Senkveld med helene og stian 2020. «Senkveld» med Stian Blipp og Helene Olafsen 2019-11-28

KULTUR: Senkveld med Helene

senkveld med helene og stian 2020

Vi heier på deg, Helene, og ønsker deg lykke til! Sesongavslutninga vart sett av 390 000. Vi fikk blant annet høre at Solberg ikke er fremmed for å bruke sin stilling som statsminister når det eksempelvis kommer til å få billetter til utsolgte konserter og show. Fra høsten 2003 til mai 2018 ledet han nemlig selv «Senkveld med Thomas og Harald» med sin faste makker, Rønneberg. I motsetning til andre snakkeprogram sit programleiarane i Senkveld med Helene og Stian i sofaen saman med gjestane, og ikkje bak ein pult. Sjåartala var det beste som programserien har hatt sidan tilbake i 2015. Men det blir det slutt på nå, for Olafsen og Blipp skal komme med egne, nye ideer. Ane Dahl Torp og Kristoffer Joner fortalte at de synes Blipp og Olafsen var fine arvtakere for Thomas Numme og Harald Rønneberg.

Next

KULTUR: Senkveld med Helene

senkveld med helene og stian 2020

Jeg er jo en underholdende jente, men jeg hater drama. Det var rett og slett veldig hyggelig å få sitte i sofaen deres i kveld, sier hun. Første sending av som programledere er ferdig innspilt, og resultatet kommer over skjermen fredag kveld. I fekk premieren terningkast fem og meldaren meinte at programmet bydde på ny energi, sjølv om formatet var uforandra. Hvorfor man ble kjærester med dem man ble, og hvorfor man ikke har blitt lei på veien, supplerer Annette. Noe av det som er blitt sendt på Senkveld, i tillegg til gjester i studio, er blant annet Camp Senkveld. Så vi må være femten prosent bedre enn det vi vanligvis presterer, sier Blipp.

Next

Senkveld med Helene og Stian

senkveld med helene og stian 2020

Den ferske programlederduoen loste publikum og gjester gjennom en innholdsrik sending, der blant andre Erna Solberg var gjest. Men det er vel kanskje litt tilfeldig, også, sa hun til Dagbladet og la til: - Men de er jo litt høylytte. Før den tid var duoen også programledere i «Idol» i 2003, mens Numme også ledet det aller første «Melodi Grand Prix Junior» i 2002 sammen med Stian Barsnes Simonsen. Innspelinga byrja på i starten av januar 2019, og var ferdig 22. Men hvis vi klarer å vinne, så er det helt genialt! Nå blir det litt jobbing med kona, det er stas. Dagbladet møtte henne utenfor studioet, der hun sto ventende med en stor blomsterbukett hun skulle overrekke den ferske programlederen.

Next

Senkveld med Helene og Stian

senkveld med helene og stian 2020

May 2018 - 19:00 Det er ikke måte på hvordan den siste tiden har utartet seg for den spreke dama fra Oppegård. Det er det vi sitter og jobber med nå, og vi er i «ja-fasen», hvor vi vil gjøre alt, og alt er morsomt. Men det er ikke så rart, bergensere liker jo eksponering, flirer hun i studio. Statsministeren sier at hun privat helst ser på konkurransedrevne realityprogram, noe nevnte sjokkrealityer ikke akkurat er kjent for. Det blir gjennomført tre-fire konkurranser som er ekstra krevende fysisk og mentalt, og som kan innebære både høyder, vann og tyngre fysiske utfordringer.

Next

«Senkveld med Helene og Stian»

senkveld med helene og stian 2020

Til høyre står dansepartner Jørgen Nilsen 27. «Mesternes mester»-laget består av tidligere fotballspiller og -trener Frode Grodås, basketballspiller Marco Elsafadi, tidligere langrennsløper og langrennstrener Tor Arne Hetland, fotballspiller Solveig Gulbrandsen, snøbrettkjører Andreas Ygre Wiig og tidligere alpinist Astrid Lødemel. Og i studio sto det inntil nylig en pult, men den ble erstattet med et rundt bor med levende lys på. Man merker liksom premierenervene hos alle, og det er litt ekstra stas, forteller Torp. Én ting Solberg derimot har bemerket seg med deltakerne i nevnte realityserier, er at samtlige av dem er fra samme fylke som henne selv - nemlig Hordaland. Begge to var skikkelig flinke, sier hun.

Next

Thomas Numme, Kjendis

senkveld med helene og stian 2020

Deretter kunne han lette på sløret om sitt nye program, «Casa Numme», som etter planen skal slippes i 2020. Programmet blir sendt på fredagar. Så dette er virkelig en David mot Goliat-kamp, sier Blipp. Det var mye som skulle på plass før sendingen i kveld. Helene og Stian skal lage sin egen vri av programmet, og finne på nye, morsomme ting å underholde fredagsseerne med. Da blir det «Senkveld med Stian og Helene». Fire måneder med planlegging og terping har gitt resultater, mener de.

Next

«Senkveld» med Helene og Stian

senkveld med helene og stian 2020

De legger ikke skjul på at det var deilig å få alt i havn. Vi har prøvd å tenke på litt andre ting og spille litt, gjøre litt annet for å koble av, men det har ikke vært så enkelt. Det blir også konkurranser som er mer humoristiske, og som utfordrer deltakerne kreativt. Solberg benyttet anledningen til å komme med et stikk mot programleder Stian Blipp, og samtlige andre bergensere. Feelgood med hverdagene - Det var rørendes, sa Numme etter å ha mottatt stående applaus av publikummet. Nå vil «Senkveld»-programlederne se om det i det hele tatt er mulig å slå mesternes mestere i noe som helst.

Next

KULTUR: Senkveld med Helene

senkveld med helene og stian 2020

Helene vil ha revansje Ideen var det Helene Olafsen som kom med. Innspelinga byrja i i starten av august 2018. Senkveld med Helene og Stian Sjanger Underhaldning Produksjonsland Introduksjonsår Sesongar 2 Produsent Programleiar , Kanal Senkveld med Helene og Stian er eit norsk underhaldningsprogram, leia av og , som går på. Det vil bli 14 konkurranser, i ulike øvelser. I kveld er det ingen tvil om at det blir fest, kan den fornøyde og slitne duoen fortelle til Dagbladet. Da Dagbladet møtte ham på premierefesten, hadde han følgende å si om konseptet. De kommer fra en kultur hvor vi snakker høyt.

Next

«Senkveld» med Stian Blipp og Helene Olafsen

senkveld med helene og stian 2020

«Senkveld»-laget består av programlederne Helene Olafsen og Stian Blipp, tidligere fotballspiller og mediepersonlighet Mads Hansen, skuespiller Hilde Lyrån, komiker Jonas Kinge Bergland og stylist Jan Thomas. Stian Blipp skyter inn at de derfor skal legge seg i selen for å gi Olafsen revansje. Blant andre i «Ex on the Beach», og begge er fra Bergen. For første gang siden 2003 skal Numme nå jobbe uten sin faste makker, Harald Rønneberg. Torsdag kveld ble den aller første episoden av spilt inn.

Next