Scandic cup kalix. VÀlkommen till UmeÄ Scandic Cup 2020! 2020-01-11

Scandic Cup avslutning i Kalix

scandic cup kalix

Jag klarade det, en pallplats i Scandic Cup. De lĂ€gen vi spelar oss till Ă€r riktigt bra samtidigt som vi skapar lĂ€gen för att göra Ă€nnu mer mĂ„l och det Ă€r nĂ„got vi ska fortsĂ€tta jobba med framöver just spelet i anfallszonen och effektiviteten dĂ€r, fortsĂ€tter Vilhelmsson. Det var nĂ„gra placeringar bĂ€ttre Ă€n i klassisk stil tidigare i helgen och det visar Ă„ter igen hur stentufft det Ă€r bland dom norska herrarna. Herrarnas skidskyttesprint i Östersund blev inte bara en norsk uppgörelse utan ocksĂ„ en rejĂ€l familjeduell dĂ€r Johannes Thingnes Bö höll för favorittrycket och vann — 19 sekunder före storebror Tarjei. I tisdags förra veckan Ă„kte jag och Gustav hem till FyrĂ„s för att sova en natt hemma innan avfĂ€rd till Kalix. Det för att man ocksĂ„ har nationell kvot. I andra och tredje perioden sĂ„ lyckas vi komma till bĂ€ttre avslutningslĂ€gen samtidigt som vĂ„r investering i bollinnehav frĂ„n första perioden börjar ge reslutat i att Kalix inte hĂ€nger med pĂ„ samma sĂ€tt i de övriga tvĂ„ perioderna.

Next

OcksÄ Scandic Cup med final i Kalix

Matchen mot Team Kalix slutade med seger 11-1. Det Ă€r bilden skidvĂ€rlden inte vill se — förutom i Norge givetvis. MĂ„nga tror att hon kommer att bli nĂ€sta vĂ€rldsstjĂ€rna. Dessa bĂ„da Ă€r i en klass för sig i den yngre damjuniorklassen. Juniorerna Ă„ker sprint pĂ„ fredag precis som seniorerna, sedan Ă€r det klassisk distanstĂ€vling över 10 och 15 km lördag.

Next

Gruppspelet avgjort i UmeÄ Scandic Cup

HÀr hittar du allt om. Den svenske veteranen var slagen med en minut och 49 sekunder. Jag har haft en superolig helg och pÄ fredag Äker jag till Falun för tvÄdagars tÀvling!! I den hÀr klassen fattas ju Frida Karlsson som vann dom tvÄ första tÀvlingarna innan hon fick viktigare uppdrag. Femma och sexa i finalen var Lisa Ingesson och Elsa Wallin. I Pagla visade Hanna Lundberg att hon Àr duktig pÄ skidor ocksÄ. Ella Georgsson slutade fin fyra, men hade tvÄ sekunder till pallen. Hon var ensam norrbottning att ta sig till final nÀr Scandic cup inleddes pÄ lördagen med sprint.

Next

Scandic cup 2018/19

BĂ„da dom tvĂ„ sistnĂ€mnda gick vidare som lucky losers i semifinalen. Jag hade bra kĂ€nsla i kroppen och kĂ€nde mig mentalt stark hela dagen. StĂ€llningen i Scandic Cup inför finalen hittar du. PĂ„ fredag mötte damerna allsvenska Team Kalix och vann med 11-1. Britta Johansson Norgren och Emil Persson vann var sin klass och Emil blev förste svensk att vinna en deltĂ€vling pĂ„ herrsidan sedan Daniel Richardsson vann ÅrefjĂ€llsloppet i 2014. Hon vann finalen med 1,10 sekunder före Tilde. Nu var Moa bĂ€st och ökade totalledningen nĂ„got.

Next

VÀlkommen till UmeÄ Scandic Cup 2020!

Sedan var det dags för final. PĂ„l Jonsson, StrömnĂ€s, som gjorde stor lycka i Boden i fjol, hade inga problem att ta sig till semifinal i H 17-18. Extra roligt var det sĂ„klart att brorsan ocksĂ„ tog brons i sprinten! Det blir riktigt spĂ€nnande, Tilde har visat god form pĂ„ slutet och kan gĂ„ förbi. Det blev en historisk dag för svenska Lager 157 Ski Team i italienska Livigno nĂ€r den första individuella tĂ€vlingen i vinterns Visma Ski Classics kördes över 35 km masstart. In pĂ„ upploppet lĂ„g jag trea och korsade mĂ„llinjen som bronsmedaljör. Hon Ă€r i storform och har en klar ledning med 292 poĂ€ng. Årets Sverige-cup för landets seniorer — eller Volkswagen Cup som det heter — drar igĂ„ng med tre intensiva tĂ€vlingsdagar i Idre FjĂ€ll under helgen.

