Vieraissa keskustelu. Vaimo antoi vieraalle 2019-11-15

vieraissa

vieraissa keskustelu

Se huumaava näky, kun vaimo sipsutti makuuhuoneesta paperituppo reisiensä välissä. Olisi upea katsella kun tummat pojat astuvat blondia vuorotellen - tai tavata nainen juuri tummia poikia saaneena ja pillu spermassa. Vaimoni nussii tänään hyvän työkaverinsa kanssa ja ottaa suihin. Se vaivasi minua ja lopulta kysyin, mikä johti pitkiin kivoihin keskusteluihin. .

Next

Vaimon nautinto

vieraissa keskustelu

Vaimoni on varsin hyv√§ss√§ kunnossa ja saa miesten katseita osakseen aina ollessamme viett√§m√§ss√§ iltaa ulkona ‚ÄĒ ep√§ilem√§tt√§ h√§n k√§√§nt√§√§ joitain p√§it√§ my√∂s arkena ja uskonpa ty√∂paikallaankin silm√§ily√§ riitt√§v√§n. Itse en h√§nt√§ pet√§, enk√§ ole koskaan pett√§nyt vaikka ainahan tuota naisseuraa olisi tyrkyll√§. Meill√§ ei ole viel√§ lapsia,mutta tulevasuudesta ei tied√§. Siin√§ vieraillessa miehet ovat kovasti kaivanneet naisseuraa ja sen puutteesta valitelleet. Mutta yleens√§ aina kun vaimo on ollut tytt√∂jen kanssa viihteell√§ ja tavannut kaverini siell√§, ensimm√§iseksi kun etuovi on suljettu ja keng√§t ja takki otettu pois, vaimo menee vessaan ja huuhtelee suihkulla pillunsa. Vain muutaman kerran ollaan rakasteltu sen j√§lkeen, mutta silloin olen ollut viel√§ hereill√§. Suurimmaksi osaksi minun puoleltani vaikeudet syntyneet taloudesta valehtelun, huonon itsetunnon ja v√§√§rien suojelusmekanismien k√§yt√∂st√§.

Next

Vaimo vieraissa

vieraissa keskustelu

Kiihdytin tahdin nopeasti ja saimme yhtäaikaisen orgasmin. Petterin lasti taisi olla melkoinen, sillä tunsin kuinka sitä pursui kaluani pitkin ulos jokaisella työnnöllä. Sanoin, laita se punainen tosi lyhyt, tiukka minimekko, iskumekkosi päälle, siinä mekossa sinut on aina isketty, sukat ja sukkanauhaliivit, pienet rintaliivit ja ohut pusero, korkkarit, älä laita pikkuhousuja. Sanon miehelle, avovaimollani on ehkäisy kunnossa, pillereitä on laukussa, voit vetää paljaalla ja laueta sisään, samaten kortonkeja on laukussa jos niitä pitää käyttää. Katselen vaimoni meikkaamista ja olen kuin tulisilla hiilillä.

Next

Vuoroin vieraissa

vieraissa keskustelu

Kuuntelin vaimoni kehuja ja nautintoja kunnes en enää voinut pidätellä. . Anna oli mennyt kohentamaan meikkiään ja olimme mekin aikeissa lähteä itse olin aikeissa ehdottaa Annalle vetäytymistä kotiin. Taasen on jutuissa baarit ja pikkujoulut sun muut menot, joihin perheellinen ihminen halajaa mennä yksin. Huvilan piha-alue oli suojaisa, joten vaimoni ajatteli sisävälojen käytön olevan turvallista. .

Next

vaimo vieraissa...

vieraissa keskustelu

Opiskelijapoikana kerran huomasin tulleeni houkutelluksi erään pariskunnan kesämökille. Lepäilimme hetken ja päätimme ryhtyä hiljalleen tekemään lähtöä. Kun itse palasin takaisin istui Petteri Annan vieressä kaataen hänelle lisää shampanjaa. Jossain vaiheessa mies sai minulle sanottua, että heillä ei olla mustasukkaisia, vaan päinvastoin, vaimo tykkää, kun häntä katsellaan. Se vielä, kun joskus on lipsahdus tapahtut turvasuojauksen osalta erotiikan tiimellyksessä niin tietää, että vieraalla käynti on antanut sen, mikä on ollut tarkoitus. Kävelin otsalampun valossa pitkin järven kuvetta kirtävää harjua.

