Sony trådløse hodetelefoner wh-h900n. Test av 30 trådløse hodetelefoner: Kvalitetslyd uten en tråd 2019-11-15

Sony WH

sony trådløse hodetelefoner wh-h900n

Batteritiden har ikke alltid vært like imponerende og batterilevetiden på trådløse headset var et større tema for noen år siden enn det er i dag. På pluss siden er det gode muligheter for tilpassing av lydinnstillingene via appen. Ofte vil man ha et par støydempende hodetelefoner til reiser og situasjoner som krever dette, mens man har et vanlig par til seriøs musikklytting. Produktspesifikasjoner Type: Over-ear Aktiv støydemping: Ja Batteritid: 20 timer Tilkobling: Bluetooth 4. Dermed blir de stadig mer aktuelle for alle som ønsker en mer stille hverdag.

Next

TEST: Sony WH

sony trådløse hodetelefoner wh-h900n

Jeg ville ikke brukt Bose til å spille noe særlig jazz og klassisk, til det låter de for grovkornet. Dette er imidlertid første gangen vi prøver et par med støyredusering. Til å ha en oppdatert design, må vi si at den er meget forsiktig. Som forgjengeren har de et lekkert retroutseende og kan, foruten hvitt og svart, også fås i blått. Hvor mye er du villig til å bruke? Bare hør på Charlie Hadens tolkning av Pat Metheny og David Bowies This Is Not America.

Next

Sony WH

sony trådløse hodetelefoner wh-h900n

Kuten yleensä, on Sonyn tuote tekniikalla täytetty. I laboratoriet dempet Sony alltid støyen 3 dB mer enn Bose QuietComfort 35. Hodetelefonene er i god byggekvalitet og føles solide i tillegg til å være behagelige å ha på. On-ear: Som navnet tilsier sitter denne typen hodetelefoner på ørene, men uten å omslutte ørene fullstendig. Siden da har Sony tonet ned dette, blant annet i. Styringen av hodetelefonene skjer som på forløperen i all hovedsak via touchpanelet på høyre øreklokke.

Next

Trådløse WH

sony trådløse hodetelefoner wh-h900n

De kan felles sammen, men ikke gjøres helt flate, og tar dermed opp en del plass. Over-ear: Store og komfortable: Over-ear hodetelefoner har gjerne store øreklokker som dekker hele ørene. Du kan få hjelp av både Siri og Google Assistant der du kan få svar på uendelige spørsmål eller gi oppgaver på en enkel måte. Muuten basson, keskirekisterin ja diskantin välinen tasapaino on hyvällä mallilla. Faktisk er den identisk med og uten kabel og det er tydelig at dette er hodetelefoner beregnet på audiofile. Det stor ankepunktet med hodetelefonene er imidlertid støydempingen som ikke imponerer. På toppen av dette kommer god lydkvalitet og relativt god støydemping.

Next

Test: Sony WH

sony trådløse hodetelefoner wh-h900n

Vi har trådløse høretelefoner samt med ledning Uanset om du er til trådløse høretelefoner eller høretelefoner med ledning, kan du finde de rette i vores udvalg. Muotoilu on linjakasta ja pehmeää mutta silti huomiota herättävää. Et større problem er potensielt den lave batterilevetiden på kun 8 timer. Dessverre er ikke støydempingen eller mobilappen særlig imponerende. Sony har gjort såpass mange små, men vellykkede forbedringer fra forgjengeren at testerne kommenterer at modellen er mer enn en nylansering av forløperen.

Next

TESTISSÄ: Sony WH

sony trådløse hodetelefoner wh-h900n

Så får du glæden af livet uden ledninger på farten, samtidig med at du kan nyde musik derhjemme ved anlægget, der ikke er komprimeret. Jeg synes faktisk at de er mer behagelige å ha på enn A9. For å dempe lyden produseres lydbølger som «drukner»støyen. Hodetelefonene er dessuten komfortable og inkluderer kabel til lytting om du skulle gå tom for strøm. For å gjøre det lettere å velge en modell som passer til din bruk kan du lese vår gjennomgang av hva du bør være oppmerksom på under.

Next

TEST: Sony WH

sony trådløse hodetelefoner wh-h900n

Derimot kan de ikke klappes sammen, noe som gjør at de tar opp mye plass i vesken. De hadde ingen støyredusering, og kunne ikke brukes med ledning. Over-ear-høretelefoner dækker hele øret, mens on-ear sidder på selve øret. Når vi taler om trådløse høretelefoner og bluetooth høretelefoner, er det i bund og grund samme type høretelefoner, der er tale om. Det er vigtigt, du vælger de bedste høretelefoner til dine behov. Disse er ofte utstyrt med aktiv støykansellering og er komfortable å ha på i lange perioder av gangen. Andre praktiske funksjoner finnes også som for eksempel kompatibilitet med smarttelefon for bruk med taleassistent samt telefonsamtaler og musikkavspilling kan fjernstyres rett fra fra den ene øreklokken.

Next

TEST: Sony WH

sony trådløse hodetelefoner wh-h900n

Dette betyr at man ikke er nødt til å ofre lydkvalitet for mobilitet, slik man var nødt til for bare noen få år siden. Dermed er det raskt å få med seg hva som skjer, uten å måtte ta av hodetelefonene. Med god batteritid og med samme type touchpanel til styring viser modellen mange likhetstrekk til storebroren. Støydempingen er god, om ikke best, og lyden blir heller ikke nevneverdig påvirket av støydempingen. Hodetelefonene er avanserte og gir stor grad av tilpasningsmuligheter, selv om betjeningen ikke har den mest elegante løsningen. Motta eller legg på mobilsamtaler takket være headset-funksjonen, skift lydspor eller hev eller senk volumet til musikken til ønsket nivå. Miinus Kosketusohjaus ei aina toimi oikein.

Next

Sony WH

sony trådløse hodetelefoner wh-h900n

På de fleste kan du slå støjreduktionen fra og til, mens du med nogle høretelefoner også kan justere den støjreducerende effekt — ingen, lille eller fuld effekt. Støydempingen er det andre aspektet hvor testene virkelig ikke er enige. Hodetelefonene er dessuten sammenleggbare og kan brukes med kabel om batteriet har gått tom. For eksempel sier både Trusted Reviews og The Verge at særlig lydkvaliteten er det store trekkplasteret med hodetelefonene og førstnevnte peker på modellen som rett valg for alle audiofile. Ettersom bassen ødelegger lydbildet med en gang man skyver den halvveis blir det en gimmick uten reell verdi.

Next