Next

Scandic Cup och Team Sportia Cup Kalix dag 2

I helgen blir det spĂ€nnande att följa henne i vĂ€rldscupfinalen i Quebec. Louise Lindström, Högbo och Moa Hansson, Landsbro vann D19-20 respektive D17-18 nĂ€r finalhelgen av Scandic Cup startade med sprint i fristil i Kalix. Det var ett jobbigt lopp och jag slutade pĂ„ en 16. Åke Åkerlund 17:26 2018-12-08 I somras vann hon O-ringens 5-dagars bland 14-Ă„ringar. PĂ„ startlinjen stod jag smĂ„tt nervös och sĂ„ extremt taggad för att göra mitt absolut bĂ€sta.

Next

Tredubbelt Norge i damernas minitour i Ruka. Trean Emil Danielsson, Högbo fick inga poÀng senast och stÄr pÄ 176. Efter kvalet var det en paus pÄ tvÄ timmar och sedan drog finalerna igÄng. Sedan ytterligare 8 poÀng ner till Hallbys Jonathan Norder och sedan blir det jÀmnare nerÄt i listan. Matchen slutade 4-4 efter att Dalen haft ledningen med 4-1. Jag fick inte en sÄ bra start men kom in i en bra position pÄ fjÀrde plats efter första uppförsbacken. Alla dom fyra första i finalen var bland dom fem bÀsta i prologen och stod hela sprinten bra.

Next

Scandic Cup Program

Men i semin blev Jonsson fyra och nÄdde dÀrmed inte en finalplats. Norge har tagit ut hela 33 Äkare, 17 damer och 16 herrar till helgens vÀrldscuptÀvlingar pÄ hemmaplan i Lillehammer. Jag körde första strÀckan och vÀxlade över till Ida Wasell som sedan vÀxlade över till Julia Albertsson som körde slutstrÀckan! Dessa Àr dom enda med mer Àn 200 poÀng. Och han gjorde det pÄ en dag dÄ allt stÀmde för det franska landslaget. Jag tyckte att banan passade mig bra och den var en lagom lÄng, 1,1 km. Fredag och sprint i fri stil, mitt stora mÄl för helgen. I D17-18 fortsÀtter sÀsongens lÄngkörare: Kampen mellan Moa Hansson, Landsbro och Tilde BÄngman, Offerdal.

Next

Stine-Lise Àr bara en poÀng frÄn andra plats och Louise har nio poÀng upp. Bettan startade som 5:a, 24 sekunder efter. Han bevakade sin andraplats i kvartsfinalen. Vi sköt 40 skott 13 pÄ mÄl bara under de första perioden och jag tycker Kalix krigade pÄ riktigt bra. Helgen har gett överraskande resultat med flera nationer i top-10, men i damernas avslutande 10 km jaktstart var allt som normalt: Therese Johaug överlÀgsen, sedan Heidi Weng och Astrid Uhrenholdt Jacobsen. Nu har jag min första!!! Hon slog alla i söndagens jaktstart över 10 km och vann med 15 sekunder före ryskan Irina Starykh som gick ut först. Gabriella PÄlsson frÄn Utrikes Skidklubb i Hammerdal var trea före Stine-Lise Truu frÄn JÀrpen.

Next

Han har 242 poĂ€ng medan Åsarnas Ossian Rosenberg Ă€r tvĂ„a med 198. Det gjorde ocksĂ„ Alice Hellström som slutade 6:a efter en 11:e plats i prologen. Storfavoriten Linn Svahn vĂ€ljer seniorklassen i sprinten, dĂ€r hon givetvis har chansen att fĂ„ en topplacering ocksĂ„ bland dom riktiga kanonerna i Volkswagen Cup. Svenskarna sköt bort sig och Sebastian Samuelsson var bĂ€st pĂ„ en 27:e plats, det efter hela tre straffrundor i stĂ„ende. Daniel Richardsson slutade pĂ„ en 20:e plats över 15 km fristil i den norska cupen i GĂ„lĂ„ vĂ€ster om Lillehammer under söndagen. I löpning har hon visat klassen genom att segra i LuleĂ„ Stadsmara.