Skaala ifn oy. Ikkunat 2019-11-16

Tilt & Turn Windows

skaala ifn oy

Haasteellisten aikojen jälkeen tuotannon kasvu jatkui ja 1990-luvun aikana yritys vahvisti asemaansa alan suurempien keskikokoisten valmistajien joukossa. Käräjäoikeuden päätös turvaa myös työn Skaalan alihankkijoille ja muille kumppaneille. Ilman yrityskauppaa usko tilausten säilymiseen ja yrityksen kykyyn toimittaa tilaukset tuskin olisi Salmisen mukaan säilynyt. Kasvua on tapahtunut niin yrityskauppojen kuin orgaanisen kasvun kautta. Yläreunasta kippaava tuuletusasento takaa miellyttävämmän tuuletuksen verrattuna perinteiseen suomalaiseen tuuletusosaan. Klingerin mukaan yhtiön rakenteeseen ei suunnitella merkittäviä muutoksia tällä hetkellä. Skaalalla on nettovelkaa noin 50 miljoonaa euroa, kun summasta on putsattu pois yhtiöiden sisäiset velat ja takausvelat.

Next

Palkanlaskija

skaala ifn oy

Palkitut tuotteemme ovat kotimaisia ja alan ehdotonta huippulaatua ja meidät tunnetaan toimialan edelläkävijänä. Hän ei kuitenkaan kerro, paljonko uusi omistaja joutui kaivamaan kuvettaan. Klinger kehuu kilpailijoiden kommentteja siitä, että ne ovat samalla mainostaneet Skaalan tuotteiden edullisuutta. The closed window is fixed and safe. Itävaltalaisten rahoilla Skaala pystyy valtaamaan markkina-asemia laskemalla hintatasoa ja silti tekemään voittoa. Yritys työllistää noin 400 henkilöä ja konsernin liikevaihto vuonna 2016 oli 96 miljoonaa euroa. Meidän toimintaa ohjaavat vahvat arvot ja vaalimme kulttuuria, jossa rohkeus ja määrätietoisuus ovat keskiössä.

Next

Palkanlaskija

skaala ifn oy

Skaala is one of the largest suppliers of windows, doors and glazing solutions in the Nordic countries. Jatkossa selviää, joutuvatko takaajat maksamaan yhtiön velkoja. Salmisen mukaan saneerauksen onnistumisen kannalta oli ratkaisevaa Skaalan enemmistöomistuksen myynti itävaltalaiselle yhtiölle. Aluminium-clad wood is a cost-effective alternative to full aluminium products. The knotless, high-quality wood surfaces are finished with stylish glazed colours. Suomen ikkunamarkkinasta Skaalalla on parhaiten pullat uunissa.

Next

Skaalan yrityssaneeraus vahvistettiin

skaala ifn oy

Yhtiön toimialana on harjoittaa puu- ja metallirakenteisten ikkunoiden ja ovien valmistusta ja kauppaa, puunjalostusteollisuuden raaka-aineiden, tarvikkeiden ja koneiden kauppaa sekä rakennusten ja rakenteiden valmistusta ja myyntiä sekä omistaa em. Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Vaikka talousvaikeudet pelottivat, Skaalan ostaminen oli Klingerin mukaan mahdollisuus, joka tulee kerran kymmenessä vuodessa. Klingerin mukaan Skaalalla on tehty jo monia kehittämistoimia. Skaala valmistaa ja myy puu- ja puu-alumiini-ikkunoita ja ovia Suomessa, Ruotsissa, Venäjällä ja Iso-Britanniassa. Vuoden 2016 alussa Skaala muutti yhtiörakennettaan niin, että Skaala Oy myyntiyhtiö ja Skaala Production Oy tuotanto Suomessa sekä vientiyhtiöt Venäjällä, Ruotsissa ja Brittein saarilla tulevat Skaala Group -emoyhtiön suoraan alaisuuteen. Skaala on Suomen suurin ikkuna-brändi.

Next

Skaala (yritys)

skaala ifn oy

Innosuomi palkitsti Skaala FrostFree huurtumattomat energiaikkunat vuonna 2011. All Skaala windows and doors are made to measure in Finland. Lisäksi velkojat voivat saada enimmillään 1,2 miljoonaa euroa lisäjako-osuuksia, jolloin kokonaismäärä nousisi 13,2 miljoonaan euroon. The keyword for this product is flexibility. Tuolloin yrityksen toiminta laajeni valtakunnalliseksi ja yritys nousi keskisuurten ikkunavalmistajien joukkoon. Onpa kysesesä ikkunaremontti tai uudiskohde, valikoimastamme löytyy sopivat tuotteet.

Next

Skaala IFN Oy hiring Managing Director, Finland in Sein¬Ějoki Area, Finland

skaala ifn oy

Vuonna 1956 perustettua Hautasten perheyritystä on tähän saakka johtanut toinen sukupolvi. Skaala-konsernin vuonna 2016 oli n. This product combines the best qualities of two materials, as the warmth and aesthetics of natural wood are combined with a maintenance-free and durable outer surface. Kiinteät ikkunat sopivat loistavan lämmöneristävyytensä vuoksi erityisen hyvin myös isoihin ikkunapinta-aloihin. Tuotevalikoimaan kuului aluksi muun muassa puutarhakalusteita ja silityslautoja. Energialuokitus on mallista ja lasituksesta riippuen A+ tai A++.

Next

Skaala (yritys)

skaala ifn oy

Skaalalla oli saneerausmenettelyn alkaessa iso tilauskanta. Ymmärrän sen, mutta itse olen kuluttajan näkökulmasta sitä mieltä, että on hyvä, että on kilpailua. Julkisoikeudelliset velkojat eivät osallistuneet saneerausmenettelyn hyväksymistä koskeneeseen äänestykseen. Yrityssaneerausmenettely käynnissä Talousvaikeuksiin ajautunut Skaala on hakenut yritysseneeraukseen. Koska puite on alaosastaan kiinni, tuuletusilmankierto tapahtuu ikkunan yläreunasta vähentäen näin vedontunnetta.

Next

Outward opening windows

skaala ifn oy

In addition to the standard tones, you can also select alternative tones for paint in the tone chart. Skaalan omistajaperheellä Hautasilla on tiedotteen mukaan jatkossakin tärkeä rooli yrityksen johdossa. Erilaiset mallistot varmistavat sen, että erilaisiin arkkitehtuurisiin tyyleihin sopiva ovi löytyy. Löydät sen lehtesi osoitetietojen ensimmäisen rivin alusta. Tämä näkyy myös saneerausmenettelyä koskeneen äänestyksessä. The high-quality wooden material and first-class installation keep the structure fixed, snug and sound-proof. Haemme vahvistusta myyntitiimiimme ja tarjoamme sinulle tulevaisuuden työyhteisön joka: kasvattaa sinua ammattilaisena ja haluaa nähdä sinun kehittyvän ja onnistuvan, ohjautuu tosiasioista, kantaa vastuun ja voi näin ollen hyvin, ymmärtää, että menestyminen piilee yksityiskohdissa ja pyrkii jatkuvasti löytämään menestyksekkäät tavat tehdä asioita; olemme erittäin hyviä mutta emme täydellisiä ja tämä ajatus pitää meidät koko ajan liikkeellä Työnantajana lupaamme sinulle: koulutuksen ja esimiestyön jossa yksilön kunnioitus ja perusteellisuus ovat keskiössä ja näin ollen varmistamme onnistumisesi, erittäin hyvän pohjapalkan, jonka päälle maksamme hyvän provision sekä ison yrityksen tuen ja mahdollisuuden kehittyä.

Next