Vintersko herre 2018. Herresko 2020-01-11

Vintersko

vintersko herre 2018

Se også vores udvalg af og. Eksempelvis finder du hvert år vores klassiske hummel silhuet med vinkler i sæsonens nye farver — både i læder, ruskind og åndbart kanvas, men du finder også et stort udvalg af til mange typer af sport. Med Merrell får du en vinterstøvle og en vandrestøvle i én og samme sko. Sommersko til mænd Om sommeren er vores sko til mænd i kanvas det oplagte valg. Mange er mest egnet til hverdagsbrugs, mens de mere tekniske er gode til turbrug.

Next

Vinterstøvler herre

vintersko herre 2018

Denne modellen kjentes utrolig komfortabel og varm i butikken. Et par almindelige sko er nemlig slet ikke gearet til at kunne modstå de forskellige vejrforhold i vintersæsonen - og du bør derfor investere i et par vintersko, så du er forberedt på vinterens mange skiftende vejrforhold. Så hvis du leder efter vintersko, men mente vinterstøvler til mænd, er du kommet til det rette sted. Lett vinterstøvel med meget god passform. Det gode ved Ecco er bl.

Next

XXL sport og villmark blogg: Test av årets vintersko til herre.

vintersko herre 2018

Hold din fødder varme og tørre med et par gode vintersko Undgå at vinteren bliver en kold og våd fornøjelse: Med de rigtige vintersko kan din vinter blive sjovere og meget mere behagelig. Dog har vinterstøvler til mænd, ligesom , den fordel, at det ikke er noget man vokser ud af, som det er tilfældet med. I Eventyrsport kan du finde et stort udvalg af miljøvenlige pleje- og imprægneringsmidler fra Granger's. På den måde finder du hurtigt og nemt netop de herre vinterstøvler, du leder efter. Den er mye lettere enn jeg trodde ved første øyekast. Skoen sitter godt rundt ankelen, men litt vanskelig å få til å sitte perfekt, grunnet litt vriene lisser. Ecco vintersko i denne kategori er alle med Gore-Tex®.

Next

Herresko

vintersko herre 2018

Vinterstøvler til en fed hverdag Hverken sneakers eller de populære desert boots er varme nok, når kulden stiger op igennem de tynde såler. Vejret er svært at forudsige her i Danmark, men et par varme vinterstøvler har de fleste brug for hver vinter. Derfor er det en rigtig god ide at vælge vandtætte sko. Leder du efter herre vinterstøvler? Men ét er sikkert; og det er, at det altid er meget vådt i den danske vinter. Hvilke krav, du skal stille til dine vinterstøvler, afhænger naturligvis af, hvad du skal bruge dem til, og hvilket vejr, de skal kunne holde til. Hvis du derimod er så lidt ude som muligt i vinterhalvåret, kan et par koldere vintersko måske opfylde dine behov. Derfor har vi prisgaranti på alle vores varer, og herrevinterstøvler og -vintersko er ingen undtagelse.

Next

Opptil 50% rabatt på tursko, fjellsko og vintersko!

vintersko herre 2018

Ett hjul du vrir på, som strammer hele lissen i en enkel bevegelse. Jeg måtte i denne modellen ha størrelse 44 europeisk. Det vigtigste, når det er koldt, og man færdes ude, er faktisk at holde fødderne tørre og varme. Hvis der er lige vådt på ydersiden og indersiden af membranen, har den så at sige ikke noget sted at transportere fugten hen. En anden populær model er Salomon Speedcross 4 med Gore-Tex®, der både er blevet populær som smart fritidssko og som den nok mest populære trailløbesko, Er du på udkig efter trailløbesko, har vi et både med og uden Gore-Tex® Der findes andre mere klassiske vintersko fra Salomon, hvor der på alle er fokus på solide og skridsikre undersåler. Har du spørgsmål til størrelser, kan du ringe Eventyrsport Kundeservice eller kigge forbi vores fysiske butikker.

Next

Opptil 50% rabatt på tursko, fjellsko og vintersko!

vintersko herre 2018

Per i dag har vi flere tusen merker å velge blant, og vi tilbyr alltid det nyeste fra kjente designere og spennende merkenavn. Vælg de rigtige vintersko Når du skal købe et par gode vintersko, er det ikke helt lige meget, hvilken model du vælger. Hvis du har vinterstøvler med membran, holder den op med at være åndbar, hvis du ikke imprægnerer ordentligt, så vand og sjap preller af. Det er derfor anbefalt å gå opp en halv størrelse. Brug dem med sorte slim fit jeans og en cool sweat. Du skal gøre dig selv klart, hvad du skal bruge vinterstøvlerne til. Har blitt en klassiker i Norge, fordi den er utrolig varm.

Next

XXL sport og villmark blogg: Test av årets vintersko til herre.

vintersko herre 2018

De varme og vandafvisende støvler gør i den grad vinteren nemmere, og sikre dig lune fødder, når du traver igennem sneen. Særligt materialer som læder og ruskind er velegnet til de kolde måneder. Hver porer er faktisk ca. Alle par vil opdatere din garderobe til vinterens komme. Til dressbuksa kan vi by på flotte pensko i høykvalitets materialer og utførelser. Brug dem til et par velsiddende jeans og en for et casual hverdagsoutfit.

Next

Sko

vintersko herre 2018

Skoen er utrolig stabil og robust. Hvis du gerne vil have de varmeste vinterstøvler, skal du gå efter klassikeren fra Sorel. Disse støvler kræver dog lidt omhu, og skal holdes med eksempelvis fedt eller sværte for at forblive pæne. Salomon kalder deres undersål ContraGrip. Vintersko har den fordel, at de er lette, og at passer til mange hverdagssituationer.

Next

Vibram FiveFingers 2018 kollektion til Dame og Herre

vintersko herre 2018

Et par velvalgte vintersko mindsker nemlig risikoen for at du får kolde og våde fødder. Bred lest, men sitter likevel godt rundt foten. Nogle af vinterskoene har endvidere Contagrip teknologi, som er med til at give dig et fantastisk greb i underlaget - så du kan bevare fodfæstet på vinterens glatte underlag. Så denne modellen er normal i størrelsen. Grov såle som sitter godt på vinterføret. Derudover er vintersko med Contagrip også ideelle til vandring, da de har en solid og skridsikker bund, som giver optimal stabilitet under hele turen. Uld isolerer fortsat, selv om det bliver våd i modsætning til bomuld, som bare bliver kold og hård.

Next

Herresko

vintersko herre 2018

Skoen har en dempet såle, som bygger godt opp under fotbuen og gir deg økt komfort. Skoen er vanntett, og har en strammings funksjon på toppen som hindrer snø i å komme inn. Hvis du er meget ude, uanset vind og vejr, er det en god investering at have et par vinterstøvler, der holder dig varm og tør. Vi har ikke annet enn et svært rikholdig utvalg herresko. Tag et kig på de enkelte modeller, hvor vi har beskrevet fakta og egenskaber mere detaljeret.

Next