Ting å gjøre i roma. Ti ting du må gjøre i Roma 2019-11-16

Topp ti ting å gjøre i Roma; 1. Colosseum; 2. Forum Romanum; 3. Pantheon; 4. Fontana di Trivi; 5. Catacombs

ting å gjøre i roma

Særlig inntrykk på Vatikanets museer med kunstskatter, en samling av skulpturer og historiske gjenstander. Det er vår nærbutikk når vi besøker Roma. Sjekk inn og velg ditt sete online. . Dette er en blanding av en pizza og en sandwich, som består av alt slags godt fyll, fra tradisjonell pizzatopping til mer uvanlige ingredienser som stekt oksehale, blekksprut og innmat. .

Next

Topp 7 ting å gjøre i Roma med barn

ting å gjøre i roma

Vekk appetitten med en tallerken smakfulle svinekroketter, for den ultimate Pratolina-opplevelsen. Finn din skiferie til Italia eller Østerrike. La deg fascinere av Colosseum Colosseum er verdens største amfiteater, og en selvfølgelig severdighet på storbyferie til Roma. Det ble velsignet av paven og holdt i kirken Santa Maria Aracoeli på Kapitolhøyden. Ta en rusletur hånd i hånd sammen med din bedre halvdel og kjenn lukten av ovnsbakt ferskt brød.

Next

10 ting du ikke bør gjøre i Roma

ting å gjøre i roma

Villa Borghese ligger i nordøstre delen av Roma og er en av de største parkene i Europa. Det er en god ide og takke ja til dette. Som medlem tjener du CashPoints på , og , som kan brukes for å få rabatt neste gang du er på en kulinarisk ferie med Norwegian. Vi nøt den stående, fra et plastbeger med sugerør og det var faktisk den beste smaksopplevelsen på hele turen. Mens utsiden er fantastisk i seg selv, er interiøret ganske enkelt fantastisk og har en stor mengde gulldekorasjon, freskomalerier og detaljerte malerier både på vegger og tak.

Next

Pizza i Roma

ting å gjøre i roma

Byen er hovedstaden i Italia, og i antikken var byen hovedstaden i det mektige Romerriket. Ulike romerske keiserne og Casers har styrt mektige Roma, og dette er stedet der det kolossale romerske riket vokste fra. . En glassheis fører opp på taket og her, 70 meter over bakken, er det en spektakulær 360-graders utsikt over hele Roma. Du bør prøve begge for å finne din favoritt.

Next

Topp 7 ting å gjøre i Roma med barn

ting å gjøre i roma

Utenfor turiststrømmen: Dar Poeta I den trendy bydelen Trastevere kan du finne det beste Roma har å by på av pizza. Og det er klart at man må besøke disse stedene, særlig hvis det er første gang man besøker byen. Campo de Fiori er et livlig marked, der det er mulig å få seg en matbit, eller bare sitte og se på livet — og man kan bli sittende i timevis. Bemerkelsesverdig stykke inkluderer Transfigurasjonen av Raphael, Kristi Entombment av Caravaggio og det fantastiske kartgalleriet. Husk å kjøpe billetter på nett på forhånd.

Next

Ting å gjøre i Roma? Hva du skal gjøre og hvor du skal gå i Roma?

ting å gjøre i roma

Vatikanmuseene Kilde: flickr Museo Pio-Clementino Denne skattekiste av klassisk og historisk kunstverk er bygget opp i mange århundrer av ulike popper og inneholder noen av de viktigste kunstverkene i verden. . I Roma er det andre regler som gjelder. De romerske barna er, som deres foreldre, velkledde og kanskje nesten litt vel oppstaset dersom man skal sammenligne med vanlige norske barn. Roman Forum Kilde: flickr Forum Romanum Muligens en av de viktigste romerske ruinene i Italia, Forum Romanum er et gammelt område som består av mange ruiner som en gang var sentrum for romerske offentlige og politiske liv. Roma er en topp italiensk by å besøke i løpet av julen høytiden. Man kan få kjøpt billetter til de fleste severdigheter på internett.

Next

25 Beste Ting å gjøre i Roma (Italia)

ting å gjøre i roma

Utforsk Colosseums underjordiske verden gjen. . Men sørg for å spise ordentlig god is når du først har sjansen. Om man finner en bra en, er det gjerne fullt. Små trange gater, gamle rustikke hus og hyggelige åpne piazzaer som syder av liv. Byen er også kjent for sine mange festivaler og ulike feiringer. Bortsett fra den fantastiske arkitekturen, villaer også gfeatures noen vakre og detaljerte fresker opprettet av den berømte renessanserte artister Raphael.

Next

Ti ting du må gjøre i Roma

ting å gjøre i roma

I Roma finner du alle de store designerne, og de velkjente navnene dukker opp overalt - enten det er i gullskrift over tunge butikkdører eller på stilige papirposer som kvinner i trange skjørt og høye hæler bærer mellom pekefingeren og tommelen. Ikke gå i ukomfortable sko Roma har et ganske kompakt sentrum der det meste er i gangavstand. Med så mange gode restauranter og med så mange fantastiske ting å se og gjøre, er det ingen fare for at du blir sulten eller kjeder deg. I utgangspunktet Roma ble bygget på de berømte syv høyder, men tiden strekker videre. . Det sier seg selv at en tur til Roma ikke er komplett uten pizza.

Next

DE 10 BESTE ting å gjøre i Roma

ting å gjøre i roma

Adresse: Via Appia Antica 18, Roma Webside: 7. Så enkelt og så digg! På begynnelsen av 1990-tallet, ble den opprinnelige stjålet så et nytt stykke av oliventre ble bedt om å skaffe seg en reproduksjon, igjen velsignet av paven. Besøk Trastevere for et ekte stykke kultur og ta på gatene om natten for å nyte et livlig natteliv. Når du har fått ditt pizzastykke, kan du oppsøke menneskemengden på fortauet og spise pizzaen mens den er varm. På denne siden vil vi hjelpe deg med å finne de. Ting å gjøre i Roma? Det som i utgangspunktet ser ut som en fortausrestaurant med noen få bord, skjuler gjerne flere store og flotte rom inne.

Next