Årets farge 2020. Elvesand FR1940 2019-12-25

Årets farge 2020

årets farge 2020

I 2020 syns jeg vi skal rydde! Kan vi kvitte oss med kjøpeimpuls og takke nei til kortsiktige trender? Tre af de store aktører indenfor farver er altså enige. En god hælj ønskes også deg! Hei, litt gøy at vi malte kjøkkenet for to år siden i kveldshimmel, angrer ikke et sekund. Kjøpte maling snart for ett år siden. De fleste av oss har for mange ting i hjemmene våre, ikke for lite, så ut med ting! Det nye er hvilken grønn. I det nye fargekartet er 18 nøye utvalgte farger satt sammen med ett formål; å gi deg inspirasjon til å skape ditt nye hjem. Snart er tiden inne for å ønske enda et medlem av pastellfamilien velkommen - nærmere bestemt når kalenderen viser 2020.

Next

2020 Ambitions

årets farge 2020

En nuance, der spinner videre ud af den grønne tangent, der de seneste år er blevet trykket godt i bund. Brent ørken Inspirert av Colorado River og Grand Canyon med sine vakre meandere og flotte farger. En nyanse som spinner ut av de grønne nyansene som de siste årene har blitt svært populært. I disse kre-tider: Husk for all del å frys ned tekstiler i 72 timer før det vaskes grundig og brukes til noe i hjemmet ditt! Jeg har imidlertid fått lov å bruke dem, fått passord etc. Kanskje trenger vi ikke en ny pute til sofaen? Færre ting i hjemmet, ikke mer, og velg med omhu.

Next

Årets farge 2020

årets farge 2020

Disse nyansene har inspirert vårt nye fargekart, forteller Tale Henningsen hos. På klær er det lite av den i mitt skap! Nyansene fra Elvesand blir balansert med tekstilene i dynetrekket og putene som er i lyse beige toner. Fargerike strakk seg enda lengre og kåret fargen sølvgrønn til årets farge i 2019. Chinese Porcelain - En dyp blå farge I en lang periode har det vært fokus på ro og velvære. I den tredje stilen er det også store kontraster, fra den dypeste blå - nesten sort - til en lys grå-blå farge. Ingen kan gjøre så mye med miljøproblemet, føler vi kanskje, men alle kan vi gjøre litt, så la oss iallfall gjøre det vi kan! Her har vi samlet noen av bransjens største aktører sitt bud på hva som blir årets farge 2020.

Next

FARGENE FORTELLER

årets farge 2020

Jeg har sluttet med det - ingen spiser kaker hos oss lenger. Vi har flere gange demonstreret i magasinet, hvor smukt det ser ud med en elektrisk blå som accent i indretningen, og hos det globale farvebrand Dulux bliver den især fortolket som highlight på en beige base. Mer information om Pantone, Inc. En farge som passer til veldig mye. En nyanse som spinner ut av de grønne nyansene som de siste årene har blitt svært populært. Neo Mint strækker sig fra de gullige over i de mere kølige og grålige nuancer af mint.

Next

Neo Mint: Årets farve 2020

årets farge 2020

Kanskje på gardiner, møbler, puter, bilder eller lignende. Et ryddig hjem er enklere å vedlikeholde, er det ryddig og enkelt å vedlikeholde får du mer tid til å bruke til noe du virkelig liker å gjøre! For å få en mer moderne effekt kan du male geometriske flater eller horisontale områder på veggen i f. Så er du allerede hoppet med på den smukke tendens, kan du roligt tilføje lidt blåt tilbehør eller udskifte nogle større tekstilflader som fx gardiner, plaid eller sengetæppe og opnå et elegant og modigt resultat. Kanskje finner vi en fæl kjole der, i denne vakre fargen, -den kan vi jo f. Og til tross for at den lysegrønne tonen er enda én i rekken av pasteller som har fått sin renessanse den siste tiden, er det ikke tilfeldig at det er nettopp den nye mintfargen som i 2020 gjenoppstår som trendfarge.

Next

Årets farge 2020

årets farge 2020

Skal du likevel kjøpe noe i 2020, så kjøp noe holdbart, tidløst, klassisk og varig! Nedenfor kan du se eksempler på hvordan den kan bli en fin del av innredningen. Elvesanden representerer liv i vann og på jord. Men bruk røde sokker, så du ikke fryser! Kanskje finner vi en vakker kjole der, i denne fargen? Blå er flott farve på rom. Sanddyner har gitt en viktig inspirasjon her. Gi til noen som vil trenger saker og klær, eller gi til brukshandelen, eller selg det som ikke er nyttig for deg og dine lenger, og det som ikke gir deg og dine glede lenger.

Next

Nordsjø

årets farge 2020

Det tar sin tid med oppussinga der! Spiller ingen rolle hva det er! As the world leader in our sector, we can contribute to improving the quality of life of an always-expanding urban population through homes, housing systems and infrastructure. Foto: Nordsjö - Tranquil Dawn Neo Mint - En frisk og futuristisk pastelgrønn farge Neo-Mint er en frisk nyanse som bringer vitenskap og teknologi i harmoni med naturen. Vi befinder os i en tid, hvor naturen og dens sårbarhed og fremtid er i fokus. Jeg holder kurs, foredrag og gjesteforelesninger for bedrifter, organisasjoner og skoler over hele Norge. Hilsen Tove Hei Tove, ja blå jeg liker veldig.

Next

BLOGG

årets farge 2020

Bruker du tid på noe du liker, noe du blir glad av, får hvilepuls av, eller ny energi av, så er det aldri - aldri - bortkastet tid! Delikate sanddyner Balansert og rolig. Fargen er nemlig en vakker blå farge, som nettopp skal symboliserer alt dette: himmelen og havet, både fordi det er elementer som gir oss ro, men samtidig elementer som vi er bekymret for, og som vi gjerne vil ha i fremtiden. Kjøp ikke nytt hvis du mangler noe, se først om du finner noe du kan sy om i en skuff hjemme duk, gardiner m. Ifølge trendforskere er valget faldet på mint, da det er farven, som forener natur og teknologi; Emner, der begge fylder meget i mediebilledet på grund af de store klimaudfordringer, vi står overfor. Blått er en farge de fleste liker, og den har vært den globale favorittfargen gjennom mange år. Disse ønskene danner grunnlaget for årets farge, og våre fire fargepaletter som inneholder både dempede og mer lekne farger, sier Ann-Charlotte Linde, Colour Manager i.

Next