Vm skreifiske 2020. VM i Skreifiske, Svolvær (2020) 2019-11-15

ahintz.com

vm skreifiske 2020

Pris for dette er kr 7. Billetter til dette vil kunne kjøpes tidlig for de som mottar nyhetsbrevet. Båten er rigget med takoverbygg, varme og musikk. På Risvær får dere servert grillet Hvalbiff med tilbehør til middag, Baren er åpen, badestampene er klare og vi har levende musikk til underholdning. Vi må også rette en stor takk til alle de som påtar seg ansvaret for sikkerheten rundt arrangementet; Politiet, Kystvakta, Redningsskøyta, Røde Kors Hjelpekorps og andre frivillige organisasjoner. Forhåpentligvis er storskreien i bittmodus. Det tradisjonsrike arrangementet som er en av verdens største fiskekonkurranser, tiltrekker seg flere tusen mennesker, og skaper et yrende liv i byen med skreien i fokus.

Next

ahintz.com

vm skreifiske 2020

For de som ikke ønsker å prøve Skreifisket kan vi benytte våre hurtiggående båter for transport til Svolvær. Det er cirka 600 deltakere, og over 70 båter som er med på selve sportsfiskekonkurransene. Vi satser på god stemning hele kvelden. Legger med bildet av vinneren med vinnerfisken av Lofotcupen! Har besøkt flere bedrifter og næringsaktører, og fått pratet med utrolig mange hyggelige folk. Vel fremme på Risvær installeres dere i våre komfortable Rorbuleiligheter 6 personer i hver Rorbu fordelt på 3 soverom. Takk til sponsorer, samarbeidspartnere, tillreisende og folket i Svolvær! Om dere skulle ønske det er konferanserommet til deres disposisjon før middag.

Next

Announcing vSphere Days 2020

vm skreifiske 2020

. Vi tilbereder Lunsj ombord, tar med kaffe, brus og andre leskedrikker slik at vi ikke lider noen nød. Lørdag Etter frokost lørdag formiddag er det ut på tur igjen. Til og med kunstutstilling om plast i havet! Join our community as we plant strong roots and provide a platform for innovative ideas to grow. Søndag Etter frokost utpå formiddagen en gang er det klart for avreise og hjemtur.

Next

VM i Skreifiske

vm skreifiske 2020

Vi retter en spesiell takk til alle som stiller opp som frivillige medhjelpere og ikke minst våre hovedsponsorer Thon Hotel Lofoten og Svinøya Rorbuer - BaseCamp Lofoten. I tillegg må jeg også få takke det resterende næringslivet som støtter oss med sponsormidler. Etter noen timer fiske og kos setter vi kurs mot Svolvær og kafébesøk i noen timer for å føle på stemningen der, før vi vender baugen mot Risvær igjen. Her går dere ombord i hurtiggående båter og vi setter kurs ut Ofotfjorden med Risvær som mål. Based on the success of the and feedback from our valued members we have created this new one-day event. Det er bare å ta med godt humør, så blir det en super dag på sjøen. Men stemningen i Svolvær var likevel upåklagelig og vi fikk nyttet begge dagene godt uansett.

Next

ahintz.com

vm skreifiske 2020

The competition is a celebration of the traditional fishing season in Lofoten — and an opportunity to reel in some true whoppers in spectacular Arctic surroundings. Tusen takk til alle deltagere, alle frivillige, båter og alle andre som har hjulpet til! Her vil det være mulig å melde seg på både til Lofotcupen fredag 20. Tross været har det vært fantastisk stemning! Vi har god tid og blir her noen timer. Sikkerhet skal alltid være pri 1, så det var en klok avgjørelse. Her hygger vi oss med helstekt lam, levende musikk, god stemning og godt selskap hele kvelden. Take your skillset to the next level in just one day! Vi legger turen innom Revelsøy som var Ofotens første handelssted, går bak Barøy før vi legger kursen over Vestfjordbassenget mot Offersøy.

Next

VM i Skreifiske, Svolvær (2020)

vm skreifiske 2020

Vi gjør i stand til middag og fyrer badestampene som er fylt med friskt sjøvann på kaikanten slik at de er klare til deres disposisjon når dere måtte ønske. Vi går en runde på fiskefeltet ut på Hølla og Moholmen, før vi ender opp i Skrova og får med oss sammenkomsten på Skrovabrygga med god musikk og høy partyfaktor. Bjørn Stein med en lange på 34. Vi garanterer ei minnerik helg! Want us to come to your city? Attend a 2020 vSphere Day to experience information-packed breakout sessions, discover the tools needed to upgrade your current platform, and get the most out of the new features in vSphere. Vi ønsker alle hjertelig velkomne 20. Og verdt å merke seg er at det ikke er restriksjoner på lag-størrelser i 2020-konkurransen, og resultatet av lag-konkurransen baserer seg på snittvekten av fangsten blant antall deltagere på laget, opplyser arrangøren til Lofotposten.

Next

Lofotposten

vm skreifiske 2020

We plan to expand to other regions and cities later in 2020. Full av inntrykk etter ei begivenhetsrik helg transporteres dere til Pundslett med båt hvor det står buss klar til å ta dere med til flyplassen igjen. Her går vi inn mot land, forbi Vestbygd og inn mellom øyene i Svellingen som er inngangsporten til Lofoten. Etter noen timer setter vi kurs mot Risvær igjen. Om det skulle bli veldig dårlig vær benytter vi buss som transport til Pundslett hvor dere blir hentet med båt og tatt med til Risvær Fredag Vi står opp tidlig for å få med oss dagen og frokosten.

Next

Announcing vSphere Days 2020

vm skreifiske 2020

Vi ordner oss med god drikke og en lunsj for å stabilisere formen. Om ønskelig setter vi Konferanserommet til deres disposisjon et par timer på formiddagen. Arrangementet er en kombinasjon sportsfiske-konkurranse, festligheter, konserter og mye god mat og drikke. Vi holder åpen bar og serverer gjerne ute i stampene. To learn more or to register for an upcoming vSphere Days visit the. Vi tar også i dag med hurtiggående båter som alternativ transport for de som ikke ønsker å fiske.

Next