Vaasa opisto kevät 2020. Opinto 2020-01-31

Vaasa opiston kahvila

vaasa opisto kevät 2020

Keskitaso Taitotaso 3 B1 : Ymmärrät pidempää puhetta ja tavallisia tekstejä. Käsityö-ilmaisuun pohjautuva opetus kattaa kolmivuotiset perusopinnot, jonka aikana opiskellaan useita käsityötekniikoita. Kevään kerhot: -kerho 1: 7. Ponikerhossa opetellaan hevostaitoja ja vuorovaikutusta hevosten kanssa, saadaan uusia ystäviä, tutustutaan tallin poneihin ja hevosiin sekä hevosiin eläinlajina, hoidetaan, harjataan, varustetaan, talutetaan ja ruokitaan hevosia, tutustutaan erilaisiin varusteisiin, tehdään tallitöitä, ratsastetaan, kärrytellään sekä kokeillaan poniagilityä ja vikellystä. Nuorten musiikkikoulussa 7-16-vuotiaat pääset opiskelemaan laulamista sekä pianon, kitaran, sähkökitaran, sähköbasson, viulun, kanteleen, harmonikan, trumpetin ja rumpujen soitonopetusta. Painopiste on suullisen kielitaidon kehittämisessä.

Next

Opetustarjonta

vaasa opisto kevät 2020

Aloita uusi harrastus Vuolteen opistossa! Esiintymispelko voi muuttua esiintymisvietiksi esittävän taiteen kursseilla. Kursseilla voit tutustua keramiikan perusteisiin esimerkiksi dreijaamalla tai voit keskittyä elävän mallin muovailuun. Lasten kanssa -kursseille lapsi osallistua äidin, isän, isovanhemman tai muun läheisen aikuisen kanssa. Voit valita soittimeksesi viulun, kitaran, ukulelen, rummut tai pianon. Hallitset jokapäiväiseen elämään liittyvän sanaston ja keskeiset perusrakenteet.

Next

Vaasa opiston kahvila

vaasa opisto kevät 2020

Useat kurssit täydentävät ja tukevat toisiaan. Kursseilla voit nauttia kotimaisista ja kansainvälisistä makuelämyksistä. Keramiikkakurssit kehittävät kolmiulotteista avaruudellista hahmotuskykyä. Kursseilla keskustellaan ajankohtaisista ja kiinnostavista aiheista. Opettajamme ohjaavat ja opastavat ammattitaidolla. Selviydyt tavallisimmissa käytännön puhetilanteissa ja pystyt kirjoittamaan jokapäiväisistä aiheista yhtenäisiä tekstejä. Valokuvauskurssilla luova ilmaisusi kehittyy sekä opit taltioimaan arkikuvia laadukkaasti.

Next

Vaasa opiston kahvila

vaasa opisto kevät 2020

Voit kehittää lihaskuntoasi, huoltaa kehoasi, kehittää oman kehon kokonaisvaltaista hallintaa ja aerobista kuntoasi tai vaikkapa heittäytyä sirkuksen maailmaan. Vuolteen opiston järjestämää edullista seniorikerhotoimintaa tukee Oulun kaupunki. Seniorikerhojen sisältö muodostuu yhdessäolosta, keskustelusta, musiikista ja käden taidoista. Puhut ja kirjoitat selkeästi erilaisista aiheista. By filling out the form and leaving my contact information, I agree that my information will be saved for the purpose of receiving further information. Osaat kirjoittaa yksityisiä ja puolivirallisia tekstejä sekä ilmaista ajatuksiasi yhtenäisinä kokonaisuuksina.

