Trisskrap tv4 idag 2020. tv4 triss 2019-11-20

tv4 triss

Trisskrap tv4 idag 2020

Det klassiska tv-skrapet avgjordes efter att Jan först fÄtt tvÄ Triss i present av sin sambo och det blev lite smÄvinster. TÀvlar gör skÄdespelarna Eric Ericson och Kjell Wilhelmsen och vinstpengarna fÄr de skÀnka till vÀlgörande ÀndamÄl. En annan Àr Lisa som odlar sina egna grönsaker och drömmer om en karriÀr inom matlagning. Det var nÀmligen han som fick den Trisslott som de skrapade fram tre tv-rutor pÄ. En fredag i höstas skrapade Eva plötsligt fram tre klöversymboler pÄ en av sina lotter. Tristan svarar med att bjuda henne pÄ försoningsmiddag och nÀsta morgon sprids en chockerande nyhet i byn.

Next

Dagens trisskrap

Trisskrap tv4 idag 2020

MÀklaren Laura Hamilton ger sig av till Spanien för att hjÀlpa Michelle och Gary hitta en ny semesterbostad. En Trisslott som var hans födelsedagspresent. FrÄgan Àr om en vÀrja frÄn 1800-talet Àr vÀrd mer Àn ett ishockeykort. Folkfesten fortsÀtter och amatörkockarna gör sitt allra bÀsta för att imponera. En insikt kring dasstaket gör de tre ansvariga byggnadsingenjörerna oroliga inför Wincents besök. Rachel fÄr sina misstankar bekrÀftade under ett möte med Napier och beslutar sig för att bryta mot reglerna, med förödande konsekvenser.

Next

Susanne tappar andan i dagens trisskrap!

Trisskrap tv4 idag 2020

Sagt och gjort Frida hÀmtade lotten och skrapade sin lott. NÀr de lyckas uppdagas en mörk hemlighet. Siktet Àr instÀllt pÄ Gran Canaria och till sin hjÀlp har de mÀklaren Scarlette Douglas 15:00 Brittisk livsstilsserie frÄn 2017. Nyheter varvas med fördjupande diskussioner, bevakning av de senaste trenderna, personliga intervjuer, kultur och sport. Idag besökte VÀllingbyparet Nyhetsmorgon dÀr de blev TrissmiljonÀrer. De Àr dÀrför pÄ jakt efter en ny fastighet dÀr de kan spendera sin tid.

Next

tv4 triss

Trisskrap tv4 idag 2020

Molin oroar sig över att försÀljningen till Madsen drar ut pÄ tiden. De tvÄ rutinerade Trisslottskraparna förstod direkt vad det hela innebar. Sarah kÀnner sig alltmer hjÀlplös och James hamnar direkt i farans vÀg nÀr han vÀljer att rycka in. NÀr de lyckas uppdagas en mörk hemlighet. DÄ kom hon pÄ att det lÄg en Triss i plÄnboken sedan över en mÄnads tid. Det Àr dags för Amanda att spela in sin reklamfilm och för Weyse blir det en omtumlande hÀndelse. Programledare Àr bland andra Jenny Strömstedt, Steffo Törnquist, Jessica Alversjö, Jesper Börjesson, Soraya Lavasani, Maria Forsblom och Anders Philblad.

Next

Tv tablÄ TV4 torsdag, 9 januari 2020

Trisskrap tv4 idag 2020

Hon skrapade sin lott och fram kom tre klöversymboler. En gÀngmedlem hittas död efter att ha fallit frÄn ett tak och man hittar spÄr som tyder pÄ att fallet skedde under ett vÄldtÀktsförsök. Men att hitta den skyldige blir svÄrt eftersom flickan inte kan hÄlla sig till sanningen. Men efter en extra koll med bland annat sin syster, fick han klarhet i att det handlade om en garanterad miljonvinst. Idag var han i Stockholm för att vinna minst 100 000 kronor. Radarparet bjuder pÄ ordvitsar och resonemang och Karin och Renée har svÄrt att hÄlla sig för skratt. MÀklaren Laura Hamilton ger sig av till Spanien för att hjÀlpa Michelle och Gary hitta en ny semesterbostad.

Next

Dagens trisskrap: svimmar din kompis

Trisskrap tv4 idag 2020

De Àr dÀrför pÄ jakt efter en ny fastighet dÀr de kan spendera sin tid. Stabler blir överraskad av familjen pÄ sin födelsedag. En man och en kvinna ska utses till förstekÀmpar och oron inför Storbonden Anettes val Àr pÄtaglig 20:00 Svensk underhÄllning frÄn 2020. Paret har lÀnge lidit av olika sjukdomar, nÄgot som fÄtt dem att enas om att den spanska solen Àr det bÀsta botemedlet för dem just nu. Av rÀdsla för repressalier frÄn gÀnget Àr polisen angelÀgen om att hitta vÄldtÀktsoffret sÄ fort som möjligt. Stabler blir överraskad av familjen pÄ sin födelsedag. De Àr dÀrför pÄ jakt efter en ny fastighet dÀr de kan spendera sin tid.

Next

tv4 triss

Trisskrap tv4 idag 2020

NÀr bildkonstnÀren skrapat klart sin tv-Triss var hon hastigt och lustigt en kvarts miljon kronor rikare. Under middagen fÄr vi veta allt om det lÄnga ordkriget mellan rivalerna Petter Northug och Calle Halfvarsson. NÀr hon sedan skrapade fram tre tv-rutor blev allt helt overkligt. Elisabet BÄng frÄn Ludvika fÄr sig ett gott skratt nÀr Steffo namnskÀmtar med henne. En nioÄrig flicka hamnar pÄ sjukhus efter en bilolycka och man upptÀcker att hon varit utsatt för sexuella övergrepp. Men att hitta den skyldige blir svÄrt eftersom flickan inte kan hÄlla sig till sanningen.

Next

Tv tablÄ TV4 torsdag, 9 januari 2020

Trisskrap tv4 idag 2020

Det nyförlovade paret Karen och John frÄn Essex ska snart gÄ i pension. En nioÄrig flicka hamnar pÄ sjukhus efter en bilolycka och man upptÀcker att hon varit utsatt för sexuella övergrepp. FrÄgan Àr om en vÀrja frÄn 1800-talet Àr vÀrd mer Àn ett ishockeykort. Paret har lÀnge lidit av olika sjukdomar, nÄgot som fÄtt dem att enas om att den spanska solen Àr det bÀsta botemedlet för dem just nu. MÀklaren Laura Hamilton ger sig av till Spanien för att hjÀlpa Michelle och Gary hitta en ny semesterbostad.

Next