Vinner skal vi danse 2018. Dette er deltagerne i årets «Skal vi danse» 2019-11-23

Einar Nilsson (54) vant Skal vi danse

vinner skal vi danse 2018

Den første sesongen hadde et snitt 657 000 seere og en topp på 717 000 seere. Det har vært en sann glede, hver eneste lørdag. Dette er fantastisk, sier Anette Stokke, som tror Einar vinner festen i kveld: - Garantert, sier hun. Stemninga var til og ta og føle på da de to mennene entret parketten for siste gang, og sammen med sine dansepartnere, Anette Stokke 30 og Rikke Lund 22 , leverte de begge tre opptredener hver. Judges were Trine Dehli Cleve, Tor Fløysvik, and Christer Tornell.

Next

Svdfan

vinner skal vi danse 2018

Til høsten byttes malepenselen ut med dansesko, når han skal ta fatt på flere ulike dansestiler. Jeg viste at jeg var en finalist verdig. Det blir kjæresteduell på dansegulvet til høsten, for både er blant deltakerne. Jeg kan bli farlig i denne konkurransen, sa han. Victor Sotberg Victor Sotberg er kanskje best kjent for de fleste som youtuberen «Weird Norwegian».

Next

«Skal vi danse»

vinner skal vi danse 2018

Each pair consists of a celebrity and a professional dancer and the one with the fewest votes does not participate in the next round. Han har tidligere vært med i den svenske versjonen, hvor han danset sammen med Isabel Adrian, kjent fra realityserien «svenske Hollywoodfruer». Uansett, veldig gøy at dansehøsten er i gang! Du stemmer ved å sende 7 til 26400 eller ringer 829 49 107. I 2015 vant han med Adelen, og ifjor danset han sammen med Stine Brun Kjeldaas. Den tidligere landslagsspilleren i fotball gir fire ganger pengene tilbake igjen som vinner av konkurransen, men står kun til 2. De to superfinalistene danset en selvvalgt dans de hadde utført tidligere i sesongen, men selv om begge leverte varene, var det bare én som kunne stå igjen som vinner.

Next

«Skal vi danse» 2018

vinner skal vi danse 2018

Dette er prikken over i-en, ropte han i ekstase. Hva han skal gjøre med bilen han vant, vet han ikke enda. « Nykommeren «Skal vi danse» har også gode tall, med et snitt på 657 000 seere og en topp på 717 000 seere. Tredje sesong hadde et snitt på mellom 600 000 og 700 000 seere. Høsten 2008 satte det rekord med 733 000 seere i snitt på sesongpremieren. Han ble hyllet for å vise følelser, og ikke minst for å levere en nydelig dans, som resulterte i 39 poeng. Tidligere i vinter var han deltaker i «Farmen kjendis», hvor han gjorde seg bemerket for sitt temperament, konkurranseinstinkt og vinnervilje.

Next

Dette er deltagerne i årets «Skal vi danse»

vinner skal vi danse 2018

I løpet av programmet blir seerne bedre kjent med alle kjendisene som er med i programmet. Da jeg takket ja til dette tenkte jeg ikke at jeg skulle tåle påkjenningen, men etter hvert skjønte jeg at jeg hadde det altfor gøy med hun her, konstaterer «Tid for hjem»-programlederen, og titter bort på dansepartneren. Raylee så ut til å kose seg da hun inntok parketten for sin først dans for kvelden sammen med partner Alexander Svanberg. Hun har fått meg til å tro på meg selv. Det er ingen ringere enn Mai Mentzoni, som i forrige sesong danset seg. Hvem som kommer lengst av han, og pensel-kollega, Aune Sand, blir imidlertid spennende å se.

Next

Einar Nilsson vant «Skal vi danse»

vinner skal vi danse 2018

Det er ikke ofte jeg treffer slike mennesker, smiler hun. Idrettsutøvere har det nemlig vært mange av i finaler før, men ingen har hittil vunnet. I 2015 danset hun sammen med Pascal, i 2016 danset hun inn en andre plass sammen med Marcus Bailey. Det blir den femtende sesongen av det populære danseprogrammet. The judges are Trine Dehli Cleve, Tor Fløysvik, and Christer Tornell. Senere sesonger har blitt produsert av. Per Sandberg og Bahareh Letnes Paret har fått mye oppmerksomhet i den siste tiden i media.

Next

Dumpekandidaten i vi er folkets favoritt

vinner skal vi danse 2018

Trine Haltvik Er en norsk håndballspiller- og trener med en landskampkarriere på 16 år bak seg. Regner med alle får motsatt dansestil da. Han har aldri vunnet «Skal vi danse» før, og skal i år danse med Anna Rasmussen. Til høsten skal de to altså konkurrere mot hverandre i det populære danseprogrammet. Sistnevnte deltok i «Skal vi danse» i 2012, mens Aulie i siste liten trakk seg fra konkurransen samme år. Sandra Borch Senterparti-politikeren ble valgt inn på Stortinget i 2017, og har også vært leder for Senterungdommen i perioden 2011-2013.

Next

Einar Nilsson (54) vant Skal vi danse

vinner skal vi danse 2018

It is produced by Monster Entertainment and broadcast on Jon Peder Olrud and Geir Bie were producers in the first season. The series premiered on on January 15, 2006. Bailey fikk også full pott fra dommerne, og feiret med en skikkelig «dab». Judges were Trine Dehli Cleve, Tor Fløysvik, Christer Tornell, Cecilie Brinck Rygel, Trond Harr and. Der bookmakerne har stor tro på Nilsson, lever imidlertid Jan Gunnar Solli 37 mer farlig. Etter at seerstemmene var talt opp, ble det klart at det er Einar Nilsson som er vinneren av årets Skal vi danse. Dansepartneren, Anette Stokke, var i sin første finale.

Next

Skal vi danse 2017

vinner skal vi danse 2018

Det er et flott program med stor underholdnings verdi. I år skal han delta i programmet for tredje gang, og skal danse med Hedda Kise. Hun ble kjent da hun var med i Paradise Hotel i 2015. Mange var raske med å Daenerys Targaryen. Carsten Skjelbreid won the competition in the final against Mia Gundersen. Du stemmer ved å sende 9 til 26400 eller ringer 829 49 109. Du stemmer ved å sende 5 til 26400 eller ringer 829 49 105.

Next

Skal vi danse?

vinner skal vi danse 2018

Nå skal de prøve seg på dansegulvet sammen, og det er utrolig gøy at begge to har takket ja til å delta. Genre Dance competition Created by and Directed by Jan Egil Ådland Anders Haavie Sandra Hafsahl Andreas Hjertø Pål Huuse Mirja Julia Minjares Presented by and Season 6 and Season 5 and Season 3 and 4 and Season 1 and 2 Judges Season 1 Season 2 Season 3 Season 4 Super Finals: Super Finals:Season 4 Season 5 and Season 6 Country of origin No. Jeg er kjempefornøyd, hadde aldri trodd jeg skulle nå så langt da vi startet. Judges in the second season was , , and. Det er fantastisk, sa Nilsson 54 i sin første kommentar. Setter fortløpende odds på hvilke «Skal vi danse»-finalister som ligger best an til å vinne konkurransen, og de siste ukene har Nilsson gått fra å være dumpekandidat til å folkets dansefavoritt! Tidligere i vår ble det for øvrig kjent at 22-åringen var blitt.

Next