Triss tv4 2020. tv4 triss 2020-01-29

Marja Byman skrapar triss

triss tv4 2020

Men hon var lite tidig och butiken hade inte öppnat. Den här gången skrapade Per fram en vinst på en halv miljon kronor. Redan när Caroline Almgrens mamma Cecilia köpte en trisslott i höstas stod det klart att en rejäl vinst väntade, men att det skulle handla om en mångmiljonvinst hade de inte räknat med. Anna Persson var nämligen på plats för att skrapa fram den vinst som grundlades hos Circle K i Tranås där hennes vinstlott var köpt. Vinster vilka räckte till fem nya lotter. En Trisslott som var hans födelsedagspresent.

Next

tv4 nyhetsmorgon triss

triss tv4 2020

Minst 100 000 kronor visste Eva att hon skulle få med sig från sitt besök i studion. På lotten fanns tre klöver-symboler som mamman skrapat fram. Så det här ska vi föra vidare, det kommer öka försäljningen. Valet av ombud föll på Circle K Kristineberg. Dessutom blir det ett nytt padelracket. Jag har garvat så mycket att jag gråter flera gånger denna sommar. Det borde klassas och räknas som reklam.

Next

BOS anmäler TV4 och Svenska spel till Konsumentombudmannen

triss tv4 2020

Där har vi varit förut, men det var länge sedan. En gåva hon sent ska glömma, eftersom Katarina skrapade fram tre klöver. Under fredagen var det dags för det tursamma Hisingsparet att återupprepa historien. Så blir man nervös när man ska ställa upp i tv. Caroline och hennes mamma får alltså dela på totalt 12 miljoner kronor.

Next

Susanne tappar andan i dagens trisskrap!

triss tv4 2020

Mor och dotter delar vinsten Cecilia förklarade att hon ville dela vinsten med dottern som inbjöds att följa med till tv-sändningen i Stockholm. Wincent finns också på plats på Farmen för att dela ut uppdrag och utvärdera deltagarnas arbetsinsatser. Sedan var det dags för månadsbeloppet och på frågan om Caroline har något resmål hon ville åka till svarade hon: — Jag skulle kunna tänka mig en resa till Paris. Det har lett till en kraftfull ökning av marknadsföringen, men också förändrat det legala läget för spelprogrammen i tv, som tidigare betraktats som renodlade tv-program. Nu har Annica börjat smälta vinsten och säger att det känns bra. Farmen 2020 har säsongsstart söndag den 5 januari klockan 20.

Next

Triss: Se när hon vinner fem miljoner kronor!

triss tv4 2020

Vem som är den lycklige vinnaren är dock oklart. Döm av hans förvåning när Putte skrapade fram tre klöversymboler. Fickpengar till Turkiet Men Annica är glad för vinsten och kommer att använda pengarna bland annat till en resa till Turkiet framöver. I årets säsong av Farmen får tittarna ännu en gång möta en brokig skara av färgstarka personligheter. Så ska vi på resa till Turkiet så det blir väl lite fickpengar dit också. En fredag i höstas skrapade Eva plötsligt fram tre klöversymboler på en av sina lotter.

Next

Marja Byman skrapar triss

triss tv4 2020

Då de flesta låg hemma och återhämtade sig efter gårdagens firande fanns 34-åringen i Nyhetsmorgons studio där hon skrapade fram 250 000 kronor. Hon skrapade sin lott och fram kom tre klöversymboler. En storvinst hon delar med sin man Thomas. För vinsten ska hon och maken Lars ta med barn och barnbarn till Mallorca. Först handlade det om hur många år som vinstbeloppet skulle delas ut — det hamnade på tio år och mor och dotter stod kvar på garantinivån. . På frågan om det blir någon pool säger hon: — Det räcker väl inte till det.

Next

Marja Byman skrapar triss

triss tv4 2020

Hade lät kassörskan välja lotter och hans enda önskan var att hon tog en med miljonvinst. Det gäller bland annat det i spellagen stadgade kravet att marknadsföring för spel måste vara måttfull. Till denna säsong har Farmen rustats upp och deltagarna har bland annat fått en liten badstuga, punchveranda och riktiga sängar. Men det innebär inte att allt blir frid och fröjd på Farmen när hunger, maktspel och hårt arbete sätter spår i deltagarnas humör. Men efter en extra koll med bland annat sin syster, fick han klarhet i att det handlade om en garanterad miljonvinst. Efter säsongsstart sänds Farmen måndag till torsdag klockan 19. Marknadsföringslagen innehåller regler om att det måste anges tydligt att det är reklam och vem som är avsändare.

Next

Triss: Se när hon vinner fem miljoner kronor!

triss tv4 2020

Spellagen innehåller dessutom krav på information om att man måste vara 18 år för att få spela. Med vinstsumman planerar den 61-åriga frisören att sätta guldkant på tillvaron när hon går i pension, dessutom ska hon resa tillsammans med maken Lars-Ove. Samtidigt menar Annica att hoppet fanns om att vinna mer pengar. Bråket om spelreklamen trappades upp efter att civilminister Ardalan Shekarabi tidigare i år tillsatt en utredning för att lagstifta mot det han anser är för aggressiv marknadsföring från framförallt utländska spelbolag och casinospel. Det var inte besvikelse så, det var mer att jag inte trodde att det var klart, säger Annika Östergren.

Next

Fredrik Andersson i Farmen

triss tv4 2020

Han visste nämligen inte vad det betydde. Väldigt sköna deltagare som verkligen har bjudit på sig själva. Idag var han i Stockholm för att vinna minst 100 000 kronor. Denna lördagsmorgon en månad senare avslutar hon och familjen detta årtionde med att vinna 1,8 miljoner kronor i direktsänd morgon-tv. Det blev också sedan Carolina Almgren som fick skrida till verket och skapa lotten framför kamerorna på lördagen. När hon sedan skrapade fram tre tv-rutor blev allt helt overkligt. Den lotten visade sig ha tre klöver-symboler.

Next