Suomi ranska lentopallo. lentopallo 2019-12-23

Suomi ja Ranska lauantai

suomi ranska lentopallo

Tommi Siirilä, Suomi Jaa uutinen — 27. Suomi sai hyvän vireen päälle toiseen erään ja johti neljällä pisteellä vielä tilanteessa 17-13. Muut neljä olivat kuten aiemminkin passari Eemi Tervaportti, hakkuri Urpo Sivula, yleispelaaja Antti Siltala ja keskipelaaja Tommi Siirilä. Japanissa pidetyt alkoivat Ranskan osalta loistavasti, kun se kaatoi mestarisuosikki Brasilian alkulohkossa. Erityisesti toisessa erässä Suomella oli hyvät mahdollisuudet viedä se Ranskalta, mutta isännät ottivat ratkaisevat viimeiset pisteet. Ranska voitti sekä alku- että jatkolohkonsa häviten alkulohkon viidestä vastustajastaan vain Italialle ja jatkolohkon neljästä vastustajastaan vain Puolalle. Pronssiottelussa Ranska voitti , joka oli voittanut olympiakultaa.

Next

Aina sitä haluaisi nähdä jotain suorituksia paremmin tehtynä, mutta tämä on huippulentopalloa. Suomi on hävinnyt jopa 15 ottelua peräkkäin, kun viimeisin voitto on tullut Tanskasta tammikuun 6. Mitalikantaan maa palasi 1985, jolloin järjestetyissä kisoissa tuli pronssia. Ranska hävisi tiukan finaalin vasta viiden erän jälkeen ja saavutti ensimmäisen maailmanliigan mitalisijoituksensa. Ranska sijoittui yhdeksänneksi hävittyään alkulohkon kolmesta ottelustaan yhden sekä neljännesvälierän. Vuonna 2015 Ranska voitti ensi kertaa ; loppuottelussa se voitti Serbian 3—0. Loput 12 maata tulevat karsintojen kautta, jotka pelataan vuosien 2018 ja 2019 aikana.

Next

JyväsLentis ry

Urpo Sivula, Suomi Torjuntatilasto 10. Peli tuntui nyt helpommalta mitä pidemmälle turnaus eteni. Tällä kertaa Banks muutti hiukan avauskuusikkoaan. Henrik Porkka, keskipelaaja, Hurrikaani-Loimaa, 69 18. Niko Suihkonen, yleispelaaja, VaLePa, 33 8. Mielestäni joukkue on asenteellaan ja joukkuehengellään saanut paljon aikaan.

Next

Lentopallon EM

Italia pystyi voittamaan yhden erän. Turkki, Puola, Unkari ja Tshekki järjestävät 24 maan kisat syksyllä 2019, mutta tarkat päivämäärät ja kisakaupungit julkaistaan myöhemmin. Siinä mentiin minun mielestäni selvästi eteenpäin tässä turnauksessa. Ranska ei päässyt edes mukaan Sydneyn kisoihin. Ranska-Suomi tilastojen valossa — 20.

Next

Ranska pudotti Suomen lentopallon EM

Vuonna 2009 Ranska oli jälleen lohkossaan kolmas, tällä kertaa edellään Serbia ja. Uutena pelaajana saat nauttia myös vedonlyöntibonuksista, millä saat selkeää lisäetua pelaamiseen. Kisat järjestetään neljän maan kesken ja isäntämaina toimivat Suomi, Tshekki, Puola ja Viro. Voit alta katsoa kuitenkin, miten edelliset vuoden 2019 kisat pelattiin. Mutta katse eteenpäin ja toivon että tulevaisuudessa me pystytään isoja joukkueita haastamaan. Maailmanliigassa 2004 Ranska sijoittui alkulohkossaan toiseksi eikä selviytynyt lopputurnaukseen.

Next

Se nähdään sitten, miten lopulta käy, Banks totesi. Loppuottelussa Ranska voitti Slovenian 3—0 25—19, 29—27, 29—27 ja saavutti ensimmäisen Euroopan-mestaruutensa. Henrik Porkka, keskipelaaja, Hurrikaani-Loimaa, 64 18. Ranska oli lohkossaan kolmas Brasilian ja Serbian jälkeen, eikä selviytynyt lopputurnaukseen. Markus Kaurto, keskipelaaja, VaLePa, 73 15.

Next

Suomen lentopallonaiset nollasivat Ranskan MM

Ranska selviytyi kuitenkin lopputurnaukseen ja siellä finaaliin, jossa vastustaja oli kolme viimeisintä maailmanliigaa voittanut. Urpo Sivula, hakkuri, ei seuraa, 224 11. Ranska voitti viidestä ensimmäisen kierroksen ottelustaan kolme ja kolmesta toisen kierroksen ottelustaan kaksi mutta ei selviytynyt sen pidemmälle ja sijoittui lopputuloksissa seitsemännelle sijalle. Ranska oli alkulohkossaan toinen edellään yllättäjä. Vaihdosta tullut Niko Suihkonen teki hienosti viisi pistettä, Ngapeth ja Boyer neljä. Varmasti se on sitäkin, että itseluottamus kasvaa.

Next

lentopallo

Jyväskylä ja JyväsLentis ylpeänä järjestävät Suomen naisten maajoukkueen ensimmäisen kotiottelun, kun Suomi kohtaa Ranskan 23. Niillä annetaan kaverille liikaa saumaa. Se hävisi pronssiottelun Puolalle erin 0—3 kotikentällään Pariisissa. Joukkue selviytyi , jossa se putosi alkukierroksilla. Vuonna 2017 Ranska voitti kukistettuaan loppuottelussa Brasilian 3—2. Se tiedetään jo, että Sloveniassa pelataan Ljubljanassa ja Belgiassa Antwerpenissa sekä Brysselissä.

Next

Suomi ja Ranska kohtaavat lentopallon EM

Sammelvuo onkin tehnyt hurjaa jälkeä huippujoukkueen peräsimessä, kun taas Banksin alku Suomen valmentaja on ollut todella synkkä. Antti Siltala, yleispelaaja, Savo Volley, 282 4. Tämä tietää samalla sitä, että Suomi joutuu karsimaan kisoihin pääsystä. . Joukkue , muttei onnistunut selviytymään kisoihin.

Next

Puolivälierissä Ranska voitti Serbian 3—1 ja välierissä 3—2. Ranska aloitti ottelun pelätyn vahvasti. Siirilä teki neljä pistettä, kun vastapuolella Earvin Ngapeth teki kahdeksan ja Stephen Boyer seitsemän. Suomi ja Ranska ovat pelanneet vuosien kuluessa 28 maaottelua, Suomi on voittanut niistä 8. Urpo Sivula, Suomi Torjuntatilasto 10.