Vihreät puoluekokous 2020. Kaarinan Vihreät 2019-11-18

Vihreiden puoluekokouspaikka 2019 varmistui: Puheenjohtajavalinta tehdään Porissa

vihreät puoluekokous 2020

Bragge valittiin myös piirihallitukseen 2016. Juuli Ojansuu 1 § Kokouksen avaus 2 § Järjestäytyminen 3 § Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 4 § Esityslistan hyväksyminen 5 § Ilmoitusasiat 6 § Vaalivaliokunnan valitseminen 7 § Ehdokkaiden toteaminen n. Partistyrelsen behandlar det politiska programmet i oktober—december. Teknisessä lautakunnassa Tiina Bragge ja Heidi Kantanen varalla. Hämeen vihreitä seurataan myös Facessa. Siinä juuri aloittaneen hallituksen tärkein tavoite, sanoo Keskustan kansanedustaja ja eduskuntaryhmän varapuheenjohtaja Hanna-Leena Mattila. Kokous alkaa pe klo 14.

Next

Keskusta

vihreät puoluekokous 2020

Kokouspaikka sijaitsee aivan Porin matkakeskuksen kupeessa, joten perille on helppo saapua sekä junalla että bussilla. Vuonna 2020 samassa salissa järjestetään. Principdeklaration Principarbetsgruppen har nu utarbetat det andra utkastet till principdeklarationen för behandling av medlemmarna. Tiina Bragge ja varalla Heli Seppälä toimii myös koulutuskuntayhtymä Salpauksen yhtiökokousedustajana. Hämeen piiristä Koulutuskeskus Salpauksen kuntayhtymäkokousedustajaksi valittiin Tiina Bragge, varalle Heli Seppälä. Vihreän liiton vuosikokouksessa Tampereella 17. Hyvinvointilautakunnassa on Lasse Pohjankoski, varalla Ilkka Tähkäpää.

Next

Heinolan Vihreät

vihreät puoluekokous 2020

Kunnissa päätetään isoista ja pienistä tärkeistä asioista Päättäjiksi tarvitaan vihreämmän arjen asiantuntijoita: päivähoidon puolustajia, kirjastojen ystäviä, pyöräteiden kuluttajia, lähiruuan tuottajia ja lähimetsien kulkijoita. Arpajaiset Yleiskokousten yhteydessä pidetään pienimuotoisia arpajaisia. Kertamaksuna kerhotilan käytöstä peritään 35 euroa. Toimimme vihreiden arvojen mukaisesti luontoa ja ihmistä kuunnellen. Heinolan vihreisiin saatiin uusia jäseniä vuoden aikana. Ville Ruohoranta muutti Tampereelle syksyllä, eikä ollut enää käytettävissä puheenjohtajana. Puoluekokoukseen tulee arvion mukaan noin 600 ihmistä, joista 400 on virallisia kokousedustajia.

Next

Vihreiden puoluekokouspaikka 2019 varmistui: Puheenjohtajavalinta tehdään Porissa

vihreät puoluekokous 2020

Edustus ja järjestölliset tapahtumat Osallistutaan V-S Sos. Van­taa voit­ti ää­nes­tyk­ses­sä Jy­väs­ky­län lu­ke­min 22—5. Vuonna 2017 vihreät kokoontui Tampereella ja tänä vuonna Vantaalla. Edessä henkilövalintoja Vihreät valitsee ensi kesän puoluekokouksessaan puheenjohtajan ja henkilöt muihin johtotehtäviin. Seuraava varsi­nai­nen puolue­ko­kous järjes­te­tään Porissa 5. Naispiirin tapahtumiin ja sääntömääräisiin kokouksiin.

Next

Kokoukset, tilaisuudet, tapahtumat

vihreät puoluekokous 2020

Kommentteja voivat jättää niin puoluejärjestöt, piirit kuin yksittäiset puolueen jäsenetkin 10. Jos puolueen jäsenyhdistyksen edustajan valtakirjaa ei ole lähetetty ennakkotarkastukseen, on edustajan jätettävä se tarkastettavaksi valtakirjantarkastuspaikalla ilmoittautumisen yhteydessä. Esitykset toivotaan tehtävän viimeistään 31. Seuraavana vuonna 2021 on kuntavaalit, joihin aletaan toimintavuoden aikana valmistautua. Aloitteet Puoluekokouksen 2020 aloiteaika päättyy 31. Pyrimme osallistamaan ihmisiä mukaan erilaisten tapahtumien avulla.

