Viking mot lillestrøm. Viking 2019-11-15

Vikings lag mot Lillestrøm: Gir cupheltene fornyet tillit

viking mot lillestrøm

Tidlig i annen omgang fikk Lillestrøm en ny kalddusj. Den nye stasjonen ble stadig bygd ut og ble svært viktig for jernbanen - og for Lillestrøm. Det står der fortsatt som Lillestrøm Kunstmuseum i dag. Gjennom dem kan en minnes kjøpmannen Christian Tærud, som bygde seg huset som i dag er Lillestrøm Sykehus. Les også Den fant de også minuttet før pause, fra et hjørnespark.

Next

Spissen Thomas Lehne Olsen måtte bæres av med en ankelskade. En gruppe bønder og noen andre fra Brandval i Solør var blant dem som raskt så at en dampsag kunne legges hvor som helst uavhengig av vannkraft. Viking med fulltallig tropp Hjemmelaget kommer inn mot denne kampen helt uten spillere ute med skade og karantene, noe som er en klar fordel. Folketellingen fra 1900 viser at det bodde rundt 140 personer i husene, fordelt på nær 30 husstander. Så ble Lille Strøm snart til Lillestrøm. Zlatko Tripic fikk oppgaven fra elleve meter og var sikker.

Next

Viking

Etter å ha blitt spilt igjennom og på vei til å fyre av et skudd mot Vikings mål, ble Erling Knudtzon sendt i bakken. Vi kjenner igjen flere av betegnelsene i dagens ordbruk. Men ikke mindre interessant er de tre helt nye veiene som er anlagt i området. Lillestrøm Lillestrøm - et produkt av den industrielle revolusjonen Lillestrøm har en kort, men unik historie. Forøvrig ble Lille Strøm stasjon regnet som ganske ubetydelig, mens Strømmen de første årene etter 1854 ble vurdert som den viktigste med sidespor til brukene i Sagdalen. Et stillverk var viktig for trafikkdirigeringen på jernbanen. Ettersom det i 1859 - 60 nesten ikke fantes bolighus på stedet, ble det også bygd en bruksbestyrerbolig, det første sveitserhuset på Lillestrøm.

Next

Viking vurderer Jostein Ekeland fra start mot LSK

Kongsvingerbanen ble innviet i 1862. De er to poeng bak Rosenborg på plassen foran. Men ettersom det var for trangt til dette på Rælingsiden, ble stasjonen flyttet over elva. Spilltips: Viking tar sin andre seier på rad En sårt tiltrekt seier borte mot Odd sist var en god avslutning på vårsesongen og Viking-laget har trent seg opp mot høstsesongen med en visshet om at de kan vinne fotballkamper. Viking må håpe på at han finner scoringsformen igjen og hjelper dem med å skyte dem opp fra nedrykkssumpen.

Next

Fædrelandsvennen

De har tre poengs luke ned til Fjellhammer på 2. De presset på og Høiland var nære ved å utlikne med pannebrasken etter 57. Det siste minne om slike hus er Tærudgårdene, bygd av kjøpmann Tærud i 1880-årene. Dessverre for hjemmefansen ble spilleren forstyrret akkurat nok til å sende ballen over mål. I sin første kamp for Viking denne sesongen, banket han ballen i mål og sørget for at det ble balanse i regnskapet. Ekelundsgata litt lenger bort kan gi assosiasjoner om en gammel husmannsplass.

Next

Omdiskutert utvisning ødela for Lillestrøm mot Viking

Da Torsteinbø ble lagt i bakken av Lillestrøms Tobias Salquist inne i sekstenmeteren, blåste dommer Kristoffer Hagenes straffe. I én sammenheng er likevel minner bevart: Gatenavnene forteller mye historie. Treg start Lillestrøm kom seg ovenpå etter at de «knuste» Vålerenga 3-0 i siste seriekamp, men det tok lang tid før Jörgen Lennartssons utvalgte kom seg ut av dvalen etter landskamppausen. Viljar Vevatne fikk gå opp helt umarkert i Lillestrøm-boksen, og stanget kontrollert inn bortelagets andre mål fra kloss hold. Og takket være mål av Samuel Adegbenro og Tommy Høiland, sikret de seg ett. Bjarne Berntsens mannskap er i kjempeform på hjemmebane. Jeg synes det har vært jevnt, sa Lennartsson til Eurosport foran pausen.

Next

Viking fosser videre mot eliteserien i håndball

Flaten mellom Nitelva og Leira var gammel havbunn og bestod for en stor del av torvmose, eller måsa som jo er den lokale ordformen. Også her var det hjørnespark som skapte mulighetene, men Viking hadde marginene med seg og holdt ut til hvilen. Et av husene, Lurkahuset fra Nesgata 8, ble likevel reddet i siste liten fra nedriving, takket være innsats fra daværende leder i Lillestrøm Historielag, Reidun Glømmi. De er to poeng bak Rosenborg på plassen foran. Med seieren har nå Viking 18 poeng og full pott på tabelltoppen.

Next

Lillestrøm på sin side gikk inn mot pausen med kun en seier på de fire siste kampene og avsluttet med to uavgjortresultater mot Sarpsborg 3-3 og Stabæk 2-2. Og Brandvoldnavnet er bevart i Brandvoldgata som går fra Brugata opp til Gjerdrumsgata. Kunstmål før hvilen Resten av omgangen handlet det mye om et dyptliggende Lillestrøm-lag som kjempet hardt for hver ball, og et bortelag som forsøkte å finne åpningene som bød seg. Viking styrte som forventet begivenhetene på eget gress fra start og fikk drømmestart da Samúel Kári Fridjónsson satt 1—0 etter en målgivende pasning fra Ylldren Ibrahimaj etter 14 minutter. Stuntet førte selvfølgelig til reaksjoner fra Lillestrøm-supporterne, og vakter måtte til for å hindre tumulter på gressmatta. Gjestene fortsatte dominansen, men nær sagt som vanlig, er det tøft å møte et lag som er blitt redusert til ti mann.