Villa ed upplands vÀsby. Café Villa Ed AB i Upplands VÀsby 2019-11-14

Susanne har skapat sin dröm i Villa Ed

villa ed upplands vÀsby

DÄ hade Àven inredningsintresset vÀckts till liv och Susanne startade en liten inredningsbutik hemma i Kairo: Vita villan, efter husets fÀrg. För 20 Är sedan hade Susanne Schmidt, som Àr utbildad frisör, just öppnat salong i Edsviken. FrÄn vardagsrummet nÄs husets uteplats som ligger vÀl dold av tomtens grönska utan att för den delen tumma pÄ solen. Jag ville renovera med respekt, bÄde för huset och för familjen Curman. Arbetet berÀknas vara klart sommaren 2019. NÀrmsta skola heter Runby skola F-9.

Next

PÄgÄende arbete

villa ed upplands vÀsby

Runby AllmÀnt om omrÄdet Runby Àr ett Àldre uppvuxet villaomrÄde naturskönt belÀget mellan gammal Äkermark och stora Runbyskogen som erbjuder fina strövomrÄden samt bÀr och svampskog. Resan fram till invigningen av Villa Ed i februari i Är har tagit sin tid. PÄ tomten finns gott om frukttrÀd, bÀrbuskar men Àven plats för lek pÄ den öppnare grÀsytan. Husen Àr cirka 150 Är gamla och hör dÀrmed till de Àldsta bevarade byggnaderna i Upplands VÀsby. Jag började tÀnka att det mÄste finnas fler kvinnliga företagare som kÀnner likadant. SjÀlva huset Àr pÄ 117 kvm med ett vidbyggt, stort garage pÄ 38 kvm med ingÄng frÄn huset. Uteplatsen vetter i sydvÀstligt lÀge med stol större delen av dagen och kvÀllen.

Next

Susanne har skapat sin dröm i Villa Ed

villa ed upplands vÀsby

Interiör EntrĂ©hall Rymlig hall med funktionsvĂ€nligt klinker pĂ„ golvet, vita vĂ€ggar, trappa och tak. Fastighetsbeteckning Övra Runby 2:344 AllmĂ€nt om fastigheten Tomtarea 735m 2 Övrigt om tomt VĂ€lskött och insynsskyddad trĂ€dgĂ„rdstomt om 735 mÂČ friköpt. Badrummet Ă€r inrett med halvkaklade vĂ€ggar, klinker pĂ„ golvet, badkar, wc, handfat med kommod samt spegelskĂ„p. Runbyskogen och dess vackra natur strĂ€cker sig hela vĂ€gen ner mot MĂ€laren och inom omrĂ„det finns förskola och Runby skola F-9. Utrymmet har tvĂ„ platser för soffgrupp och hĂ€r skulle eventuellt ett extra sovrum kunna skapas.

Next

Tre skadade i knivslagsmÄl i Upplands VÀsby

villa ed upplands vÀsby

Förutom att rusta upp befintliga byggnader i JÀrnvÀgsparken kommer VÀsbyhem att bygga 160-170 nya smÄlÀgenheter i parken nÀr den första etappen av VÀsby Entré pÄbörjas. Personalen frÄn VÀsby flyttar med till Sollentuna och dÀr fortsÀtter vÄr verksamhet. Varmt vÀlkomna till ett riktigt hemtrevligt och inflyttningsklart boende! Hon var höggravid med första barnet och höll samtidigt pÄ att bygga hus i Kairo, VÀsby. Den tredje togs dit senare. Fastigheten ligger med ett skyddat lÀge pÄ kort ÄtervÀndsgata. HÀr hinner stÄr Àven frÄnluftsvÀrmepumpen och ett frysskÄp. I det största av sovrummen finns gott om förvaring lÀngs garderobsvÀggen och bakom denna finns Àven en klÀdkammare.

Next

PÄgÄende arbete

villa ed upplands vÀsby

Inom omrÄdet finns det tvÄ förskolor, RegnbÄgen och Skogsdungen. Polis sökte Àven av i omrÄdet med flera patruller och hundpatrull samt hörde eventuella vittnen. En förundersökning om försök till mord har inletts. Ringde Johan Curman Eds Allé kÀndes nytt och intressant och hon fick tipset att ringa Johan Curman, Àgaren till huset pÄ kullen. Antal personer i hushÄllet: 2 st Upplands VÀsby Runby Àr ett Àldre uppvuxet villaomrÄde naturskönt belÀget mellan gammal Äkermark och stora Runbyskogen som erbjuder fina strövomrÄden samt bÀr och svampskog. Inledningsvis fanns en uppgift om att tvÄ personer skulle vara skadade och att det handlade om stickskador. NÀrmsta skola heter Runby skola F-9.

