Retki riistakamera. Riistakamera testi 2016 aloitettu. 2019-11-15

Retki Finland 3G lähettävä riistakamera 12 MP

retki riistakamera

Retki 3G on monipuolinen riistakamera vaativaankin käyttöön. Yökuvauksen aikana automaattisesti päälle kytkeytyvä salama on täysin näkymätön ihmisille ja eläimille. Kauden kovin uutuutemme Retki 3G Riistakamera toimii etäohjauksella Huippuominaisuuksilla varustettu langaton lähettävä riistakamera soveltuu erinomaisesti vaativaan kuvaamiseen. Etäohjaus tapahtuu maksuttoman sovelluksen kautta, jonka saa ladattua älypuhelimeen. Nopean vasteajan 0,4 sekunnin ansiosta kamera kuvaa liikkuvat kohteet aiempaa herkemmin.

Next

Etäohjattavat riistakamerat

retki riistakamera

Kamerassa ulkoinen virtaliitäntä ulkoiselle 12 V akulle, varavirtalähteelle tai aurinkopaneelille. Riistakameran mukana tulee 170cm pitkä nailonhihna, jonka kameran saa kiinnitettyä haluttuun paikkaan tukevasti. Riistakamerasta löytyy suomenkielinen käyttövalikko, joten asetusten ohjelmointi on helppoa. . Nopean vasteajan 0,4 sekunnin ansiosta kamera kuvaa liikkuvat kohteet aiempaa herkemmin. Riistakamera testit aloitettu allekirjoittaneen toimesta.

Next

Retki Riistakamera PRO 3G, lähettävä, etäohjaus 1080p Full HD 30 fps

retki riistakamera

Tämä on säädettävissä kameran asetuksista. Nopean vasteajan 0,4 sekunnin ansiosta kamera kuvaa liikkuvat kohteet aiempaa herkemmin. Etäohjattava riistakamera on täydellinen apuri metsästäjälle ja kodin valvontaan. Riistakameran hinta on kameravalvonta tai muita kiinteästi asennettavia ratkaisuja edullisempi. Yökuvauksen aikana automaattisesti päälle kytkeytyvä salma on täysin näkymätön ihmiselle ja eläimille.

Next

Riistakamerat markkinoiden parhaaseen hintaan

retki riistakamera

Riistakamera aloittaa kuvauksen, kun liiketunnistimet havaitsevat liikettä kameran kantoalueella. Muilla laitteilla komennot voidaan lähettää normaaleilla tekstiviesteillä. Aiheesta teen artikelin ja video matskua tulloo tänne ja riistakamera galleria ryhmään. Riistakameraa käytetään pääasiassa eläinten tarkkailuun, mutta se on myös erinomainen vaihtoehto valvontakameraksi. Riistakameroiden asentaminen ja käyttäminen on helppoa, sillä monissa riistakameroissa on suomenkielinen valikko.

Next

RIISTAKAMERA RETKI 3G ETÄOHJATTAVA Lähettävä valvontakamera 12MP

retki riistakamera

Meiltä Eränetistä löydät myös kattavan valikoiman lähettäviä riistakameroita, jotka lähettävät reaaliajassa videon tai kuvat suoraan kameran omistajan tietokoneeseen tai vaikkapa puhelimeen. Lähettävän 3G kameran ansiosta säästät käynnin kameralla. Siitä löytyy myös virtaliitäntä ulkoiselle 12V akulle, verkkovirtalähteelle tai aurinkopaneelille. Kameroita ei missään vaiheessa eroteta toisistaan. Kameraan liitetään irrotettava muistikortti, josta voit katsoa videot ja kuvat joko kameran näytöstä heti paikan päällä, tai kaikessa rauhassa kotona tietokoneelta.

Next

Riistakamerat

retki riistakamera

Kaikissa Uovision riistakameroissa on näkymätön inframusta salama se on paras valinta valvontakameraksi kotiin tai mökille. Inframustasalama onkin tärkeä ominaisuus, mikäli on tarkoitettu valvontakäyttöön. Kamera testi on riipumaton eikä kukkaan ole edes yrittäny lahjontaa. Retki 3G on monipuolinen riistakamera vaativaankin käyttöön. Yökuvauksen aikana automaattisesti päälle kytkeytyvä salama on täysin näkymätön sekä eläimille että ihmisille. Valikoimien suosituimpia kameroita ovat Uovision ja Scout Guard. Riistakamera on myös turvattu, sillä siinä on salasanasuojaus jolloin sitä pääsee käyttämään vain omistaja itse.

Next

Lähettävä riistakamera edullisesti netistä

retki riistakamera

Kamerasta voidaan pyytää kuva aina halutessa, lisätä tai poistaa sähköposteja jne. Kamerat ovat pienikokoisia, huomaamattomia ja niillä voi kuvata myös pimeässä. Huippunopean 0,4 sekunnin reagointiajan ansiosta kamera kuvaa liikkuvat kohteet herkästi. Olemme keränneet parhaat vaihtoehdot ja kokeilleetkin niitä jo puolestasi. Retken lähettävän 3G-kameran ansiosta säästät käynnin kameralla. Etäohjattava riistakamera tarkoittaa kameraa, jonka asetuksia voidaan muuttaa etänä tekstiviestikomennoin.

Next

Riistakamerat

retki riistakamera

Eränetin riistakameravalikoimasta löytyy runsaasti erilaisilla ominaisuuksilla varustettuja riistakameroita ja niiden oheistarvikkeita. Yökuvauksen aikana automaattisesti päälle kytkeytyvä salma on täysin näkymätön ihmiselle ja eläimille. Voit myös hakea trailcamera -sovelluksen PlayStoresta. Hyvän kuvanlaadun ansiosta kuvista ja videoista tunnistaa eläimien lisäksi ei-toivotut vieraat. Akkua käyttäessä muista irroittaa patterit ensin kamerasta pois.

Next

3G Riistakamera

retki riistakamera

Oli hakusessa sitten lähettävä riistakamera tai normaali riistakamera, löydät ne meiltä parhaaseen hintaan. Tilaamalla jonkin alla olevista riistakamerapaketeista saat kameran täysin käyttövalmiina. Etäohjaus mahdollistaa riistakameralle uusia käyttökohteita mm. Riistakamera sopii metsästyksen lisäksi tonttien, kodin ja mökkipihan valvontaan. Kamerat lähettävät kuvansa kaikkien näkösille flikr palveluun. Kameran voi kiinnittää myös n.

Next

Riistakamera valmiiksi asennettuna

retki riistakamera

On mielenkiintoista ja opettavaista nähdä eläimet ruokailemassa videolla. Sovelluksessa on asetus, jolla voit säätää kameran ei-lähettävään tilaan. Kamera on varustettu tehokkailla infrapuna black ledeillä 56 kpl. Videokuva tallentuu kameran muistikortille, josta sitä pystyy tarkastelemaan. TrailCamControl on ilmainen Android-ohjelmisto etäohjattavien riistakameroiden hallintaan —. Kamera on varustettu tehokkailla 56 kpl inframustaledeillä.

Next