Tulostettava kalenteri 2020. Viikkokalenteri 2019 2020-01-22

Printattava kalenteri 2018

Tulostettava kalenteri 2020

Kotisivun viikkokalenterin tuli erittäin suosittu monien kävijää päivittäin ja kaikki kommentit olivat myönteisiä. Tämä on jo seitsemäs vuosi, kun julkaisen ladattavan ja printattavan kalenterin. Vuonna 2018 viikkonumero 1 alkoi 1. Voit seurata Valkoista Harmajaa seuraavien kanavien kautta: , , Translation: I have made a printable calendar for my readers for the past five years. Tammikuu 2020 Maanantai Tiistai Keskiviikko Torstai Perjantai Lauantai Sunnuntai 30 Taavetti, Taavi, Daavid 31 Sylvester, Silvo 1 Uudenvuodenpäivä Uudenvuodenpäivä 2 Aapeli 3 Elmo, Elmeri, Elmer 4 Ruut 5 Lea, Leea 1 6 Loppiainen Harri 7 Aku, Aukusti, August 8 Titta, Hilppa 9 Veikko, Veli, Veijo, Veikka 10 Nyyrikki 11 Kari, Karri 12 Toini 2 13 Nuutti 14 Sakari, Saku 15 Solja 16 Ilmari, Ilmo 17 Toni, Anton, Anttoni, Antto 18 Laura 19 Heikki, Henrik, Henri, Henrikki 3 20 Henna, Henni, Henriikka 21 Aune, Oona, Netta, Auni 22 Visa 23 Enni, Eine, Eini 24 Senja 25 Paavo, Pauli, Paul, Paavali 26 Joonatan 4 27 Viljo 28 Kalle, Kaarlo, Kaarle, Mies 29 Valtteri 30 Irja 31 Alli 1 Riitta 2 Jemina, Aamu 5 Viikkokalenteri - mikä viikko, nimipäivä tänään Viikkokalenteri näyttää päivämäärän kuukaudessa sisältäen mitä viikolla se on juuri nyt. Toivottavasti tulostettavasta kalenterista on teille iloa arkeen tänäkin vuonna! Olemme katsoneet paljon elokuvia niin kotona kuin elokuvateatterissa, sillä sää ainakin meillä on ollut enimmäksen sateinen ja sumuinen. Joskus kalenterikirja on kätevämpi kuin perinteinen muistivihko Käytän ahkerasti puhelimen kalenteria, mutta sen lisäksi tarvitse perinteistä seinäkalenteria, joka on koko ajan näkyvillä.

Next

Kalenteri

Tulostettava kalenteri 2020

Valinta tehtiin kääntää viikoittain Suomen ja ostaa verkkotunnus, joka sopii Suomen yleisölle. Kalenterit voi siis ladata ilmaiseksi alla olevista linkeistä ja sitten printata itselleen käyttöön. Translation: I have made a printable calendar for my readers for the past six years. Tämä tulee varmasti käyttöön blogitöiden ja -ideoiden kirjaamiseen. Calendar for 2019 is now ready to be downloaded and printed. Olen huomannut, että jossain tapauksissa kalenteri on kätevämpi kuin perinteinen muistivihko.

Next

2020 Suomen Kalenteri PDF

Tulostettava kalenteri 2020

Suosittelen printtaamaan kalenterin normaalia paksummalle paperille ja varmistamaan, että tulostusasetukset ovat sellaiset, että kuva sovitetaan arkille. Toivottavasti kalenterista on taas iloa monen arkeen ensi vuonna! Meillä on tämä kalenteri käytössä myös joka vuosi. Olkaa hyvä: vuoden 2018 printattava kalenteri on nyt ladattavissa alta löytyvistä linkeistä. There are two versions: one with week numbers and one without them links above. Kalenterin lataaminen ei vaadi Dropboxin käyttöönottoa.

Next

Viikkokalenteri 2019

Tulostettava kalenteri 2020

Suosittelen printtaamaan kalenterin normaalia paksummalle paperille ja varmistamaan, että printtausasetukset ovat sellaiset, että kuva sovitetaan arkille. Kalenterin rakennettiin alun perin ruotsiksi ja täyttämään omat tarpeensa nähdä viikon, viikkojen ja nimipäivät sekä eteen- että taaksepäin ajassa. Tänäkin vuonna kalenterista on kaksi versiota: tavallinen ja sellainen, jossa on viikkonumerot. Siitä on taas kyselty kovasti ja tässäpä se tulee taas: vuoden 2019 printattava kalenteri on nyt ladattavissa alta löytyvistä linkeistä. .

Next

Printattava kalenteri 2018

Tulostettava kalenteri 2020

Toivottavasti kuten kalenterin ja viikkokalenteri on hyödyllinen. Vuoden 2019 viikkonumerot on merkitty alapuolella olevaan kalenteriin maanantain kohdalle sinisellä numerolla. The calendar is only in Finnish. Printtaan kalenterin myös töissä ilmoitustaululle ja merkkaan siihen tärkeitä etappeja. Kalenterissa näkyy myös Suomen lipun päivää, lomien ja Suomen suomalainen nimipäivät. Itse nautiskelin joulunpyhistä syöden, syöden ja syöden. Siihen on myös muiden perheenjäsenten helppo merkitä omia menojaan.

Next

Printattava kalenteri 2019

Tulostettava kalenteri 2020

Vuoden 2019 kalenterin johon on merkitty Suomen pyhäpäivät löydät klikkaamalla. Nykyinen päivä on ympyröity punaisella. Mietiskelin muuttaisiko kalenterisivun ulkoasua, mutta ei rikota toimivaa. Tässä tulee kuitenkin viimein tammikuun kalenterisivu, ole hyvä. Kiitos kaikille lämpimästä palautteesta koskien printattavaa kalenteria, jonka olen jo kuuden vuoden ajan jakanut blogissani. Joutenolo on tuonut uusia ideoita, joista toivottavasti kehkeytyy jotain tännekin kirjoitettavaa.

Next

Printattava kalenteri 2018

Tulostettava kalenteri 2020

Kalenterit voi siis ladata ilmaiseksi alla olevista linkeistä ja sitten printata itselleen käyttöön. Vuoden 2020 kalenteri on nyt ladattavissa ja printattavissa tämän postauksen linkeistä. Vuoden 2020 kalenterin teko on ollut mielessäni, mutta vapaa-aika on mennyt niin muissa puuhissa etten juurikaan ole ehtinyt koneen äärelle. Viikkoja on vuosittain sama määrä 52 kpl ja vuonna 2019 viikkonumero 1 alkaa 31. Tänäkin vuonna kalenterista on kaksi versiota: tavallinen ja sellainen, jossa on viikkonumerot.

Next

Printattava kalenteri 2019

Tulostettava kalenteri 2020

Tänäkin vuonna kalenterista on kaksi versiota: tavallinen ja sellainen, jossa on viikkonumerot. Olinkin iloinen kun sain ihanan lähetyksen, jossa oli mm. Vuoden 2019 viikkokalenterin löydät alapuolelta. Tavallisimmin se löytyy joko jääkaapin ovesta tai kiinnitettynä muistilehtiöpohjalle. Suosittelen printtaamaan kalenterin normaalia paksummalle paperille ja varmistamaan, että tulostusasetukset ovat sellaiset, että kuva sovitetaan arkille. Olen viimeiset viisi vuotta jakanut blogilukijoilleni ilmaisen printattavan kalenterin ja sama perinne jatkuu edelleen.

Next