Shetlanninlammaskoira pentuja 2020. Shetlanninlammaskoirat ry :: Pentuneuvonta 2020-01-04

Pennut

shetlanninlammaskoira pentuja 2020

Muistathan kertoa nimesi ja puhelinnumerosi pentua kysellessä en vastaa nimettömiin viesteihin Toivon pennuille aktiivisia, yhteistyökykyisiä ja rodusta kiinnostuneita koteja. Suomen Kennelliitto myöntää palkinnon korkeimpana huomionosoituksena ansioituneille kasvattajille. Sammukin liikkuu erinomaisesti pitkällä ja tehokkaalla askeleella ja se on käynyt paljon vaelluksilla emäntänsä ja kaverinsa Uulan kanssa. Pentuja helmikuuta 24, 2019 Hae linkki; Facebook; Twitter; Pinterest; Sähköposti; Muut sovellukset; Terveystutkimustuloksia tammikuuta 28, 2019 Hae linkki; Facebook Pennut ovat reippaita, aktiivisia ja terveitä. Shetlanninlammaskoira eli sheltti on pienikokoinen, luonteeltaan iloinen ja aktiivinen koirarotu.

Next

Mystica Line :: Pentuja

shetlanninlammaskoira pentuja 2020

Uma on ollut pentuaikana melkoinen riiviö ja se vaatikin hyvin paljon liikuntaa ja aktivointia nuorempana. Molemmilta löytyy myös paimennusviettiä ja etenkin Sammu on ollut sekä lampailla, että poroilla todella lahjakas. Sillä on sopiva raajakorkeus, oikea koko, sopiva luuston vahvuus ja vahva pää ja sen turkki on laadukas, mutta ei liian iso. Uma on kuullut meillä kotona aseella ammuttavan eikä se ole reagoinut millään tavalla eikä se myöskään luonnetestissä se reagoinut lainkaan vaikka oli testistä yhä paineistunut. Se asuu toisen uroksen kaverina kerrostalossa ja kyseinen koirakaveri sattuu olemaan Uman isä Uula. Harrastuksia Tutustu shetlanninlammaskoirien harrastuksiin ja kuulumisiin. Tiedustelut: Sanna Kettunen Polvijärvi sanna.

Next

Shetlanninlammaskoira pentuja

shetlanninlammaskoira pentuja 2020

Suunnitelmista voit lukea uutisista tai pentuja sivuilta. Pennut asuvat sisällä emon kanssa tottuen samalla normaalin perhe elämään ja lapsiin sekä muihin koiriin ja normaaliin käsittelyyn. Molemmat pennut on alustavasti varattuja! Mahdollisen narttupennun jätän pentueesta kotiin kasvamaan itselleni, joten tästä pentueesta en sijoita narttupentua. Toisaalta Uman nopea reagointikyky on myös miellyttävä ominaisuus agilityssa ja paimennuksissa, joita itse harrastan ja haluan tulevan pentunikin kanssa harrastaa, jonka aion tästä pentueesta jättää kotiin. Useat perinnölliset sairaudet puhkeavat vasta vanhemmalla iällä, mistä syystä nuorten urosten jalostuskäyttö on riskialttiimpaa.

Next

Jeonan: Pentuja

shetlanninlammaskoira pentuja 2020

Pienimuotoisen kasvatukseni tavoitteena on toimintakykyinen, aktiivinen, terve ja rotumääritelmän mukainen shetlanninlammaskoira, joten toivon myös, että tulevassa perheessään koira saa harrastaa ja elää aktiivista elämää. Etsin pennuille ensisijaisesti harrastavia tai vaihtoehtoisesti muuten hyvin aktiivisia koteja pentueen vanhempien vilkkauden ja hyvien harrastusominaisuuksien vuoksi. Lisätietoja löytyy näiltä jossa on yhdistelmille omat albumit Keväälle 2020 suunnitteilla pentue. Tavoitteenani on kasvattaa kauniita, terveitä, hyväluonteisia ja rotumääritelmän mukaisia paimenkoiria. Tautiin liittyy myös käänteisvirtaus ruuansulatuskanavassa, johtuen laajentuneesta ruokatorvesta sekä sydänpoikkeavuuksia.

Next

Suomenlapinkoiria.: Pentuja 2020

shetlanninlammaskoira pentuja 2020

Kumpikaan ei ole riistaviettinen ja ovat irtipito- ja luoksetulovarmoja. Mikäli sinulla kysyttävää jäsenmaksulaskuun liittyen, ota yhteyttä rahastonhoitajaan: jaana. Yhdistelmässä ei ole mitään jalostustoimikunnan mainitsemia riskejä, sillä olemassa olevat riskit eivät yli rodun keskiarvoa minkään sairauden osalta, mutta haluan kuitenkin itse mainita pari seikkaa, jotka kannattaa ottaa huomioon. Uman sähäkästä luonteesta huolimatta se on täysin laukausvarma. Pikaoppaan avulla saat kuvan siitä.

