Hensikten med Stafett for livet er å skape bevissthet om kreftsaken, der hele lokalsamfunn kan komme sammen og finne støtte i hverandre. Frivillige er rekruttert inn i ni grupper som hver har viktige oppgaver for planlegging og gjennomføring av arrangementet. I tillegg blir det arrangert ulike aktiviteter og underholdningsinnslag. Bruk epost, sosiale medier, lokal presse - alt det du måtte ha tilgjengelig. Fightere I løpet av dagen kom det enda flere deltakere til, og det totale antallet som deltok var rundt 1. I et helt døgn går eller løper vi til støtte for alle kreftframmede rundt i landet. Her ser du glimt fra stafettene! Gå inn på vedlagt link og meld deg på vårt lag: Haugesund Triathlon Klubb.
Vi går og løper for og med hverandre, ikke mot hverandre. Leie av telt - Stafett for livet Karmøy Denne innsamlingssiden brukes primært til innbetalinger for leie av telt. Selv om man kanskje ikke tenker på kreft hele tiden, så er den der — hele døgnet. Bedrifter vil motta faktura etter stafetten. I 2018 kan vi skilte med 12 892 deltakere, 645 fightere personer som har eller har hatt kreft , 379 lag og 961 frivillige for åtte arrangementer i Harstad, Askøy, Randaberg, Karmøy, Kristiansand, Sandefjord, Nye Asker og Ringsaker. Bak kvart lag er det ofte ei historie — eit menneske som laget vil støtta, minnast eller feira at det har blitt friskt. Om det er mulig blir representanter for ledergruppen for første stafett med på dette.
Bak hvert lag er det en historie — et menneske som laget vil støtte eller minnes. Vi ønsker også alle andre som er interessert i å støtte og følge vårt arbeid velkommen! Relay for life, og da også Stafett for livet er nå det største non-profit-arrangementet i verden. Vi håper at så mange som mulig kan sette av tid og bli med når det passer for deg og din livssituasjon. Vi har ambisjoner om å etablere totalt 24 stafetter innen 2021. Poenget er å ha en fra laget på banen til enhver tid for å symbolisere at kreftsykdommen ikke tar pause, og alle deltakerne er vinnere. Dette er den norske utgaven av det amerikanske Relay For Life, som ble startet av legen Gordy Klatt i 1985. Stafetten foregår ved at for eksempel familier, venner, medelever og kolleger danner lag og deltar på stafetten.
Stafetten avsluttes med en avslutningsseremoni der alle deltakere og frivillige takkes av, og ønskes velkomne tilbake neste år. Stafetten symboliserer kampen en kreftpasient går igjennom og visualiserer at det alltid bør være noen på banen for den som er syk! Kreftpasienter og andre som lever med kreft tett på livet vet at sykdommen ikke tar pauser eller ferie. Den første Stafett for livet i Norge ble arrangert på Randaberg 2017 og er et samarbeid mellom Kreftforeningen og American Cancer Society. Privatpersoner, bedrifter, samt innbetalinger fra sponsorer. Ved gjennomføring av den første stafetten vil vi inkludere nøkkelpersoner som skal være med i utvidelsen 2018. Og det som forener oss i dag: Engasjement! Øvrebø på Messenger eller på tlf.
Dei som ynskjer å gi si støtte enten det er private eller lokalt næringsliv ta kontakt med Gry K. Vi vil på dette tidspunktet også ta en beslutning om videreføring utover prosjektperioden. Etter gjennomførte 12 stafetter vil vi i sluttevalueringen inkludere kvalitative undersøkelser blant deltakere, frivillige og Kreftforeningens ansatte. Dette arrangementet går ut på at hvert enkelt lag holder en «stafett» gående i 24 timer. Sarkomer er en norsk pasient- og likepersonorganisasjon for alle berørt av sarkom — en samlebetegnelse for kreft i skjelett eller bløtvev.
Vi starter opp planleggingen av 1. Arrangementet gir en felles ramme for en god og lærerik opplevelse. Hvert lag må alltid ha en deltaker på banen i løpet av de 24 timene. Stafetten er et fellesskap på tvers av interesser og aldergrupper. Stafetten varer i 24 timar for å symbolisera kampen kreftpasientar står i, og at kreften ikkje tar pause, og at det alltid bør vera nokon på banen for dei. Stafett For Livet gir en felles ramme for en god og lærerik opplevelse. Etter endt stafett gjennomfører vi en mellomevaluering der vi inkluderer kvalitative undersøkelser blant deltakere og frivillige.
Har utviklet seg raskt I løpet av 2018 skal totalt åtte Stafett for livet arrangeres på ulike steder i Norge. Alle kan vera med, uansett form — og ein vel sjølv kor langt ein vil gå eller springa. All inntekt går uavkortet til kreftforeningen. Stafetten skal symbolisere den kampen en kreftpasient går gjennom og visualisere at det alltid bør være noen på banen for den som er syk. Når mørket faller på, samles alle deltakere til en felles lysseremoni, hvor vi minnes de vi har mistet og gir styrke og støtte til de som kjemper i dag. Våre omsorgstilbud er ofte spisset med tanke på konkrete målgrupper som pasienter, pårørende, etterlatte, barn, ungdom, voksne eller eldre. Som fighter er det også mulig å stille med eget lag.
Kreftforeningens stafett for livet Karmøy 2019: Fra: 31. Vi går eller løper — dette er ingen konkurranse. Gjennom stafetten kan deltakere og frivillige på ulike måter bidra med sitt personlige engasjement i sitt eget lokalmiljø. Vil du bidra i 2020? Da stafetten ble arrangert på Ringsaker 26. . Det vil i første rekke være ansatte fra våre øvrige distriktskontorer.