Next

Puoluekokous 2019

vihreät puoluekokous 2020

Jäsenmäärä oli vuoden lopussa 11 henkeä. Tämä tahtotila on vahvasti linjassa myös Keskustan periaateohjelman kanssa. Hallintopäällikkö Risto Kankaanpää muistelee, että kokous järjestettiin vuonna 1994 Puuvillassa sijainneella Cotton Clubilla. Lahden vihreät toivat teltan ja jaoimme Vihreää Lankaa ja glögiä kiinnostuneille kuukausimarkkinoilla. Tunnetko jonkun, jossa on ainesta ehdokkaaksi? Yleiskokoukset Sääntömääräisten kevät- ja syyskokousten lisäksi järjestetään yleiskokouksia tarpeen mukaan.

Next

Kokoomuksen puoluekokous Turkuun 2018 ja Poriin 2020

vihreät puoluekokous 2020

Ilkka Tähkäpää oli katselmuksen toimeenpanija. Toimimme vihreiden arvojen mukaisesti luontoa ja ihmistä kuunnellen. Teknisessä lautakunnassa on myös Tiina Bragge ja Heidi Kantanen varalla. Ekobussi kuljetti Hämeen edustajat paikalle. Toimintakertomus 2015 Vuosikokous pidettiin kahdessa osassa 20. Lisä­tie­toja puolue­ko­kouk­sesta sekä yhteis­työ­kump­pa­nei­den yhtey­de­no­tot sähkö­pos­titse: sanna. Maakunnallinen luottamuspaikka koulutuskuntayhtymä Salpauksen yhtiökokousedustajana on Tiina Bragge ja varalla Heli Seppälä.

Next

Puoluekokous 2020

vihreät puoluekokous 2020

Vantaa sai keskustan vuoden 2020 puoluekokouksen Suomenmaa JavaScript is disabled in your web browser or browser is too old to support JavaScript. Vappu 2020 Kunniakäynti Haapasalon hautamuistomerkillä 1. Heinolan vihreät lähettää edustajan paikalle. Vuonna 2020 samassa salissa järjestetään. Kannatusta pitäisi nostaa huhtikuun vaaleihin mennessä melkoisesti.

Next

Keskusta

vihreät puoluekokous 2020

Maanantaipalaverit Kokoonnumme kerhohuoneella säännöllisesti sen viikon maanantaina, jolloin on kaupunginhallituksen tai -valtuuston kokous. Varapuheenjohtajana ja taloudenhoitajana toimi Ilkka Tähkäpää. Heinolan Vihreät Ry:n toimintakertomus 2014 Heinolan Vihreillä ei ollut mitään luottamustoimia. Keväällä Hämeen Vihreiden vuosikokouksessa ei ollut ketään ja samoin syyskokouksessa. Äänet jakautuivat seuraavasti: Tiina Bragge 79 Lasse Pohjankoski 63 Ville Ruohoranta 46 Heli Seppälä 40 Tiina Bragge valittiin valtuustoon ja Lasse Pohjankoski varalle. Hyvinvointilautakunnassa on Lasse Pohjankoski, varalla Ilkka Tähkäpää. Kokouspaikka aukeaa ja ilmoittautuminen alkaa lauantaina klo 8.

Next

Kaarinan Vihreät

vihreät puoluekokous 2020

Ohjelmasta tulee radikaali, lupaa työryhmän puheenjohtaja, kansanedustaja Mikko Kärnä. Kerran aiemmin Porissa Vihreiden puoluekokous on pidetty Porissa kerran aiemmin. Jäsenistön muistaminen Muistetaan jäsenistöä 50, 60, 70, 80 v. Yhdellä poskella vihreät ovat mukana hallituksen päätöksissä, mutta toisella poskella he heittäytyvätkin oppositioon. Kenestä tahansa voi tulla vihreä kuntavaaliehdokas. Kokouksen saaminen edellytti vuosien aktiivista vaikuttamistyötä.

Next