halutessasi voit tarkentaa hakua hakusanalla tai etsiä tapahtumia tietystä kategoriasta Pohjanmaan Demarit tavattavissa 18 japo. Suomen toiseksi suurin messuyhtiö, joka järjestää kohdennettuja ja korkeatasoisia ammatti­ ja. Näytteilleasettajana tapaat Suurmessuilla tuhansia kiinnostuneita kävijöitä tehokkaasti kahden päivän aikana. Kurssin jälkeen pystyt hahmottamaan, minkälaista viestintää koneenosat käyvät keskenään.

Next