Vinner skal vi danse 2020. Skal Vi Danse, Aleksander Hetland 2020-01-13

Hetland vant rekordjevn finale i «Skal vi danse» • Budstikka

Vinner skal vi danse 2020

Bokseren på generalprøve til serien i 2006. Jeg gleder meg sånn til å se finalen i Skal vi danse i kveld! Hennes mor var også til stede under vinnerintervjuet. Til tross for at både oddssettere og oddsspillere virker å være samstemte i at Jørgine tar med «Skal vi danse»-pokalen tilbake til Ålesund, poengterer Tuwezen at ingenting er avgjort før siste steg er tatt på parketten lørdag. Jørgine Massa Vasstrand 30 gir seg aldri uten kamp, og hun legger som vanlig hundre prosent innsats inn mot det avgjørende øyeblikket. Jeg vil helst ikke svare på hvem jeg tror skal vinne, for det er vanskelig å anslå, sa Youtuberen etter at nederlaget var et faktum.

Next

«Skal vi danse»

Vinner skal vi danse 2020

Uvanlig tøff sesong Årets sesong har blitt , og proffdanser Nadya Khamitskaya har tidligere uttalt at de siste fem deltakerparene kunne ha vunnet en tidligere sesong. Jeg elsker å danse, og det kribler i beina når jeg ser på kjendisene som fyker over parketten. «Funkygine» har vært enormt imponerende, og våre oddssettere har utpekt henne til tidenes finalefavoritt i «Skal vi danse», sier Carl-Henrik Tuwezen, markedssjef i Betsson. Merete Lingjærde oppsummerte dansen med ett ord: - Perfekt. Da er det ingen vits i å dra hjem for å ikke treffe noen, for så å dra tilbake, forklarer Vasstrand. Einar Nilsson vant en knapp seier over tidligere fotballspiller Jan Gunnar Solli 37 i den avgjørende runden av dansekonkurransen lørdag kveld.

Next

Einar Nilsson vant «Skal vi danse»

Vinner skal vi danse 2020

I finalen lørdag fikk parene lik poengsum av dommerne — toppscore med 40 poeng på hver dans. Jeg har vunnet andre ting, og det har jeg jobbet for et helt liv, men en sånn her framgang på tre måneder har jeg aldri hatt, ikke i idrett en gang, sa en storfornøyd vinner til Se og Hør. Mange av mine favoritter komme jo enda en gang på programmet, og jeg skal følge med på de aller fleste. Jeg føler at Alexander er hakket flinkere, men jeg tror at hun har flest følgere rundt om i Norge. Så skal jeg la dette synke inn, men nå skal vi feire dette.

Next

«Skal vi danse»

Vinner skal vi danse 2020

Den første dansen var tradisjonen tro en av de tidligere dansene fra sesongen i en ønskereprise. Jeg var bare kjempeskuffet, forteller Jørgine til Nettavisen med tårene i øyekroken. Svaret får vi ikke før siste dansetrinn er tatt. Bare finaleepisoder av programmet har hatt høyere tall. Men stakkars mennesker, som de må gjennomgå med treninger og nerver. Men samtidig så merker jeg at jeg er nervøs.

Next

Hetland vant rekordjevn finale i «Skal vi danse» • Budstikka

Vinner skal vi danse 2020

Så… Nå skal jeg jammen meg kose meg hver lørdag fremover. De heldige vinnerne ble feiret av alle de tidligere deltakerne, som tradisjonen tro hadde møtt opp og svingte seg en siste gang på parketten. Nå avslører hun hva hun skal gjøre med trusa hvis hun vinner. Og lørdag kunne Aleksander og Nadya endelig kalle seg vinnere av «Skal vi danse». Omregnet til prosent vil det si at våre oddssettere mener hun har omtrent 78 prosent sjanse for å vinne. Det bør bekymre Hetland om han har ambisjoner om å gå til topps.

Next

Overbevist om at «Funkygine» vinner «Skal vi danse»

Vinner skal vi danse 2020

Solli ledet da dommerne hadde gitt konkurrentene sine poeng, men Nilsson gikk av med seieren da seerne fikk lagt sine stemmer i potten. Oddsen på den tidligere svømmeren Aleksander Hetland er satt til 3,30. Så mange danser med høy poengsum, og flere har vært veldig jevne. Flyttet ut Om det så betyr at hun ikke får være med familien sin. Så hvem tror dere vinner i kveld? Denne høsten har jeg virkelig begynt å se mer på tv igjen. Det er ikke så kjekt med skumle ting, men jeg må si at deltagerne levde seg inn i karakteren.

Next

Funkygine lader opp til «Skal vi danse»

Vinner skal vi danse 2020

Adelén er ute med ny musikk denne uken, men hun forteller at hun ikke kommer til å legge dansen helt på hylla. « Nykommeren «Skal vi danse» har også gode tall, med et snitt på 657 000 seere og en topp på 717 000 seere. Lørdag kveld vant den tidligere bærumsvømmeren i konkurranse mot influenser Jørgine Funkygine Vasstrand 30. Her danset Aleksander og Nadya til «Without Me» av Halsey, og Jørgine og Jørgen danset til «Hey Pachuco! I løpet av 14 sesonger med «Skal vi danse» har det aldri vært en større finalefavoritt enn det Vasstrand er i år. Nå takler hun presset bedre, og stoler på at vi har trent godt nok.

Next

skalvidanse

Vinner skal vi danse 2020

Finalistene danset tre danser hver i kveldens sending. Vi skal lære masse tips om hvordan vi kan bli en av Norges nye toppbloggere! Vi er her til ti-elleve på kvelden, og starter på igjen klokka ni om morgenen. Tore Petterson hadde knapt ord for å beskrive det han så. Nå skal de lage kokebok sammen, og da blir hun tvunget til dra frem gamle minner. De får savne mamma litt, så skal jeg ta igjen den tapte tida så snart alt dette er ferdig, sa Vasstrand til Dagbladet tidligere denne uka.

Next

Einar Nilsson vant «Skal vi danse»

Vinner skal vi danse 2020

Jeg er veldig glad i noen spesielle programmer, og ser ikke så mye på serier. I tillegg har Jørgine vært storfavoritt på bookmakernes liste fra første dag, og var også det før finalen. Hun avslørte at hun har felt en tåre hver gang datteren danset på parketten. Høsten 2008 satte det rekord med 733 000 seere i snitt på sesongpremieren. Likevel var ikke 19-åringen skråsikker på at hun skulle vinne. Ville ikke spå vinner Som kjent forrige lørdag var det etter å ha møtt Aleksander Hetland i danseduell.

Next