Next

Pentuja!!!

shetlanninlammaskoira pentuja 2020

Sammu on osoittautunut lahjakkaaksi paimentajaksi sekä lampailla, että poroilla. Näyttelyvelvoitetta meillä ei pennuilla ole, mutta pyrimme valitsemaan lupaavalle. Lisätietoa pennuista saat kunkin pentueen kasvattajalta, yhteystiedot löydät joko pentueen tiedoista tai kotisivuilta. Vasemmalta oikealle Uman pentu Hallakedon Paimenmatara, Uman isä Fihtolas Ekoteko, Uma Hallakedon Lumimarja ja Uman pentu Hallakedon Pommerinvirna Molemmat ovat ihmisiä kohtaan avoimia ja hyvin ihmisläheisiä ja miellyttämisen haluisia. Tässäkin yhdistelmässä molemmat koirat ovat olleet koko ikänsä perusterveitä ja myös niiden aikaisempi jälkeläisnäyttö näyttää hyvältä, tosin Sammun edellisen pentueen pennut ovat vielä niin nuoria, ettei niitä ole ehditty terveystutkia. Luvassa on tricolour pentuja, mahdollisesti myös mustavalkoisia.

Next

Shetlanninlammaskoirat ry :: Kasvattajia

shetlanninlammaskoira pentuja 2020

Luonnollisesti palautan kennelliiton kauppasopimuksen mukaisesti kolmasosan koiran kauppahinnasta, mikäli kivekset eivät laskeudu normaalisti, mutta etenkin jalostus- ja näyttelykäytöstä kiinnostuneiden kannattaa ottaa tämä riski huomioon. Molempien pentueiden yhdelle narttupennulle etsitään yhteistyökykyistä sijoituskotia. Cillan ja Kevinin pennut syntyivät 15. Emme vaadi uudelta pennun ostajalta sitä että uutta koiraa pitää käyttää näyttelyssä, tärkeintä on että tarjoat pennulle koko loppuelämäksi hyvän ja rakastavan kodin. Kevät 2019 Kaikki kevään pennut ovat syntyneet. Ennen pentueen syntymistä otamme tietenkin tiedusteluja vastaan, muttemme mitään sitovia,.

Next

Kennel Pinpoint

shetlanninlammaskoira pentuja 2020

Jos haluat meiltä pennun kerro ensin viestissä itsestäsi ja koira kokemuksesta. Shetlanninlammaskoirat ry kutsuu jäsenensä shelttien geenitutkimukseen, lue lisää. Pennut luovutetaan 7-8 viikon ikäisenä, eläinlääkärin terveystarkastamina, rekisteröitynä, sirutettuina ja silmätarkastettuina. Sammu kovempi ja Uma puolestaan ohjaajapehmeämpi. Sammu Yhdistelmä on jalostustoimikunnan hyväksymä.

Next

Suomenlapinkoiria.: Pentuja 2020

shetlanninlammaskoira pentuja 2020

Itse pidän tällaisista koirista niiden hyvien käyttöominaisuuksien takia ja haluan jalostaa koiria, joilla olisi niiden alkuperäiseen käyttötarkoitukseen sopivat rahkeet. Tästä syystä voi olla mahdollista, että myös pennuille voi periytyä huonompaakin lonkkaa vaikka tosiaan yhdistelmässä onkin rodun keskiarvoa pienempi riski lonkkavikaan. Tästä huolimatta sillä on hieman taipumusta tietynlaiseen remmirähjäykseen etenkin agilitytreeni- ja kisatilanteissa joissa se käy kuumana. Pentue on Umalle sen toinen pentue. Nämä sivut tarjoavat kattavan tietopaketin niin kotikoiran omistajan kuin aktiiviharrastajan tarpeisiin.

Next

Pehkot: Pitkäkarvaisen collien pentuja Suomessa

shetlanninlammaskoira pentuja 2020

Se sopii sekä perhe-, harrastus- että näyttelykoiraksi lähde? Pelkkiin väri- ja hintatiedusteluihin jätän vastaamatta. Olen Suomen Kennelliiton ja jäsen Shetlanninlammaskoirat ry:n jäsen ja allekirjoittanut Suomen Kennelliiton kasvattajasitoumuksen vuonna 2006. Shetlanninlammaskoirat ry :: Pentuneuvont Black Sara's,pitkäkarvainen collie,shetlanninlammaskoira,pomeranian ja kaniinimäyräkoiran kasvatusta. Pennut luovutetaan madotettuina, rekisteröitynä, eläinlääkärin tarkistamina, mikrosirutettuina ja virallisesti silmätarkastettuina. Copyright Suomen Kennelliitto - Finska Kennelklubben ry.

Next