Alko aukioloajat pääsiäinen 2020. Juhannus 2020 2019-12-10

Kauppakeskus Myyrmanni Vantaa

alko aukioloajat pääsiäinen 2020

Pienten paikkakuntien viimeiset aukiolotunnit ovat hiljaisia, kun taas kaupungeissa asiointi painottuu enemmän iltaan ja aamut käynnistyvät verkkaisemmin, sanoo Alkon myymäläketjusta vastaava liiketoimintajohtaja Kari Pennanen tiedotteessa. Tarjolla on myös useita juhannusfestareita ympäri maan. Kristuksen syntyminen, Jeesuksen kaste sekä kertomus idän tietäjistä. Kiirastorstaina kirjastot ovat auki aattoaukioloaikojensa mukaisesti ja sulkeutuvat viimeistään klo 17. Pääsiäisviikko alkaa palmusunnuntaista, jolloin lapset myös virpovat. Kauppakeskuksissa sijaitsevat kaupat ovat kuitenkin kiinni.

Next

Alkot ovat huomenna avoinna historiallisen myöhään

alko aukioloajat pääsiäinen 2020

Juhannuksen sää Aihe joka puhuttaa aina. Osa kaupoista on auki sunnuntain aukioloaikojen mukaan, osa vielä suppeammin. Vaikka juhannukseen valitettavasti kuuluvatkin vuosittain ikävät tragediat, joista voimme lukea iltapäivälehdistä, meluaminen ja juopuminen ovat kuuluneet juhannuksen viettoon kautta aikain sillä niiden on uskottu tuottavan onnea ja karkottavan pahoja henkiä. Uudet aukioloajat ovat olleet käytössä puolentoista vuoden ajan, jonka aikana Alkossa on seurattu erityisesti ensimmäisen ja viimeisen tunnin asiakasmääriä. Tuore laki sallii Alkojen pitävän jatkossa oviaan auki entistä myöhempään ja ostoksille pääsee arkisin iltayhdeksään saakka.

Next

Juhannuksen aukioloajat 2020

alko aukioloajat pääsiäinen 2020

Vuonna 2020 tämä siis tapahtuu 31. Pienillä paikkakunnilla, joissa asiakasmäärät ovat pieniä, pysyvät Alkot auki jatkossakin entiseen malliin myös perjantaisin. Alkon mukaan pääsääntöisesti myymälät, jotka ovat olleet ennen auki iltakahdeksaan, palvelevat jatkossa kello 21 asti. Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Tällaisia paikkakuntia ovat Inkoo, Karstula, Kyyjärvi, Kärsämäki ja Puolanka. Vähittäiskauppojen aukioloajat juhannuksena on määritelty laissa.

Next

Onko Alko auki, saako kaupasta mämmiä?

alko aukioloajat pääsiäinen 2020

Pääkaupunkiseudulla asiakaskysyntä painottuu iltaan ja lähes 70 prosenttia asiakkaista asioi klo 14 jälkeen. Kesäisin Alkot ovat auki myöhempään Hankasalmella, Heinävedellä, Kemiössä, Pielavedellä, Rantasalmella ja Sulkavalla. Ilta-aukiolon lisäksi myymälät ovat avoinna pääsiäislauantaina kello 9-18 sekä joulu- ja juhannusaattona klo 9-12. Myymälät avataan tuntia nykyistä myöhemmin tai suljetaan tuntia aikaisemmin. Kaukobussien liikenteessä osa vuoroista jää pääsiäispyhien takia ajamatta.

Next

Kauppakeskus Iso Omena Espoo

alko aukioloajat pääsiäinen 2020

Lisäksi valtaosa myymälöistä on auki perjantaisin yhdeksään. Espoossa muutokset puolestaan koskevat Otaniemen ja Niittykummun myymälöitä. Kauppakeskus Kaaren yleiset tilat ovat avoinna 1. Erinäisten palveluyritysten myymälöiden yhteydessä olevat Postin myyntipisteet palvelevat myymälöiden aukioloaikojen mukaan. Kaaren Prisma palvelee aina 24 h. Sitä vietetään kesäpäivänseisauksen läheisyydessä kesäkuun 19. Tarpeellinen juttu Kalevalta, mutta ikävästä syystä.

