Smörstekt vitkål. Smaskelismaskens: Köttfärssås och smörstekt vitkål 2020-01-05

Mitt i mitt kök: Smörstekt vitkål

smörstekt vitkål

På tanke på hur många läsare det är. Jag älskar att vara med mina barn! Så nu är det fint och urtorkat. Oxfilé med bearnaisesås är ju alltid gott eller hur! Jag hänger mig åt det mesta i köket där jag har sällskap av min lika intresserade intressanta man. Det jag känner mig mäst orolig. Lättöl är nog faktisk godast till! Men nu är det sängen som hägrar.

Next

Smaskelismaskens: Köttfärssås och smörstekt vitkål

smörstekt vitkål

Idag har jag väkt mig. Peppra fläskfilen, linda in fläskfilen i bacon. Rgnet bara öset ner, rätt mysigt faktist. Kram Då var det måndag igen. Så var jag så sugen på varm choklad.

Next

Mat och odla: Oxfilé med bearnaisesås och smörstekt spetskål

smörstekt vitkål

Det här gör jag för att utmana mig själv! Start +42,1 kg Start 100,1kg Veckans vikt 89,9kg Tappat sen start 10,2kg Kvar till mål 31,9 kg Ha en bra kväll! Men det blir inte förän i kväll. Vipa grädde, och brd ut över tårtan garnera med färska jordgubbar. Åtminstone så käns det som det. Bryn smöret lätt, stek på medelvärme 3-4 min på varje sida i ordentligt med smör. Blir taco biff med salsa, creme fraiche, gurka och Start +42,1 kg Start 100,1kg Veckans vikt 89,9kg Tappat sen start 10,2kg Kvar till mål 31,9 kg Ha en bra kväll! Och då ska både kött, fisk, och kykling finas med. Ingredienser Ca 500g vitkål, fint strimlad Ca 50g smör ½ citron Ca 2msk finhackad dill Salt och gärna vitpeppar Tillagning: 1. Ska även göra en matsedel för veckan så man vet vad man ska äta.

Next

Veronicas Lchf Mat: Gräddstuvad vitkål (Lchf)

smörstekt vitkål

Tog fram kycklingdelar igår och rubbade så idag var det bara att slänga delarna på grillen. Vi gör ofta den här kålen; både på sommaren och på vintern. Igår gjorde jag gräddstuvad vitkål. Alt jag äger är försmått konstigt? I kväll så ska jag göra lax bollar som ska cerveras med blomkålsmos med ost i och lätt kokta socker ärtor. Bred ut på oljat bakplåtspapper. Vi var med i går, men i dag regnade det så mycket.

Next

Stekt vitkål recept

smörstekt vitkål

Pressa över citronen på kålen och rör runt. Rör sedan i smöret bitvis och låt krämen kallna, gärna i kylen så att den inte blir för rinnig. Fräs vitlöken och i med vitkålen. Att det var svårt att läsa i bloggen på sidan. Vinet smakade så mycket ek att avverkningen av ek till faten nog bidragit kraftigt till växthuseffekten. Och jag kan medela att mitt sötsug är som bortblåst. Men ha en fortsatt bra kväll! För jag och mina fötter är inte så överens på kvällarna.

Next

Gräddig vitkål

smörstekt vitkål

Så man sliper gå till afären stupi trekvarten. Dessutom så vet jag att det kommer att komma igång igen. Då viste jag inte vad jag skulle ta med mig. Eftermiddagen så gick jag 50 minuter med stavarna själv. Men nu blir det sängen Den här tårtan bjöd jag på midsommar 2010 till dom som inte äter enlig lchf.

Next

Smörstekt vitkål

smörstekt vitkål

Nu i eftermiddag så har vi avärkat våran dagliga promenad. Låt koka samman, rör hela tiden så det inte bräns. Men den var mycket uppskatad! Käns skönt måste jag erkänna! Lägg på den andra botten. Men nu är det ny vecka, hoppas på att detta vänder snart! Så låt det stå över natten i kylen. Kål är en härlig grönsak; den finns i många varianter. Ett favorittillbehör härhemma just nu!! Nu är båda barnen helt utslagna och sover. Kan tänka mig att det blir gott att byta ut vaniljen mot kanel.

Next

Mat och odla: Oxfilé med bearnaisesås och smörstekt spetskål

smörstekt vitkål

Sen efter att den större hadde vilat. Ivanliga fall så går jag den på 50-60 minuter. Rör om i bland så att krämen inte delar sig. Tråts att jag håller mig till kosten och går 1-2 promenader 5 km st per dag. Min slutsats blir stirra inte dig blind på va vågen visar! Jag köpte något som jag aldrig har prövat att äta.

Next

Cirkusvillan: Wasabilax med smörstekt vitkål

smörstekt vitkål

Jag vet det är brara 1 månad sen hon kom. Min nya favorit just nu är Kokosfett utan smak än så länge. När jag och barnen gick en kvälspromenad. Fräs på medelvärme ett bra tag tills vitkålen mjuknat. .

Next