Storytel hinta. Lukupino: Testissä: Storytel 2019-11-14

Jännitys ja dekkarit

storytel hinta

Heti tuloiltana vieraille soitetaan gramofonilevyltä viesti, joka syyttää jokaista vierasta vuoron perään murhasta. Kovia kokenut naisetsivä Charlie Lager tähdittää kirjasarjaa, jossa psykologinen jännitys kohtaa perinteisen skandidekkarin. Kokeilujakson jälkeen palvelu maksaa 7,99 puntaa kuukaudessa eli tämän päivän valuuttakurssilla noin 9,5 euroa. Niitä molempia on helppo ymmärtää ja helppo käyttää. Sarjakuvataiteilija Erik Elman on erakoitunut Ullanlinnan perintöasuntoonsa, ja pukeutuu mielellään edesmenneen isotätinsä vaatteisiin. Toimitukset ma-la klo 19 mennessä.

Next

Member+

storytel hinta

Voit myös kokeilla molempia palveluita ilmaiseksi 14 päivän ajan. Sarja on saavuttanut maailmanlaajuisen kulttimaineen ja suuren suosion. Valapatto kertoo kahdesta tavallisesta, kunnollisesta ihmisestä, jotka joutuvat ilman omaa syytään keskelle ammattirikollisten kostoretkeä. Vainoharhaisuudessaan hän pitää jokaista kohtaamaansa miestä tekijänä, vaikka ei nähnyt hotellihuoneessa raiskaajaansa. Kokeiluaikana saat käyttöoikeuden kaikkiin palvelun ominaisuuksiin, mukaan lukien mahdollisuuden ladata tiedostoja offline-lukemista varten laitteellesi. Oppiminen on eksponentiaalinen prosessi, joten korkoa korolle -ilmiö toimii siis aivan samalla tavalla tässäkin asiassa.

Next

Kokeile Storytelia ilmaiseksi 14 päivää ⇒ Katso täältä kuinka!

storytel hinta

Audible on valikoiman laajuudeltaan selkeästi suurin. Alkaa henkeäsalpaavan vauhdikas ja yllätyksellinen taistelu oikeasta tiedosta. Mitä loppujen lopuksi tarkoittaa ikuisen lojaalisuuden lupaus, verivala? Rajattomasta kuunteluoikeudesta saa siis maksaa Audibleen verrattuna tuplahinnan. Hän uskoo voivansa viimein murtaa arvoituksellisen hiljaisuuden. Tapaus johtaa Striken ja tämän apulaisen Robin Ellacottin Lontoon hämyisille kujille, parlamentin sisäpiirin kiemuroihin ja kauniin mutta pahaenteisen maalaiskartanon luokse.

Next

Storytel

storytel hinta

Kuka lopulta onkaan houkutuslintu ja kuka saalis? Löydät valikoimastamme esimerkiksi näppärästi mukana kulkevat tabletit opiskelijalle sekä koululaiselle. Sen perustamisessa kesti pitkään, sillä palvelusta haluttiin tehdä korkealaatuinen ja kaikkien suurten kustantajien kanssa tuli tehdä sopimukset. Merkkejä murtautumisesta ei ole, ja surma-aseena on käytetty perheen omaa keittiöveistä. Kaikissa kolmessa palvelussa kirjat voit ladata kuunneltavaksi offline-tilassa. Ei, vaikka olisi käyttänyt ilmaisen kokeilujakson.

Next

Storytel Oy

storytel hinta

Niin kevyttä vaan kuunnella äänikirjaa verrattuna lukemiseen! Yhteistyön sijaan he kohtaavat vastustusta ja pelkoa, erityisesti kun paljastuu, että kadonnut poika on viety väkipakolla. Tabletti on hyvä suojata laadukkaalla. Entä miten Hämyslavalla keikkaileva sekopääduo liittyy tähän kaikkeen? Palvelun hinta on 16,99 euroa kuussa ja näin melko samaa hintaluokkaa kuin muutkin vastaavat palvelut. Etsinnät aloitetaan ja parin päivän kuluttua pojan ruumis löytyy läheisestä metsästä sydän irti revittynä. Haukka ja kyyhky Kategoria: Kirjailija: Taavi Soininvaara Lukija: Jukka Peltola Kustantaja: Otava Tiukkatahtinen trilleri ajankohtaisesta aiheesta: mitä tapahtuu, kun eurooppalaistaustaiset Isis-taistelijat palaavat kotimaihinsa? Huomaathan kuitenkin että valikoima vaihtelee.

Next

Storytel Oy

storytel hinta

Heidän on löydettävä sekä Stephanie että todellinen murhaaja. Kokemuksia Storytel -palvelusta kuukauden kokeilun jälkeen. . Käännöskirjallisuutta löytyy valtavasti, ja näistä suosittuja ovat kevyet kesälukemiset, kuten Anne Tylerin, Marian Keyesin ja Sophie Kinsellan hauskat rakkausromaanit. Vaikka BookBeatin rajaton kuuntelumahdollisuus on selkeä etu, niin muilla osa-alueilla Audible on parempi. Ilmainen kokeiluaika on 14 päivää ja se tarjoaa täyden käyttöoikeuden palvelun suureen kirjavalikoimaan ja kaikkiin ominaisuuksiin.

Next

Jännitys ja dekkarit

storytel hinta

Sovellus tarjoaa useita asetuksia, jotka helpottavat kirjojen kuuntelua. Leena Lehtolainen on Suomen suosituimpia kirjailijoita. Äänikirjat kuunnellaan käyttäen Storytelin omaa sovellusta, joka löytyy kaikille älylaitteille ilmaiseksi. Ylimääräisiä äänikirjoja on mahdollista ostaa ja jäsenet saavat näihin 30 %:n alennuksen. Voit itse siis valita minkä kokoformaatin haluat.

Next

Member+

storytel hinta

Kerro kokemuksesi muille netin käyttäjille tällä sivulla. Audiblessa kirjat kuitenkin tallentuvat palveluun ja jäävät käytettäväksi, vaikka tilauksen peruisi. Tämä tarkoittaa sitä, että BookBeatilla on kirjoja, joita Storytelilla ei ja toisinpäin. Kompakti tabletti kulkee kevyesti mukana luennolta toiselle. He ovat aina tehneet kaiken oikein, maksipistein ja rajusti suorittamalla. Se oli ennen kuin hän luopui kaikesta miehensä Jackin vuoksi. Lapsille ja nuorille Storyteli tarjoaa uusia uutuuksia ja vanhempia klassikoita.

Next