Vinterdekk 2020. Prislister 2020-01-12

Piggdekktest 2020. Se det beste dekket i denne vinterdekktest

Vinterdekk 2020

På delt andreplass kom Continental ContiIceContact 2 og Pirelli Winter Ice Zero der begge fikk 78 poeng. Det finnes mange forskjellige forsikringer: Bilforsikringer, Hjemforsikringer, Livsforsikringer. Dette friksjons-dekket fikk hele 96 av 100 poeng i årets dekk-test. Avisen kårer Michelin X-Ice North 4 som vinner og gir den full pott blant Plus-tegnene; 5 av 5, og 8,7 poeng. Blant piggdekkene er det modellen som er best i test. Det kan være den viktigste avgjørelsen din i år. Delvis fordi du har kjøpt det beste vinterdekket, men også fordi du har fått den laveste prisen.

Next

Test piggfrie vinterdekk 2020. Se det beste piggfrie vinterdekket

Vinterdekk 2020

Billige vinterdekk Å kjøpe vinterdekk er en viktig beslutning å ta før vinterføret tar til på høsten. Piggfrie dekk etterlater seg heller en polert vei. Dog, i og med at dekket er så fokusert på vinterveier er det litt mer glatt på asfalt enn vinneren vår, Michelin X-Ice North 4. Vinterdekk og alder Det er viktig ikke å ha for gamle dekk om vinteren, fordi gummiblandingen i vinterdekk blir hardere med tiden. Hvilket av disse stedene som tilbyr den laveste prisen på de nye dekkene dine, kommer helt an på hvilken dimensjon og størrelse du trenger til bilen din. Piggfrie vinterdekk kan brukes hele året, men anbefales ikke og det kan være livsfarlig i og med at gummiblandingen ikke er anpasset til den norske sommeren. Bor man i Oslo er valget Ca: 25 % av alle bileiere velger piggdekk, til tross for at man må betale piggdekkgebyr dersom man kjører med piggdekk.

Next

Piggdekktest 2020. Se det beste dekket i denne vinterdekktest

Vinterdekk 2020

Bra å ha i bakhodet når du sammenligner priser! Mønsterdybde vinterdekk er dypere enn på vanlige dekk. Spar ikke når det gjelder vinterdekkene dine. Finner du ikke den pakken du leter etter, ta kontakt med din nærmeste for tilbud. Da har du kommet helt rett! Andreplassen tok Nokian Hakkapeliitta R3 som ikke når helt opp til testvinnerens nivå men som allikevel gjorde det bra på is og snø. På andreplass kom Goodyear UltraGrip Ice 2 med 114 poeng.

Next

Piggdekktest 2020. Se det beste dekket i denne vinterdekktest

Vinterdekk 2020

Alle som jobber på vår kundeservice-avdeling er eksperter på dekk. Når det gjelder vinterdekk må du først velge om du skal ha pigger eller ikke på de håndflate-store områdene som skal holde bilen din på veien i vinterkulden. Disse var Goodyear UltraGrip Ice 2, Michelin X-Ice Xi3 og Pirelli Winter Ice Zero. Det gjelder bare vinterdekk med pigger! Hvis du bestilte vinterdekk og får Teslaen levert i løpet av vinteren, installeres vinterdekkene på din Model 3 før levering. Takket være gummipiggene blir lydnivået mye lavere. Piggfrie vinterdekk Du sparer garantert miljøet ved å velge piggfrie vinterdekk.

Next

Prislister

Vinterdekk 2020

Takket være nettet har du gode forutsetninger til å få den laveste prisen på piggdekk, uansett hvor i Norge du bor. På den måten kan du nemlig dra nytte av dekkproffenes kunnskaper og magasinenes testresultat. Ikke bare i den avsluttende oversikten i testene men også i deltestene f. Optimalt vintergrep uten pigger krever at man inngår noen kompromisser. Vinneren av de piggfrie vinterdekkene ble Continental ContiVikingContact 7.

Next

Best i test Vinterdekk 2020

Vinterdekk 2020

Best i test ble Goodyear UltraGrip Ice 2 som fikk 109 poeng. Nokian Hakkapeliitta 8 fikk 115 poeng i denne testen. Vinterdekkene som gjør det best i test viser seg dermed å gjøre det bra år etter år. Det beste er å sette de beste av dine to vinterdekk bak på bilen. Du kjenner sikkert igjen utseende på den, for merkingen minner om den som har vært lenge på kjøleskap og andre hvitevarer.

Next

Test piggfrie vinterdekk 2020. Se det beste piggfrie vinterdekket

Vinterdekk 2020

Magasinet mener at dette er et vinterdekk som er lett å kontrollere på is og snö og det får derfor maksimale poeng på disse underlagene i alle deltester. Premiumdekk har også generelt bedre ytelse sammenlignet med budsjett-dekk, som også er grunnen til at vi bare jobber med premiumdekk på Best i test Guiden. Passer best til: Snø, is og tørr asfalt. Dekkprodusentene lager tilnærmet helt like dekk med unntak av gummikvalitetens slitestyrke og evne til å beholde gripeegenskapene over tid. Videre støyer piggdekk mer enn piggfrie dekk, i tillegg til at de har høyere rullemotstand og ofte kan oppleves mindre komfortable å kjøre med. Testen vår viser at piggfrie dekk ofte har den korteste bremsestrekningen på tørr vei, men at de ikke er like gode som piggdekk på isete underlag. Ofte vet man hva slags vær og underlagg det pleier å være der man bor, og ut ifra denne kunnskapen kan man lett velge mellom piggdekk eller piggfrie vinterdekk.

Next

Sammenlign priser for Vinterdekk til bilen

Vinterdekk 2020

Ved å lese oppsummeringene på denne siden, får du et bra grunnlag for kjøpet ditt av de beste vinterdekkene. Hos oss kan du dessuten bestille tid for å skifte til vinterdekk direkte på nettet. Den passer best til vinterføre, og trekkes noe for vannplaning og styrefølelse på tørr vei. Om du vil kan du jo beholde de gamle felgene dine, så sparer du mer penger Finn rett dekkdimensjon til bilen din. På og er det så greit at du får dekkene dine fikset på et dekkverksted i nærheten av der du bor. Modellen er ikke like god som de aller beste dekkene, men den er likevel godkjent. Kjøp dine billige vinterdekk av Byttdekk.

Next