Next

Opetustarjonta

vaasa opisto kevät 2020

Taitotaso 2 A2 : Ymmärrät selkeitä, tuttuja aiheita käsitteleviä suullisia ja kirjallisia viestejä. Teemanmukaiset lyhytkurssit auttavat sinua tekemään järkeviä ravitsemuksellisia valintoja. Tule juuri sellaisena kuin olet! Kursseilla opiskelet toimintoja, joita tarvitset vapaa-ajalla, harrastuksissa, työelämässä sekä työelämän jälkeen. Selviydyt yksinkertaisimmista suullisista ja kirjallisista viestintätilanteista. Kurssien teemat ovat arjen hallinnan kannalta hyödyllisiä tietojenkäsittelytaitoja.

Next

Opetustarjonta

vaasa opisto kevät 2020

Mikäli kurssin kohdalla ei ole mainintaa lapsen iästä, voi vanhempi arvioida lapsen valmiudet osallistua. Ryhmät ovat kaikille avoimia, ja niihin ilmoittautuminen tapahtuu paikan päällä. Puhut ja kirjoitat sujuvasti tilanteeseen sopivalla tyylillä. Rakenteiden ja sanaston hallintasi on varmaa eikä puutteita esiinny. Tunneilla edetään vähitellen liikkuvuutta lisäämällä, kehontuntemusta kehittämällä ja itsetuntemusta vahvistamalla. Opetus perustuu kurssilaisten fyysiseen perustasoon. Tanssi ja liikunta -kursseista voit valita oman mieltymyksesi mukaan esimerkiksi joogaa, pilatesta eri tanssilajeja tai vaikka kuntonyrkkeilyä ja kuntojumppaa.

Next

Vaasa opiston kahvila

vaasa opisto kevät 2020

Opetuksen tarkoituksena on tuottaa käsillä tekemisen ja oppimisen iloa, jolloin opit arvostamaan omia kykyjäsi, taitojasi ja luovuuttasi. Hallitset rakenteet ja sanaston hyvin. Syksyllä 2017 Vaasa-opistossa alkoi nelivuotinen Aikuisten taiteen perusopetus kuvataiteissa. Aikuisten musiikin kursseilla voit laulaa kuoroissa ja soittaa orkestereissa. Tarkoituksena on perheenjäsenten ja läheisten mielekäs yhdessä tekeminen esimerkiksi vauvasanataiteessa, muskarissa, leivonnassa ja savityöskentelyssä. Kurssit soveltuvat sekä uuden puutarhan perustajalle että vanhan kunnostajalle.

Next

Vaasan kaupungin opistot / Vasa stads institut

vaasa opisto kevät 2020

Taitotasot vastaavat Yleisten kielitutkintojen taitotasoja: perustaso 1-2, keskitaso 3-4, ylin taso 5-6. Kurssilla opit monipuolisia tietoja ja taitoja niin ompelussa, kudonnassa kuin erikoistekniikoissakin. Kielikurseilla opit kieliä slow-learning —periaatteella rauhalliseen tahtiin. Hyvinvointi ja terveys, liikunta ja tanssi, kielet, musiikki, musiikkileikkikoulu, taito- ja taideaineet, seniorikerhot sekä Elämää eläkkeellä! Ne antavat sekä yleissivistävää että yksilöllistä opetusta, joka tähtää taiteen ymmärtämiseen ja omaehtoiseen tuottamiseen. Saat yksilöopetusta pianon, kitaran, sähkökitaran, sähköbasson, harmonikan, saksofonin, rumpujen soiton ja laulun saloihin.

Next

Opetustarjonta

vaasa opisto kevät 2020

Meillä liikkuvat ja tanssivat niin lapset kuin aikuisetkin senioreiden laajaa tarjontaa unohtamatta. Ryhmissä tutustutaan erilaisiin soittimiin lapsen taso ja ikä huomioiden. Ammattitaitoisten opettajien johdolla saat uusia ajatuksia elämääsi! Toimimme lähellä asiakkaitamme, eri puolilla Oulua. Perheryhmät tarjoavat musiikillisia virikkeitä aikuisen ja lapsen yhteisiin musisointihetkiin. Hallitset perusrakenteet ja —sanaston hyvin. Kurssien tarkoituksena on vahvistaa voimavaroja ja toimintakykyä. .

Next