Vem vinner idol 2018. Unibet: Kadiatou vinner Idol 2018 2019-12-31

Det här är topp 13 i Idol 2018

vem vinner idol 2018

Yngst i startfältet är Frida Hörnquist som nyss fyllt 16 år om Frida skulle lyckas att gå hela vägen och vinna Idol 2017, blir hon den yngsta att vinna Idol efter Lisa Ajax. Dommerne reiste seg, og publikum ga seg hen til trampeklapp. Vem är Kadiatou Keita Holm? Och frågan är givetvis: Vem kommer att ta hem segern? Att välja mellan Christoffer och Freddie blir därför ganska svårt. Här kommer förutsättningarna och de senaste oddsen. Freddie har en otrolig röstbegåvning och är dessutom en fena på att spela gitarr.

Next

Det här är årets vinnarlåt i 2018

vem vinner idol 2018

Och frågan många ställer sig är: Vem kommer att vinna? Kadiatou är uppvuxen på Lidingö. Klicka för att registrera dig hos Unibet. Likt flera år innan kommer juryn att välja en låt där tanken är att idolerna ska glänsa och en låt som ska vara mer utmanande idolen. De ger oss nämligen ett odds på 2,00 på att antingen den 17-åriga tjejen från Lidingö eller den 16-åriga killen från Vänersborg vinner Idol 2018. Just nu tror Bet365 att Gottfrid är favoriten för att vinna, men allt kan hända i Idol och innan vi vet vilka teman idol finalisterna kommer uppträda med, så är det svårt att säga vem som verkligen kommer ta hem detta! I skrivande stund ger ett spel på 17-årigen, 1. Ki Soe fick chansen att söka till Revanschen genom att spela in ett klipp där han sjunger och ber om tittarnas stöd. Sebastian Walldén Sist men absolut inte minst har vi Sebastian, född den 5 februari 1995 i Göteborg.

Next

Det här är topp 13 i Idol 2018

vem vinner idol 2018

Oddsmässigt har det hänt en hel del från förra veckans fredagsfinal. Förra veckan var det Ambér Flores som besviken fick lämna Idol 2018. Juryn tyckte om henne men var inte helt övertygade då de kände att det behövdes mer energi och känsla. Vad passar då bättre än att låta svenska dam- och herrlandslaget välja låtar till idolerna? Frågan är bara vilken av deltagarna som vinner tv-tittarnas hjärtan i slutändan. C Productions Fredagsfinal 5 Förra veckan var det många inklusive spelbolagen som trodde att Ki Soe skulle få lämna säsongens idol. Det är Kadiatou Holm Keita och Sebastian Walldén som gör upp i säsongens final. Den som ligger närmast till att åka ut på fredag enligt spelbolagen är Bragi Bergsson som står i oddset 3.

Next

William Segerdahl favorit att vinna Idol 2018

vem vinner idol 2018

Och spänningen blir allt större ju närmare den stora finalen vi kommer. Alla förutom Holm Keita har över 10% att åka ut vilket gör fredagens avsnitt väldigt spännande. Og «heim», det er i Trøndelag. Det är inte svårt att förstå varför oddssättarna har Christoffer som favorit just nu. Självklart är även Bragi aktiv i sociala medier. Efter en intensiv kvalveckan blev det en historisk kväll för Idol. Det blev en historisk kväll som slutade med topp 13, istället för 12, i Idol 2018.

Next

Unibet: Kadiatou vinner Idol 2018

vem vinner idol 2018

Vanja har enligt oddsen enda sedan första fredagsfinalen haft stora chanser att åka ut ur tävlingen. Bland annat gästar Benjamin Ingrosso och Felix Sandman. Förra veckan drog fredagsfinalerna igång och Nadia Cameron, 23, var den första att lämna tävlingen. Fredagsfinalerna sparkade igång förra månaden och för varje vecka som går kommer vi ett steg närmre till att kora en vinnare. Det er enda masse jeg vil lære og oppleve.

