Vm kvinner. VM i fotball for kvinner 2019 2019-12-29

VM i fotball for kvinner 2019

vm kvinner

Ignacio García og Andreu Marín Lorente frÄ dÞmde finalekampen. Verdensmesterskapet arrangeres hvert fjerde Är av , idrettens Þverste organ, og ble fÞrste gang arrangert i. Til saman 24 land deltok i turneringa. I ein jamn kamp lÄg Brasil ofte eitt eller to mÄl framom motstandaren. Den brasilianske mÄlvakta Bårbara Arenhart vart kÄra til meisterskapens beste mÄlvakt, medan Eduarda Amorim den aller beste spelaren i meisterskapen. Deretter blir taperne i hver kamp slÄtt ut av mesterskapet. Tilskuersnittet for hele turneringen var, som i 1999, over 35 000.

Next

VM i curling 2017 (kvinder)

vm kvinner

Italien 11 3 8 11. Čair Sportssenter, Kamp om 23. Verdensmesterskabet i curling for kvinder 2017 var det 39. Derfra gikk Ă„tte lag videre til kvartfinaler, sĂ„ fire lag til semifinaler og finaler. Likevel ble ikke tilskuertallene i nĂŠrheten av 1999-mesterskapet, noe pĂ„ grunn av at mindre stadioner ble bukt. Golden goal-regelen ble avskaffet Ă„ret etter, og dette var siste gang regelen ble brukt pĂ„ seniornivĂ„. Denne turneringen ble vunnet av i finalen mot.

Next

VM i hÄndbold 2017 (kvinder)

vm kvinner

I kvalificerede det bedst placerede hold fra , , sig direkte, mens besejrede med 3-0 i kampe i kvalifikationen om den anden plads. Skotland 11 7 4 5. Tre av stadiona vart seinast brukt under : i , i og i. Canada 11 11 0 2. I finalen besejrede hold under ledelse af skipper , som sikrede at for fĂžrste gang nogensinde kunne rejse hjem fra med.

Next

Startlister: Startliste Kvinner Elite fellesstart EM Plumelec Bretagne 2016

vm kvinner

Ei anna stadion vart bĂ„e brukt under og. Alle var basert pĂ„ invitasjon, og det var dermed ingen kvalifisering. Denne gangen var det som vant, etter Ă„ ha slĂ„tt med 2—0 i finalen. Tittelforsvarar vart verdsmeister etter 2-0-siger over den 7. Mesterskabet blev vundet af hold bestĂ„ende af skipper , , og samt reserven , som gik ubesejrede gennem turneringen med tretten sejre i trĂŠk, og holdet blev dermed det fĂžrste nogensinde, der spillede en uden nederlag. Serbia sine mĂ„lskĂ„rar var Dragana Cvijić 5 , Sanja Damnjanović 4 , Andrea Lekić 4 , Jelena Ćœivković 2 , Jelena NiĆĄavić 2 , Jelena Popović, Katarina KrpeĆŸ og Jelena Erić, alle 1 mĂ„l.

Next

vm kvinner

Kina 11 2 9 12. PÄ den andre halvdelen av tablÄet slo og ut gruppevinnerne Brasil og Kina. Tidligere pÄ Äret i 1991 ble ogsÄ bÄde og blitt arrangert. Mesterskabet blev arrangeret af og afviklet i , i perioden -. Hold 4 3 2 1 Reserve Guld Canada SÞlv Rusland Bronze Skotland 4.

Next

Norske medaljevinnere i friidrettsEM/VM siden 1980 Quiz

vm kvinner

Pokalen Idrett Stiftet 1991 FÞrste sesong Forbund Verdensdel er Alle Antall lag 24 f. Schweiz 11 5 6 w1,1 9. Da det endelig ble arrangert, hadde allerede , og for kvinner blitt arrangert. Semifinalane og finalen vart spelt pÄ Parc Olympique lyonnais i , medan Äpningskampen vart spelt pÄ i. Brasil sine mÄl kom ved Alexandra do Nascimento 6 , Fernanda da Silva 4 , Ana Paula Rodrigues 4 , 3 , Deborah Nunes 2 , Deonise Cavaleiro 2 og Daniela Piedade 1. Tyskland 11 5 6 w1,0 10. Hold Kampe Vundne Tabte Indbyrdes 1.

Next

Verdensmesterskapet i fotball for kvinner

vm kvinner

Det var snakk om Ä Þke antall lag fra 16 til 24 etter i , men -sjef gikk sterkt ut mot det etter at slo 11-0. Dei straffa Brasil med to 2-minuttsutvisingar og Serbia med fire. Sverige 11 8 3 w0 4. Rusland 11 8 3 w1 3. . Om det er uavgjort etter 90 minutter, spilles det , og om det fortsatt ikke er noen avgjÞrelse kÄres vinneren i.

Next

Startlister: Startliste tempo Kvinner Elite sykkel VM i Bergen 2017

vm kvinner

Lag som mĂžtes i gruppespillet kan ikke mĂžtes igjen fĂžr i finalen. Sverige snudde 0—1 til 2—1 i semifinalen, men tapte mot Tyskland i finalen pĂ„. Canada var vertskap for mesterskapet i. Stade OcĂ©ane, Tilskodarar: 23 965 Dommar: Canada 52' 107' 63' 24. De fire bedste hold efter grundspillet, , , og , gik videre til slutspillet om medaljer, der afvikledes som et med bronzekamp. Imidlertid var det gjennomfĂžrt gjentatte uoffisielle mesterskap og turneringer, fra til det siste i. Kina fikk sin friplass, men ville uansett vĂŠrt gode nok i til Ă„ nĂ„ turneringen.