Weekend esiintyjät 2020. Esiintyjät, artistit ja viihde 2020-01-29

Kylpylän viihdekalenteri

weekend esiintyjät 2020

Metro stops at Kampi Center station, which is only 200 meters walk to the Circus. Tapahtuman ovet aukeavat kello 20:00 ja tapahtuma päättyy kello 05:00. Elokuvan jälkeen luvassa on puolen tunnin moderoitu keskustelu, missä ruoditaan elokuvaa sekä siihen liittyviä Beatles-teemoja. Trubaduuri Kim Engblom 20-23 Vapaa pääsy La 25. Pääsylippu on tapahtumaan eikä artistin tai artistien peruuttaminen ole syy lippujen tai osan hinnasta palautukselle.

Next

Helsinki Beatles Weekend

weekend esiintyjät 2020

Huomioithan, että festivaalin tuotannossa käytetään strobo- ja savuefektejä, tämä voi aiheuttaa joillekin epileptisen kohtauksen. Lisäksi luvassa on koko kirjo Beatlesin tuotantoa hiteistä harvinaisuuksiin. Huvilassa: HimosEasy, Villa Vallaton tai HimosKotkat. Jiri Nikkisen The Beatles Tribute Bandin ja muiden upeiden Beatles-tribuuttien lisäksi luvassa on unohtumattomia elämyksiä. The doors of the event open at 20:00 and the event ends at 05:00.

Next

Hullu Poro

weekend esiintyjät 2020

Pastorina messussa toimii Mari Mattsson. Pääsyliput vaihdetaan ovella rannekkeeseen mikäli ostettu lippu oikeuttaa siihen. It is your responsibility to have the ticket authentic! Jay on jo ansainnut paikkansa kaikkien suomalaisten sydämissä. Karaoketanssit 19-23 Vapaa pääsy Pe 31. The age limit of the event is 18+ years. Elokuvan pituus on 56 minuuttia. Naantali Iskelmä Weekend: Lobby Bar Ke-to 8.

Next

General Hospital Fan Celebration

weekend esiintyjät 2020

Osta lippusi vain viralliselta lipunmyyjältä Lippupisteestä, ollaksesi varma lipun aitoudesta. Karaoketanssit 19-23 Vapaa pääsy La 18. Kaksi heistä on todella uskomatonta tribuuttia. Hullu Poro Areena avoinna: Ovet avataan syyskuussa klo 20:00 Talvi- ja kevätsesonkina ovet avataan normaalisti klo 21:00. Viihdepianisti Miso Misic 20-23 Vapaa pääsy Pe 10. Trubaduuri Kim Engblom 20-23 Vapaa pääsy La 18. Lasin, terävien tai muuten vaarallisten esineiden, laittomien aineiden ja alkoholin tuominen alueelle on kielletty.

Next

Kylpylän viihdekalenteri

weekend esiintyjät 2020

Upea kirjo erilaisia bändejä, joukossa ei yhtään huonoa tai edes keskinkertaista. Nostalginen viikonloppu on vaikuttava läpileikkaus Liverpoolin nelikon tuotannosta. Useat raitiovaunut sekä bussit saapuvat niin ikään Kampin keskuksen läheisyyteen. Haluamme nähdä yhden kerran Electric Festival tapahtuman historiassa bailaajien kädet ilmassa ja kuulla musiikin pauhaavan nimenomaan legendaarisessa The Circuksessa. Konsertissa kuullaan Beatlesin tuotantoa aivan Hampurin ajoilta aina John Lennonin soolotuotantoon asti. Miehet todella näyttävät ja kuulostavat esikuviltaan. Viihdepianisti Henri Marjamäki 20-23 Vapaa pääsy Pe 31.

Next

Helsinki Beatles Weekend

weekend esiintyjät 2020

Alueelle ei saa tuoda minkäänlaisia pulloja tai tölkkejä, ei myöskään muovisia. In your free time, enjoy all the amenities of a world-class resort, including restaurants, bars with live music nightly , swimming pool and gym. There are plenty of parking spaces around the area. Access to our event is requires 18 years of age and over. Kaikki paikallis- sekä kaukojunat saapuvat Helsingin päärautatieasemalle josta on vain 350 metrin kävelymatka The Circukseen. Järjestelmäkamerat ja videokamerat ovat tapahtumassa kielletty. Naantali Iskelmä Weekend: La 1.

Next

Weekend Festival 2020 Tickets

weekend esiintyjät 2020

Transportation is provided to and from all weekend events from the hotel. The location of the The Circus is unique and easy to arrive. The Security personnel of the event have the right to refuse access to a person who has been intoxicated or threatened. Kaikki paikallis- sekä kaukojunat saapuvat Helsingin päärautatieasemalle josta on vain 350 metrin kävelymatka The Circukseen. Rannekkeet on suunniteltu niin, että niitä ei voi irrottaa kädestä ilman niiden rikkoutumista. Helsinki Beatles Weekend järjestetään 8.

Next

Bileviikonloppu

weekend esiintyjät 2020

Importing glass, sharp or otherwise dangerous objects, illegal substances and alcohol into the area is prohibited. The Circuksen sijainti on ainutlaatuinen, niin läheltä kuin kaukaa tuleville festivaalivieraille. Jumalanpalveluksen järjestää Kallion Seurakunta yhteistyössä Helsinki Beatles Weekendin kanssa. Tapahtumaan pääsy edellyttää 18 vuoden ikää, sekä kuvallista henkilöllisyystodistusta esim. Helsinki Beatles Weekend järjestää Suomen suurimman ilmaisen Beatles-yhteislaulutapahtuman legendaarisella kulttuuritalolla.

Next

2020 NASCAR Cup Series Schedule

weekend esiintyjät 2020

Beatles-messu mukailee festivaalin teemaa: Enemmän Beatlesiä — enemmän rakkautta. Beatlemanian tapahtumapaikkana toimii legendaarinen Kulttuuritalo, eli Kultsa, mikä on ainoa oikea paikka Beatles-tribuuttifestivaalin järjestämiseen. . Tickets have a unique code that entitles you to entry. Ravintolan ympäristössä on myös runsaasti niin majoitus, ruokailu kuin paikoitus mahdollisuuksia. Saamme vieraaksi upeita esiintyjiä Suomesta ja maailmalta.

Next

Esiintyjät, artistit ja viihde

weekend esiintyjät 2020

Hyödynnä huikean edullinen bileviikonlopputarjous, ja vietä vauhdikasta viikonloppua Himoksella. Karaoketanssit 19-23 Vapaa pääsy Ti 28. Odotettu ikärajaton TubeTour-kiertue seitsemän suosikkitubettajan voimin Hullu Poro Areenalla! Majoitu tasokkaasti huvilassa tai mukavasti mökissä! The Circuksen sijainti on ainutlaatuinen, niin läheltä kuin kaukaa tuleville festivaalivieraille. Useat raitiovaunut sekä bussit saapuvat niin ikään Kampin keskuksen läheisyyteen. All local and long-distance trains arrive at Helsinki Central Station, just 350 meters' walk from The Circus.

Next