Next

Det här är årets vinnarlåt i 2018

vem vinner idol 2018

Kadiatou Keita och William Segerdahl är båda enligt spelbolagen stora favoriter, närmst efter dessa två kommer Sebastian Walldén. Med ett odds på 3,80 och hela 26% är hon den deltagare som har minst möjlighet att hålla sig kvar i tävlingen. Dessa ropas normalt upp i slumpvis vald ordning och inte efter resultatordning. På fredag börjar Idol drar redan 19. Nu har borden vänt och Gottfrid är nya odds favoriten med dessa odds ut just nu: Odds 1.

Next

«Idol»

vem vinner idol 2018

Det är egentligen bara oddset på Sebastian som förändrats nämnvärt, det har från förra veckan då oddset låg på 16. Juryns kritik är dock inte avgörande för resultatet, makten ligger som vi nämnt hos tv-tittarna. Men det gikk jo bra, sier han, og fortsetter: - Det er et veldig godt spørsmål når jeg kommer til å lande. Spela på vinnaren av idol 2019 hos Betsson. Ett spel på den 28-årige Lindesbergsbon ger låga 1. Detta tätt följd av Tua Selge som har ett odds på 5,50 och enligt bet365 en chans på 18% till att hon får lämna tävlingen redan nu på fredag.

Next

Idol 2018: Sebstian Walldén vann finalen i Globen

vem vinner idol 2018

Ännu en gång håller sig både Tua och Vanja sig kvar i tävlingen, detta trots att spelbolagen satt sina odds på ett sätt som talar för att de skulle haft en stor chans att åka ur tävlingen. Enligt spelbolagens oddssättningar fanns det nämligen en stor risk att just William skulle vara den som fick lämna. Där Tusse hamna strax över i rösterna och lyckades ta sig vidare för att tävla om top 3 positioneringen. Med det resultatet är William enligt Bet365 den som är allra bäst rankad inför den första fredagsfinalen i Idol 2018. Blir det storfavoriten Kadiatou eller utmanaren Sebastian Walldén? Nikki Amini var ett särskilt stort fan av den 25-åriga isländaren och var snabb med att erbjuda honom en eftertraktad guldbiljett. Chris har mer eller mindre varit favorit sedan dag 1 och nu är frågan om han når hela vägen fram? Dessa Idol odds presenteras i regel 1-2 dagar före fredagsfinalen. Finalveckan utspelar sig den 6 December i Globen, Stockholm.

Next

Det här är årets vinnarlåt i 2018

vem vinner idol 2018

Ki duellerade sig till en plats i Revanschen-finalen där han vann mot sin motståndare Johanna Axelsson. Och förra månaden gjorde han Bagge tårögd med sitt framförande av Rosa himmel. William Segerdahl är fortfarande favorit, och likt förra veckan är det Ki som ligger allra längst ifrån en vinst i Idol 2018. Upptäck Unibet Casino med ett varierat utbud av spel i alla dess former. Det är dags för det populära kärlekstemat i Idol! Lägst odds på Kadiatou att vinna Idol 2018 På fredag har det blivit dags för den stora finalen i Idol. Då kan vi även fresta med odds på vilken artist som kommer åka ur nästa fredagsfinal. De här är Idol 2018:s topp 21: Adam Jarl, 24 år, Karlstad Alva Brodin, 19 år, Gävle Ambér Flores, 20 år, Stockholm Anton Kröll, 17 år, Vendelsö Bragi Bergsson, 25 år, Västra Frölunda Christofer Andersson, 29 år, Katrineholm Gonzalo Flores, 27 år, Norrköping Ida Njie, 18 år, Älvsjö Isak Sunding, 20 år, Bromma Kadiatou Holm Keita, 17 år, Lidingö Lisa Gustafsson, 25 år, Umeå Matice Kamara, 18 år, Halmstad Maximilian Bergstrand, 24 år, Borlänge Nadia Cameron, 23 år, Helsingborg Nathalie Brydolf, 23 år, Bromma Ramila Moghaddam, 18 år, Tranås Sebastian Walldén, 23 år, Göteborg Tua Selge, 17 år, Umeå Vanja Engström, 18 år, Lidingö William Segerdahl, 16 år Vänersborg William Strid, 21 år, Söderhamn Inför Idolfinalen 2017 På fredag har det blivit dags att utse vinnaren av Idol 2017.

Next