Next

vieraissa

vieraissa keskustelu

Anna sanoi ettei voinut millään vastustaa itseään, nähdessään tuon upean kalun sojottavan vahvana miehen nukkuessa ja oli mennyt hieman lähemmäksi. Myös maitotuotteissa ja viljassa tuontihinnat vaikuttavat olevan korkeampia kuin vientihinnat. Suutelin vaimoani intohimoisesti ja Anna vastasi siihen tavalla, josta tiesin hänen olevan äärimmilleen kiihottunut. Vaimoni kärähtäminen tavallaan rauhoitti mieltäni. Sanoin, jos sinut isketään lavan sivulla ulkona, luultavasti mies tai miehet laittavat kätensä reisiesi väliin, he pääsevät hyväilemään paljasta alapäätäsi. Elin kuin oriilla, vuoto kuin aasilla. Luvassa on mielenkiintoista ja rohkeaa pohdintaa musiikin siivittämässä illassa.

Next

Vaimo antoi vieraalle

vieraissa keskustelu

Avovaimo ja mies heräsivät aamulla aikaisin, he joivat kahvit ja menivät takaisin sänkyyn, ovi jäi auki ja kuulin kun mies nussi avovaimoani, kuulin kuinka mies laukesi paljaalla avovaimooni. Ovat sitten rohkaistuneet pyytämään minulta seksiä ja olenkin siihen suostunut. Hän oli lähtenyt parikymppisen miehen mukaan ja halusi ilmoittaa että nyt fantasiamme kävisi toteen. Olimme sopineet avokin kanssa että soittaa aamulla ja kertoo kuinka on mennyt, onko ollut mukavaa, onko mies jolle antaa mukava, haluaako jatkaa mökkeilyä vai haenko hänet kotiin. Hotellihuoneessa tunnelma oli entisestään lämmennyt, parinmuodostus alkanut, ja vaimon ystävätär, sinkkunainen, antoi tilanteen kehittyä ja riisuutui ilkosilleen. He keskustelivat, mies sanoi minulle, tein meille ruoan valmiiksi kun olin hakemassa avovaimoani, mennään syömään, löysin jääkaapista tarvittavat ruoat. Vartaloaan hän on hoitanut sopivasti salilla ja muutenkin kuntoilemalla, mutta onnistunut säilyttämään varsin naiselliset muodot näkyvine kurveineen.

Next

Vaimo antoi vieraalle

vieraissa keskustelu

Kysyin Annalta haittaisiko, jos Petteri jatkaa lämmittelyä minun riisuutuessani. Saavuin ajallani juhlapaikalle ja siellä oli täysi tohina päällä. En kuitenkaan halunnut mennä keskeyttämään naimista, pysyttelin ovensuussa ja hivelin hiljalleen kivikovaa kaluani. Eräänä iltana hän tuli töistä tavallista myöhemmin ja ilmoitti suoraan että vaimo tulee naimasta. Kyllä aina tietää kun on toisen miehen siemenet sisuksissa. Me vaimon kanssa harrastetaan kimppaa ja joskus parinvaihtookin. Asunnon omistaja on siis Annan työkaveri ja yhtiön sisällä hyvässä asemassa, vaimoni ollessa toisella osastolla sihteerinä.

Next

Avovaimo vieraissa pöydissä

vieraissa keskustelu

. Anna vastasi menevänsä sitten edeltä työkaverinsa tupareihin ja lupasin itse tulla sinne perästä heti kotiin päästyäni. Joskus joku mies tuonut autolla seuraavana aamuna kotiin. Petterin käsi hakeutui vaimoni paljaille rinnoille ja sitten huomasin kuinka vaimoni käsi hapuili aluksi arasti etsien kohti Petterin kalua. Vaimoni ääntelystä päätellen hän oli hyvää vauhtia nousemassa kohti kliimaksia. Minua alkoi naitattaa, eikä aikaakaan, kun mentiin sänkyyn. Vaimo sanoi, hyvä ehdotus, käy kysymässä omistajalta voisimmeko mennä sinne.

Next