Romsdals cupen 2020. For tre år siden var det rekord. Nå mangler Romsdalscupen 50 lag 2020-01-09

All about the cup

Romsdals cupen 2020

Attendance cards must be paid no later than Nov 20th 2019. Om ikke lenge vil det bli satt en dato, og da håper vi at så mange som mulig vil stille til sosiale og fine timer sammen som dugnadkraft. Extra plus att spelschemat var klart tidigt och att det var precis lagom mycket luft mellan matcherna så att alla var beredda när de skulle starta. Vi från Vendelsö är supernöjda. Derfor ber jeg igjen alle interesserte om å ta kontakt med meg via melding her på Facebook Alv Olsen , så jeg kan lage meg en oversikt over alle som vil delta! Jobber så hardt vi kan for å få ferdig parken nå, målet var starten av fellesferien, mulig det blir litt senere enn dette forhåpentligvis ikke lenge.

Next

CARHA Hockey World Cup

Romsdals cupen 2020

Møt opp med godt humør og dugnadsvilje! Note: Schedule this service when you register your team! Fagjuryen består av Solveig Straume, Kåre Sæter, Heidi Falkhytten, Agnar Gjendem, Ann Mari Hammer og Rune Skavnes. The doubling card isn't a physical card but a fee you pay to get to play on two teams. Det vil bli grilling, muligheter for å lære seg treningsmetoder og andre aktiviteter på det store og flotte friarealet Hagneset disponerer : -Alv Dugnadsånden de siste dagene har vært helt super! Suveränt arrangemang, bra omklädningsrum och full service i cafeterian. Nå er det turneringer med Træff, Molde, Eide, Elnesvågen og så videre, så det er mye å velge i, sier han. Alla spelare, ledare och föräldrar tyckte det var en av de bästa cuper vi deltagit i. Det som gjenstår nå, er å få spraymalet apparatene, få dem flyttet til Hagneset, og sist men ikke minst, sette dem opp!!! Vi har for øyeblikket 3 stk, men er ønskelig med minst 1 til! Domarna var duktiga och höll en bra nivå. Men det kanske går att fundera kring, om ni vill ha prisceremoni med alla lag så kanske det går att dela upp den på nått vis.

Next

2020 OFC Nations Cup

Romsdals cupen 2020

All participants in the youngest boys and girls classes receive a plaque. Vi vart väldigt trevlig bemötta av alla hos er och stämningen var verkligen på topp. ! Førstkommende fredag skal styret til parken i møte med kommunen, hvor det vil bli jobbet for å få byggetillatelsene vi trenger for å sette i gang! Applies only for teams in the difficult group Medals to all players and a team trophy are awarded to the 1st-3rd team in each class of the Class A playoffs. Så lenge vi har folk i arbeid på hagneset, er det ingen satt tid på hvor lenge dugnaden varer! Fin hall, många matcher, bra stämning. Om ikke så alt for lenge vil det bli en offisiell åpning av parken! The basic game is played in series form, where winning teams qualify for the A finals, and losing teams qualify to the B finals.

Next

Møre og Romsdal Skikrets

Romsdals cupen 2020

Jag kommer tyvärr inte på något som ni kunde gjort bättre. Uppvärmning i hallen från 08:00 Söndag 08:30-20:30. Dessutom tydligt spelschema på monitorerna. Flotte og engasjerte mennesker som møtte opp. I fjor var 167 lag med i turneringa, året før var det 180.

Next

Romsdalseggen (Andalsnes)

Romsdals cupen 2020

. Om noen har tilgjengelige sement-elter, ta kontakt på tlf:96042887! En perfekt start för fotbollsåret 2017. Gårsdagens dugnad var en ren fornøyelse. Vi ønsker hele troppen vår, Lykke til! Imorgen Mandag blir det dugnad fra klokken 12. Når dette er gjort, er det kun snakk om få dager til alt er klart! There is a limited amount of sleeping spaces at schools. Nordic Invitational Cup 2020 will be played 10-12 April 2020.

Next

Vestnes Treningspark, Hagneset Friaeral, Molde (2020)

Romsdals cupen 2020

Alle gaver betalest inn til konto 3910. Nå står den oppført og ferdig. Vi är djupt imponerade av er fina hall och värmen. ???? Bra när det var kort väntan mellan matcherna men man han ändå vila upp sig. Vi er snart klare til å sette sammen apparatene, og starte utgravingen av bruksområdene.

Next

HD

Romsdals cupen 2020

This is to try to make the games more even, this is because we have a lot of newly started teams and teams from younger age groups in the Easy class. Väl förberettarrangemang med lagom lång tid mellan matcherna ochbra logistik medatt spela på samma plan helagruppspelet. Vi ønsker å ligge mellom 180 og 200 lag, det har vi kapasitet til. The foodcard is not a Attendance card, but one way to order meals during the tournament. Frem til da, kjør på og bruk parken eller berre kom dokka ut i dei flotte fjella våre! Er kjempestolt av alle som står på fra morgen til kveld på disse solfylte og vakre dagene! The finals of all classes are played 2x20 min. Som tidigare år har ni en av de mest välorganiserade och trevliga cuper vi deltagit i.

Next

Frankecupen 2020

Romsdals cupen 2020

Vi, og alle dere som bruker parken, står ansvarlig for at det blir et fint, ryddig og kjempe sosialt sted for å drive med trening, lek og sammenkomster. Payment of the registration fee acts as the official notification. It can be purchased by anyone who visits Cup. Det er et sunt og fornuftig alternativ for folk i alle aldre, og er 100% gratis. Sörskogen Tack för entrevlig och välplanerad cup.

Next

Nordic Invitational Cup

Romsdals cupen 2020

Er snakk om påfylling av pukk, furubark og støyping av fundament. Nå gleder vi oss alle til Vestnes Treningspark står klar til bruk! A team trophy is awarded to the winner and runner up in the B playoffs. Registration of payments is done contiously. Jag vet inte hur ni upplevde det men jag tycker att det var lugn och skön stämning bland lagen både på och utanför planen! The school has bus connections from the city and are located at walking distance max 900 m from Tyresövallen. Payment of attendance cards dictate order of booking space at schools.

Next

Romsdalseggen (Andalsnes)

Romsdals cupen 2020

Har du tenkt å trene i parken iløpet av sommeren :? For øyeblikket venter vi på byggetillatelser fra kommunen, slik at vi får satt igang dugnadsarbeid så snart som overhodet mulig. Bra organiserad, trevlig personal och lag. Betalning kan ses på profixio ca 3 bankdagar efter betalning. Alt innhold er opphavsrettslig beskyttet 2020 © rbnett. Vi er så ekstremt heldige at vi har et godt samarbeid med Hageneset Vel Forening, så rett med parken er det en av Møre og Romsdal få sandstrender, sandvolleyballbane, fotballbane og grillplass.

Next