Next

PÄgÄende arbete

villa ed upplands vÀsby

Runby Àr ett av VÀsbys mest eftertraktade omrÄden med kort promenadavstÄnd till det mesta men ÀndÄ lugnt och barnvÀnligt. DÄ familjen som bor hÀr idag har husbil har det Àven pÄ tomtens baksida gjorts en grind för att kunna köra in och vinterförvara husbilen. Det utvÀndiga renoveringsarbetet har inletts med schakt för parkering och transportvÀg för tyngre trafik. Vi kan inte bedöma vad som har hÀnt i nulÀget. ByggstÀllningar runt huset har rests och arbete med tak och el planeras starta inom kort.

Next

Susanne har skapat sin dröm i Villa Ed

villa ed upplands vÀsby

VÀl inne pÄ tomten ligger huset nÀra gatan vilket gör att den stora delen av tomtytan hamnar pÄ den soliga baksidan av huset som har blivit en vÀluppvÀxt trÀdgÄrdstomt. Besökarna kan bland annat ta en fika i Café Villa Ed, köpa underklÀder i Tros-shopen, handla inredning i Vita villan, eller gÄ en trappa upp för att fÄ hÄr och naglar fixade. Samtidigt visste jag att jag kunde göra det hÀr och tÀnkte att nÄgon gÄng kan jag göra det igen. I vardagsrummet finns Àven en braskamin. Hon pekar dock pÄ att mÄnga redan i dag anvÀnder arbetsförmedlingens digitala sjÀlvservicetjÀnster. Altanen vetter i sydvÀst sol större delen av dagen och kvÀllen. Jag sÄg ett fantastiskt vackert hus med sÄ mycket sjÀl.

Next

FĂ€ltarna Upplands VĂ€sby

villa ed upplands vÀsby

Arbetsförmedlingen i Sverige Ă€r inne i en omfattande omstĂ€llningsprocess och har varslat 4 500 anstĂ€llda om uppsĂ€gning. Inom omrĂ„det finns det tvĂ„ förskolor, RegnbĂ„gen och Skogsdungen. Och folk har börjat hitta hit, Ă€ven frĂ„n andra kommuner, sĂ€ger hon. Respekt, tolerans och acceptans tror vi leder till schysstare relationer! Husen renoveras i ett första skede utvĂ€ndigt. Byggnad Byggnadstyp 1 Âœ plan ByggĂ„r 1989 Rum 4 rok varav 2 sovrum Boarea 117m 2 Biarea 38m 2 AreakĂ€lla Areauppgifter enligt taxeringsinformationen Grund Torpargrund Stomme TrĂ€ Fasad StĂ„ende trĂ€panel Tak Betongpannor UppvĂ€rmning FrĂ„nluftsvĂ€rmepump, vattenburet Fönster 3-glasfönster isoler Ventilation Mekanisk till- och frĂ„nluftsventilation m. DĂ„ fanns det planer pĂ„ att bygga lĂ€genheter eller förskola dĂ€r. PĂ„ bekvĂ€mt gĂ„ngavstĂ„nd nĂ„r man VĂ€sbys centrala delar med dess utbud av affĂ€rer och restauranger samt pendeltĂ„gstation och bussanslutningar.

Next

Tre skadade i knivslagsmÄl i Upplands VÀsby

villa ed upplands vÀsby

Tre skadade i knivslagsmÄl i Upplands VÀsby Tre mÀn fördes pÄ lördagskvÀllen till sjukhus efter ett brÄk i Upplands VÀsby. GÄngavstÄnd till nÀrmsta mataffÀr Hemköp. Bussar utanför sÄ det Àr lÀtt att ta sig in pÄ Stockholms stad pÄ 35minuter. PÄ tomtens baksidan finns en extra infart frÄn granngatan, som idag nyttjas för familjens husbil. Ett tiotal byggnader pÄ fastigheterna kommer att rivas. Det kan bli en levande plats dÀr VÀsbys pensionÀrer kan verka, vilket kÀnns kul, sÀger Anne-Sophie Arbegard, projektchef för VÀsby Entré.

Next

EkvÀgen 3

villa ed upplands vÀsby

Enligt senare uppgifter till visade det sig vara tre personer som blivit knivhuggna, tvÄ i magen och en i ryggen. Huset, som var byggt 1948, stod tomt. Och nÀr folk varit hÀr berÀttar de det för andra, den klassiska mun till mun-metoden. Förutom ÀppeltrÀd, grÀsmatta och buskage finns pÄ tomten Àven plats pÄ framsidan för tvÄ parkeringsplatser, pÄ sidan om huset en friggebod och pÄ baksidan med egen infart en grusad yta med plats för ett fordon till, exempelvis husbil eller dylikt. FrÄn husets tvÀttstuga nÄs det stora garaget som för den med sovrumsbehov givetvis kan omdisponera utrymmets anvÀndningsomrÄde.

Next