Sdp puoluekokous 2020. SDP:n työryhmät 2019 2020-01-11

Toimintasuunnitelma 2020

sdp puoluekokous 2020

Vaikutamme paikallisesti ja pyrimme turvaamaan puolueemme aatteen mukaisesti tamperelaisten arjen sujumisen turvallisesti. Kokouspaikkana on Tikkurilan Trio Areena osoitteessa Läntinen Valkoisenlähteentie 54, 01300 Vantaa. Joensuussa Joensuussa toukokuussa 2010 pidetyssä puoluekokouksessa hyväksyttiin tulevaisuusasiakirja, jossa hahmotetaan Suomen suuntaa vuoteen 2020. Valmistelutyön tulee perustua riittävään tausta-analyysiin suomalaisen ja kansainvälisen sosialidemokratian kehityksestä muutoksessa olevan maailman ilmiöistä sekä selkeän ajatuksen siitä, miten nykyistä periaatejulistuksen sisältöä tulisi kehittää. Puoluekokous tulee helmikuussa linjaamaan puolueelle uuden periaateohjelman, Nyholm sanoo. Puolue­hal­li­tus päätti myös poik­keuk­sel­li­sesti jo nyt, että kesän 2020 puolue­ko­kous pide­tään Porissa.

Next

Luettelo Suomen Sosialidemokraattisen Puolueen puoluekokouksista

sdp puoluekokous 2020

Valtakirjantarkastus sijaitsee kokouspaikan välittömässä läheisyydessä Peltolan koululla osoitteessa Lummetie 27 B, 01300 Vantaa. Jäsenistön muistaminen Muistetaan jäsenistöä 50, 60, 70, 80 v. Meidän pitää kehittää puoluetta pitkälle tulevaisuuteen, ei vain tähän päivään. Keskusteluja, keskusteluja viinilasin ääressä mutta teot ratkaisee. Vuonna 2017 jatkamme toimintamme uudistamista. Talousjärjestelmä ja yhteiskunnallinen eriarvoistuminen Talous ja verotus Puheenjohtajat: Antti Rinne, antti.

Next

Toimintasuunnitelma 2020

sdp puoluekokous 2020

Periaatejulistus Puheenjohtajat: Antton Rönnholm, antton. Periaateohjelmavaliokunta esittää puoluekokoukselle, että se velvoittaa puoluehallituksen sekä puoluevaltuuston valvomaan periaatejulistuksen ja mahdollisen poliittisen tavoiteohjelman valmistumista ja ottaa työn tulokset välitarkasteluunsa viimeistään keväällä 2018. Jäsenhankinta Tavoitteena on saada uusia jäseniä. Yleiskokoukset Sääntömääräisten kevät- ja syyskokousten lisäksi järjestetään yleiskokouksia tarpeen mukaan. Tässä vaiheessa ei ole vielä muita koskelaisia nimiä antaa, Harakka sanoo.

Next

Kuntavaalit 2021

sdp puoluekokous 2020

Tule mukaan kehittämään toimintaamme ja tehdään yhdessä Hakametsän demareista yhä hienompi puolueosasto. Uusi periaatejulistus ja poliittinen ohjelma tulevat käsiteltäväksi vuoden 2020 puoluekokouksessa. Porissa kokous pide­tään syksyllä 2017 valmis­tu­valla Sata­kun­nan ammat­ti­kor­kea­kou­lun kampuk­sella. Vappu 2020 Kunniakäynti Haapasalon hautamuistomerkillä 1. Naispiirin tapahtumiin ja sääntömääräisiin kokouksiin. Samalla periaateohjelmavaliokunta esittää puoluekokoukselle, että puoluekokous velvoittaa puoluehallitusta valmistelemaan uuden periaatejulistuksen puoluekokoukseen 2020. Työryhmän sihteereinä toimivat Joona Räsänen ja Tuula Lampinen puoluetoimistosta.

Next

Hakametsän sosialidemokraatit ry

sdp puoluekokous 2020

Principdeklarationen bör vara sådan att socialdemokrater kan omfatta dess innehåll. Hyväksyttävä asiakirja ei siis korvaa vuonna 1999 hyväksyttyä puolueen periaatejulistusta. Ihmisen toiminnan vaikutukset maapallolle Ilmasto ja ympäristö Puheenjohtajat: Kaarin Taipale, kaarintaipale gmail. Jäsenille ja osastoille varataan riittävä aika kommentoida molempien ohjelmien sisältöjä. Yhdistys osallistuu koulutuksesta aiheutuviin kustannuksiin johtokunnan aina koulutuskohtaisesti päättämällä määrällä. Rakennemuutos ja kaupungistuminen Kunta Puheenjohtajat: Sirpa Paatero, sirpa.

