Resultater nm friidrett 2020. NM i friidrett 2019 2020-01-05

Hoved

resultater nm friidrett 2020

Dette var ogsÄ ny verdensrekord. Vi anbefaler parkering pÄ Vikingskipet. Her er lite utdrag fra dagens Hamar Arbeiderblad. Helt frem til det siste bidro han med faglige rÄd, og han var en viktig stÞtte for bÄde norske trenere og aktive i en mannsalder, sier friidrettspresident Ketil TÞmmernes. Vi beklager ulempen dette medfÞrer frem til systemet er pÄ plass! Med det har Norsk Friidrett mistet en av sine aller stÞrste profiler, og vÄre tanker gÄr i dag til den nÊrmeste familien.

Next

Tildeling av norske mesterskap 2020

resultater nm friidrett 2020

Ikke legg inn resultatene enkeltvis. Utarbeidet av Trond Engevik basert pÄ den informasjon som ligger i statistikken. . . Egil Danielsen var fÞdt den 9.

Next

InnendĂžrs

resultater nm friidrett 2020

GĂ„ inn pĂ„ i dag og legg inn en sĂžknad pĂ„ vegne av din klubb! Som PĂ„l sier: HĂ„per vi sees! Der Ăžnsker hun Ă„ lĂžpe 5000 meter, men det fĂ„r hun antakelig ikke lov til. Årets viktigste helg for Norsk Friidrett nĂŠrmer seg og vĂ„r ferske junioreuropamester gleder seg til det han tror blir en rĂ„ stavkonkurranse og et rĂ„tt mesterskap pĂ„ Hamar! Alle norske friidrettsklubber kan sĂžke om draktsett med klubbens egner farger og logo. . Har du spĂžrsmĂ„l eller kommentarer, ikke nĂžl med Ă„ kontakte oss Resultater fra utlandet blir oppdatert sĂ„ raskt systemet er pĂ„ plass. Vi anbefaler samtidig alle Ă„ vĂŠre ute i god til pĂ„ mesterskapsdagene.

Next

NM friidrett 2019 (2020)

resultater nm friidrett 2020

Endringene trer i kraft nÄr du oppdaterer siden. Disse informasjonskapslene er strengt nÞdvendige for Ä gi deg tjenester tilgjengelig via vÄr nettside og for Ä bruke noen av funksjonene. Du kan ogsÄ endre noen av dine preferanser. Det er ventet mye publikum og vi har mange fine ekstra tilbud i festivalomrÄdet som er verdt et besÞk i tillegg til selve stevnet. Alle som ogsÄ har kjÞpt billetter pÄ nett, kan komme innom Ä veksle billetten sin inn i billettbÄnd, sÄ slipper dere stÄ i kÞ under mesterskapet 2.

Next

Resultater og statistikk

resultater nm friidrett 2020

De siste par dagene har vi rigget opp bannere pÄ indre bane. Vi oppfordrer ogsÄ publikum til Ä gÄ, sykle eller ta bussen til arenaen, da det er lite parkeringsplasser i nÊrheten. VÊr oppmerksom pÄ at dette kan redusere funksjonaliteten og utseendet til nettstedet vÄrt. Og klubbene var ikke vonde Ä be, sier SÊtrum. Vi anbefaler parkering pÄ Vikingskipet.

Next

Resultater og statistikk

resultater nm friidrett 2020

Her vil flere kunne komme til pÄ alle tre mesterskapsnivÄene bÄde innevÊrende sesong, og de neste. For denne prestasjonen ble han ogsÄ tildelt Morgenbladets gullmedalje, Sportsjournalistenes statuett som Ärets idrettsnavn og Fearnleys olympiske Êrespris. Det er solgt mange billetter sÄ det blir godt liv pÄ tribunene. Hvis du ikke vil at vi sporer besÞket ditt pÄ nettstedet vÄrt, kan du deaktivere sporing i nettleseren din. Alle de store friidrettsstjerne med Karsten Warholm og brÞdrene Ingebrigtsen i spissen, kommer til Hamar denne helga.

Next

Hoved

resultater nm friidrett 2020

Det er ventet mye publikum og vi har mange fine ekstra tilbud i festivalomrÄdet som er verdt et besÞk i tillegg til selve stevnet. Vi Þnsker helst resultatene i slik at de kan brukes direkte i vÄr elektroniske statistikk evt. Det er ett av mange hÞydepunkt Ä fÄ med seg. Disse informasjonskapslene samler inn informasjon som brukes enten i samlet form for Ä hjelpe oss med Ä forstÄ hvordan nettstedet vÄrt blir brukt, eller hvor effektive vÄre markedsfÞringskampanjer er, eller for Ä hjelpe oss Ä tilpasse vÄr nettside og sÞknad for deg for Ä forbedre din opplevelse. Vi bruker informasjonskapsler for Ä gi oss beskjed nÄr du besÞker vÄre nettsteder, hvordan du samhandler med oss, for Ä berike din brukeropplevelse, og Ä tilpasse forholdet ditt med nettstedet vÄrt. Det er ett av mange hÞydepunkt Ä fÄ med seg.

Next

NM i friidrett 2019

resultater nm friidrett 2020

Mesterskapene ble tildelt under friidrettstinget i Bergen denne helgen. Klikk pÄ de forskjellige kategorioverskriftene for Ä finne ut mer. Dette blir tÞft Ä se live pÄ Hamar lÞrdag 3. . I dag skal kongepokalene deles ut, men fÞrst har vi mange hÞydepunkt Ä by pÄ: 800 m finale menn med Filip Ingebrigtsen 800 m finale kvinner med Hedda Hynne 10.

Next

Tildeling av norske mesterskap 2020

resultater nm friidrett 2020

To Är senere, i 1958 fulgte han opp med sÞlvmedalje under Europamesterskapet i Stockholm. Gratulerer til Sondre Guttormsen med ny norsk rekord i stav med 5. Har du resultatlister eller spÞrsmÄl kontakt oss. Det samme har Didrik TÞnseth gjort i herreklassen mens Astrid Urenholt Jacobsen skal lÞpe 5. Og det blir ikke sÊrlig vakrere enn at samlet Norsk Friidrett hedrer hans minne og tar et felles farvel med legenden i hans egen hjemby.

Next