Tamk ruokalista. Tampereen ammattikorkeakoulun opiskelijakunta 2019-11-15

Kouluruokalistat

tamk ruokalista

Aloita aamusi rennosti tuoreen kahvin tuoksussa! Tamko Topics is a weekly newsletter of The Students' Union of Tampere University of Applied Sciences. En voi taata ruokalistojen oikeellisuutta. Amica-ravintolassa voit istua valmiiseen pöytään ja nauttia ihanan aamiaisen. Tamko Topics on Tampereen ammattikorkeakoulun opiskelijakunnan Tamko viikkotiedote. Juvenes Oy on valtakunnallinen ravintola- ja palveluyritys, joka tarjoaa laadukkaita ravintola-, ateria- ja kahvilapalveluja sekä juhla- ja kokouspalveluita.

Next

Campusravita

tamk ruokalista

Valittava henkilö on itsenäiseen työskentelyyn kykenevä ja tarkka toimija yksityiskohtien kanssa. Jos huomaat ruokalistassa virheen, nopeiten virhe saadaan pois näkyvistä kun lähetät minulle siitä sähköpostia: Keskiviikko - Tampereen yliopiston ruokalistat vko 50 9-15. Oppilaiden palautteet ja toiveet otetaan huomioon lukuvuoden ruokalistoja ja tuotevalikoimia suunniteltaessa. Monipuolinen ja ravitseva aamupalamme sisältää monia herkullisia vaihtoehtoja: ravitsevaa puuroa, vasta paistettuja sämpylöitä, kananmunia, monenlaisia leikkeleitä, tuoremehua, kahvia ja teetä. Teemapäivien ja vuodenaikaisjuhlien ruokalistoista saa tarkempaa tietoa kouluista ja Stadin ammatti- ja ailkuisopistosta. Jokaiselle Tamkon työntekijälle osaksi toimenkuvaa kuuluu myös jonkin verran jäsenpalvelua asiakaspalvelutiskillä.

Next

Pirteria

tamk ruokalista

Opiskelijakortin syksyn tarra vanhenee 31. Tamko Topics on Tampereen ammattikorkeakoulun opiskelijakunnan Tamko viikkotiedote. Juhlapyhinä ja ruokateemoissa tarjotaan arjesta poikkeava, juhlavampi ateria jälkiruoan kera. Helsingin kaupungin kouluissa ja Stadin ammatti- ja aikuisopistossa on käytössä kuuden viikon jaksolla kiertävät perus- ja kasvisruokalistat. Tamko Topics is a weekly newsletter of The Students' Union of Tampere University of Applied Sciences. Virallisen ruokalistan saat näkyviin siirtymällä ravintolan omille sivuille painamalla sen nimestä. Suomalaiseen ruokakulttuuriin kuuluvat vuodenaikaisjuhlat huomioidaan ruokalistalla ja ravintolasalien somistuksessa.

Next

Kouluruokalistat

tamk ruokalista

Tamkon toimiston aukioloajat joulun aikaan 2. Juveneksessa työskentelee 250 henkilöä ja liikevaihto on noin 21 miljoonaa euroa vuosittain. Kevään 2020 iltapäiväkerhojen välipalat Etu-Töölön lukion opiskelijoiden tekemän avulla opiskelijat näkevät koulun ruokalistat ja joissakin kouluissa myös ruokailuvuorot. . Juveneksen ravintoloissa tarjoillaan vuosittain noin 2,7 miljoonaa ateriaa. .

Next

Juvenes > Ravintolat ja kahvilat > Kampusravintolat > SAMK Pori & Rauma

tamk ruokalista

. . . . . .

Next

Ravintolat

tamk ruokalista

. . . . . . .

Next

Lounas Tampere, Tampereen ammattikorkeakoulu

tamk ruokalista

. . . . . . .

Next

Pirteria

tamk ruokalista

. . . . . . .

Next