Vantaan maraton 2020. Ilmoittaudu 2019-12-07

Finlandia Marathon

vantaan maraton 2020

Vuonna 2018 saimme tyytyväisenä ennätyksellisen määrän 5 000 kansainvälistä juoksijaa 67 eri maasta. Toiseen tapahtumaan Osallistuminen on mahdollista siirtää seuraavan vuoden toiseen -tapahtumaan 21. Tapahtumakeskuksena toimii Lutakonaukio ja Jyväskylän Paviljonki. Oman ajan voi katsoa maalialueen ajanottokellosta. Ilmoittautuminen normaalisti järjestelmän kautta, tarvitset vain ilmoitettavan juoksijan nimen ja syntymävuoden. Nyt on hyvä mahdollisuus ostaa lahjaksi ilmoittautuminen Vantaan Maratonille. Voitko jo arvata vuoden 2020 juhlamme? Vuonna 2017 maraton voittajan aika oli maailmanluokan aika 2: 09.

Next

Helsinki City Marathon

vantaan maraton 2020

Valitse etäisyys, joka sopii sinulle ja perheellesi! Sarjoja ja matkoja tarjolla kaikenikäisille. Tämän jälkeen siirtomaksu seuraavan vuoden tapahtumaan on 10 euroa. Siirto on tehtävä viimeistään 21. Maratonviesti juostaan 5 km:n mittaisina osuuksina. Reittimme alkavat ja päättyvät Tallinnan Vanhaankaupunkiin, vievät sinut modernin keskustan läpi ja antavat mahdollisuuden kokea maalaukselliset näköalat Rocca al Maresta. Kolmen päivän ohjelma alkaa perjantaina We Run Tallinn 5km: llä, jota seuraa lauantai puolimaraton ja 10 km: n kilpailu.

Next

Yleistä

vantaan maraton 2020

Liikuntaeduilla tehtyä maksua ei voi siirtää toiselle henkilölle. Tapahtumasta saadut tuotot ohjataan lasten ja aikuisten yleisurheilutoimintaan Suomessa. Helsinki City Running Dayn järjestäjinä toimivat Suomen Urheiluliitto ry, Helsingin Kisa-Veikot, Viipurin Urheilijat ja Helsingin Poliisi-Voimailijat. Sunnuntaiaamuna maratonjuoksijat alkavat kilpailunsa ja samana päivänä ovat lasten kisat. Murskaa juoksutavoitteesi Tallinnassa Juoksijaystävällinen sää, jonka leveysaste on 14-17C tällä syyskuussa, ja suhteellisen nopea tasainen radamme ovat tärkeitä näkökohtia, miksi kansainväliset juoksijat liittyvät Tallinna Maratoniin. Emme palauta osallistumismaksuja missään tilanteessa.

Next

Ilmoittaudu

vantaan maraton 2020

Seuraavan vuoden tapahtumaan Lääkärintodistuksella on mahdollista siirtää osallistuminen seuraavaan vuoteen 5 euron siirtomaksua vastaan 22. Finlandia Kävelyn osallistujat saavat samat palvelut kuin Finoandia Marathonin osallistujat pl. Koska Viro on teknologian maa, ilmainen Wi-Fi mahdollistaa kokemusten jakamisen ystävien kanssa. Les informations figurant sur cette page nous ont été fournies par les organisateurs ou proviennent du site web officiel de l'événement. Hyvää joulun odotusta ja liikunnallista uutta vuotta 2020! Siirtotilanteessa hyvitämme siirtohetkellä voimassaolevasta ilmoittautumismaksun hinnasta sen hinnan, joka alkuperäisestä ilmoittautumisesta on maksettu.

Next

Vantaan Maraton tulokset

vantaan maraton 2020

Visitez toujours le site web officiel afin d'obtenir les desnières informations les dernières informations. Vuonna 2019 juoksijamme lopettivat kilpailunsa upeiden Viru-porttien kautta. Anna juhlinnan jatkua Viro vietti vuonna 2018 satavuotisjuhliaan ja Tallinnan Maraton oli Viron 100-vuotisen historian suurin urheilutapahtuma suurimmalla osallistujamäärällä — yhteensä 23 940 osallistujaa. Tapahtuma toimii vastuullisesti ja on mukana Ekokompassi-ympäristöjärjestelmässä. Si vous avez remarqué une erreur, merci de nous en faire part sur Organisateurs de courses Vous pouvez rapidement ajouter un nouvel événement ou éditer les pages concernant les courses que vous organisez. Ensiapu sijaitsee maalissa ja reitillä.

Next

Yleistä

vantaan maraton 2020

Coureurs Si vous avez couru ou connaissez une course qui ne figure pas encore sur ahotu Marathons, envoyez nous un email à afin que nous puissions rapidement l'ajouter au calendrier. Tallinna — Baltian helmi Koe Pohjois-Euroopan parhaiten säilynyt keskiaikainen kaupunki osallistumalla Tallinnan Maratoniin. Julkaisemme tunnelmia myös sosiaalisessa mediassa. Siirtotilanteessa hyvitämme kohdetapahtuman siirtohetkellä voimassaolevasta ilmoittautumismaksun hinnasta sen hinnan, joka alkuperäisestä ilmoittautumisesta on maksettu. Finlandia Kävely on mainio tapa tutustua suuremman liikuntatapahtuman henkeen yhdessä esim.

Next

Yleistä

vantaan maraton 2020

Toiselle henkilölle Osallistuminen on mahdollista siirtää toiselle henkilölle 17. Suomen Urheiluliitto ry Helsinki City Running Day Valimotie 10, 00380 Helsinki maraton sul. Osallistujille suositellaan kattavaa vapaa-ajan vakuutusta. Kaikille sopivat matkat Tallinna Maraton tarjoaa koko viikonlopun juoksuja, joissa on jotain, joka sopii kaikille - kaiken ikäisille ja kaikille kyvyille. Joukkue voi itse päättää montako osuutta kukin juoksija juoksee. Vahvistussähköpostiksi voit laittaa oman osoitteesi. Joukkue muodostuu 4-8 juoksijasta, joukkueeseen voi kuulua sekä miehiä että naisia.

Next

Ilmoittaudu

vantaan maraton 2020

Finlandia Marathon 2020 Finlandia Marathon on Jyväskylässä 18. Reittinä on Suomen kauneimpana liikenneväylänä palkittu, tasainen ja nopea Jyväskylän Rantaraitti. . Siirtäessäsi osallistumista toiseen tapahtumaan, toiselle henkilölle tai seuraavalle vuodelle, otathan yhteyttä sähköpostitse info ät helsinkimarathon. . . .

Next

Finlandia Marathon

vantaan maraton 2020

. . . . .

Next

Ilmoittaudu

vantaan maraton 2020

. . . . . . .

Next