Next

Toimintasuunnitelma 2020

sdp puoluekokous 2020

Helsingissä Puoluekokous hyväksyi kansainvälisen ja sisäpoliittisen julkilausuman sekä Syyria-kannanoton. Vaalit 2020 Toimintasuunnitelmavuoden aikana ei ole säännönmukaisia vaaleja. Kerhohuone Yhdistyksen kokouspaikkana on pääsääntöisesti yhdistyksen kerhohuone. Työ ei ole kuitenkaan valmis. Äänivaltaisten edustajien on ilmoittauduttava kokouksen valtakirjantarkastuspaikalla perjantaina 5.

Next

Kokoomuksen puoluekokous Turkuun 2018 ja Poriin 2020

sdp puoluekokous 2020

Periaatejulistusta valmistelee työryhmä, jota vetää puoluesihteeri Antton Rönnholm sekä puoluehallituksen jäsen Kaisa Penny. Arbetsgruppen har fått det första utkastet till principdeklaration färdigt. Puoluekokous hyväksyy Keskusta 2030 —uudistusohjelman ja käsittelee puolueen valmistautumista kuntavaaleihin 2021. Olemme käynnistäneet johtokunnassa vuonna 2016, minkä ansiosta toimintamme kehittyy jatkuvalla tahdilla. Yhdistys edistää kansainvälistä Suomea, taistelee pelon ja vihan lietsontaa vastaan. Puoluekokouksessa käsitellään puo-lueen sääntöjen 14 §:ssä mainitut asiat sekä puoluehallituksen esitykset poliittisiksi linjauksiksi ja kannanotoiksi. Samalla puoluekokous velvoittaa puoluehallituksen ja valtuuston varmistamaan, että uusi periaatejulistus ja mahdollinen pitkä poliittinen ohjelma muodostavat yhtenäisen ja ehyen kokonaisuuden puolueemme politiikan perustaksi.

Next

Puoluehallitus

sdp puoluekokous 2020

Muutosesitykset tehtiin sähköisesti aloite- ja ohjelmasivustolla osoitteessa. Edustus ja järjestölliset tapahtumat Osallistutaan V-S Sos. Tapahtumat Johtokunta valmistelee tilaisuuksia tarpeen mukaan. Puolueosaston puheenjohtajana jatkaa myös vuonna 2017 ja muista aktiivisista toimijoista saat lisätietoa heidän esittelyjensä muodossa. Poliittinen ohjelma on avoinna jokaisessa puoluekokouksessa eli puolueen linjan muuttaminen tapahtuu muuttamalla poliittista ohjelmaa. Yleiskokouksiin kutsutaan alustajiksi alueen kansanedustajia tai muita kokouksen teemaan sopivia alustajia. Arbetsgruppen önskar få kommentarer på deklarationsutkastet.

Next

Toimintasuunnitelma 2020

sdp puoluekokous 2020

Paimion ja Sauvon yhteinen Työväen Vappu -tapahtuma Iskun talolla 1. Puoluekokouksessa käsiteltäväksi esitettävät jäsenyhdistysten aloitteet on lähetettävä puoluehallitukselle kolmea 3 kuukautta ennen kokousta eli viimeistään 5. Se toimii pohjana demokratiakeskustelulle, johon kutsutaan koko puoluejärjestö, kaikki puolueen jäsenet ja muu kansalaisyhteiskunta. Partiavdelningar, distrikt, enskilda medlemmar och andra intresserade kan kommentera utkastet fram till 31. Jokaiselta valitulta puoluekokousedustajalta peritään puoluekokousedustajamaksu 200 euroa , joka sisältää majoituksen ja ruokailut puoluekokouksessa. Turun kokous pide­tään kult­tuu­ri­kes­kus Logo­mossa, joka on tiloil­taan ja teknii­koil­taan isoi­hin kokouk­siin sopi­vaksi testattu ja todettu. Puolueosastot tekevät piirille esitykset puoluekokousedustajista 16.

Next

Piirihallitus 2020

sdp puoluekokous 2020

Hakametsän demarit on yli 105-vuotias tamperelainen puolueosasto. Kokoo­muk­sen puolue­hal­li­tus päätti, että seuraava sään­tö­mää­räi­nen puolue­ko­kous pide­tään kesällä 2018 Turussa. Periaatejulistuksessa määritellään sosialidemokraattien perusarvot, missio ja visio tulevaisuudesta. Yhdistys edistää työtä rauhan puolesta, tasa-arvoa ja kansainvälistä Suomea. Arbetet är dock inte slutfört.

Next