Next

Pyhäinpäivä 2020

alko aukioloajat pääsiäinen 2020

Tietoja eri liikennöitsijöiden aikatauluista saa kootusti. Jatkossa Alkoista voi hakea juomia kotiin myös esimerkiksi joulu- ja juhannusaattoina. Myös omatoimikirjastot ovat kiinni koko pääsiäisen ajan. Vakiintuneen käytännön mukaan juhannusaatto, joka on 19. Liputus: ei Pyhäinpäivä on kristillinen pyhimysten, marttyyrien ja vainajien muistopäivä, jota kutsutaan myös nimellä Pyhäinmiestenpäivä. Loppiaisen aukioloajat 2020 Perinteisesti kaupat ovat olleet suljettuina loppiaisena, koska se on virallinen pyhäpäivä. Alkot palvelevat kiirastorstaina kello 20:een asti.

Next

Alkot ovat huomenna avoinna historiallisen myöhään

alko aukioloajat pääsiäinen 2020

Vaikka virallisesti pyhäinpäivä ja Amreikasta laskeutunut Halloween ovatkin eri asia, vietetään Halloweeniakin Suomessa nykyään ja lähtökohtaisesti samana päivänä kuin pyhäinpäivää. Kaikki Oulun kaupunginkirjaston toimipisteet ovat suljettuina pääsiäisen ajan pitkäperjantaista toiseen pääsiäispäivään. Tuoretta leipää pitäisi olla pääsiäisenä saatavilla, mutta tavallista rajatummin. Kannattaa tarkistaa oman huoltoaseman aukioloajat verkkosivustolta tai soittamalla. Muutamina aiempina vuosina aluehallintovirastot ovat myöntäneet poikkeuslupia ympäri Suomen. Mämmiä, lammasta ja suklaamunia voi ostaa vaihtelevasti pääsiäisen aikaan, sillä.

Next

Alkon aukioloajat muuttuvat vuonna 2020

alko aukioloajat pääsiäinen 2020

Palmusunnuntaista alkavaa viikkoa kutsutaan nimellä Hiljainen viikko myös piinaviikko ja jokaiselle päivälle on olemassa oma erityinen pääsiäisajan nimi. Lauantaina bussiliikenteessä ajetaan tavalliset lauantaivuorot ja sunnuntaina sunnuntaivuorot. Alko muuttaa tammikuussa 32 myymälänsä aukioloaikoja ja kohdentaa asiakaspalveluaan niihin hetkiin, kun myymälöissä käy asiakkaita. Myös pankit ovat kiinni pääsiäisen ajan. Helsingissä muutoksia tulee Eteläesplanadin, Taivallahden, Kalasataman Tukkutorin, Mellunmäen, Itä-Pasilan ja Ullanlinnan myymälöiden aukioloon. Kirjastoautot eivät liikennöi pääsiäisen aikaan. Loppiaisen vietolla on ollut useita eri syitä historiassa: mm.

Next

Kauppakeskus Myyrmanni Vantaa

alko aukioloajat pääsiäinen 2020

Vaikka monet ruokakaupat ovat auki läpi pääsiäisen, juhlapyhät vaikuttavat moniin muihin aukioloaikoihin ja liikenteeseen. Katso myös: Pääsiäisenä juhlitaan Jeesuksen ylösnousemusta. Pysäköintihalli: 24 h Prisman aukioloaikojen mukaan. Postin omat myymälät ovat suljettuina pitkäperjantaista toiseen pääsiäispäivään eli maanantaihin. Pääkaupunkiseudulla uudet aukioloajat koskevat kuutta myymälää Helsingissä ja kahta myymälää Espoossa. Kattoparkki: Arkisin 7-21, Lauantaisin klo 8-19, Sunnuntaisin klo 10-18 Pakukympillä. Vuoroissa on sekä lisäyksiä että peruutuksia.

Next