Anna book blogg. Anna Book Archives 2019-11-14

Anna Book Archives

Anna book blogg

Men att som My hĂ€r — totalt skita i sin vĂ€n som hon bestĂ€mt trĂ€ff med för att istĂ€llet gĂ„ till frisören — Ă€r ett högst aktivt och medvetet val som visar pĂ„ en viss grad av respektlöshet gentemot vĂ€ninnan, sĂ€rskilt som hon inte ens bryr sig om att meddela Anna att trĂ€ffen mĂ„ste skjutas fram en smula. Kommentarerna Ă€r omodererade sĂ„ du stĂ„r sjĂ€lv för vad du skriver sĂ„ hĂ„ll dig pĂ„ mattan! Med omkring 7 500 000 sidvisningar i mĂ„naden sĂ„ Ă€r detta en av Sveriges största plattformar i bloggformat. SĂ„ min slutsats blir: NĂ€r Anna framstĂ€lls som en förlĂ„tande och ödmjuk mĂ€nniska sĂ„ vill hon att hela vĂ€rlden ska kĂ€nna till det. IgĂ„r kvĂ€ll stĂ€ngde Anna av kommentarsfĂ€ltet under bilden. Kritiken kring företaget verkar helt ha gĂ„tt Anna Book förbi för hon försöker krĂ€nga pĂ„ följarna den hĂ€r produkten med argument som att ett hĂ„rstrĂ„ pĂ„ hakan Ă€r bland det vĂ€rsta som kan drabba en kvinna. Är det hĂ€r nĂ„gon typ av efterslĂ€ntrande Metoo-inlĂ€gg som Anna Book publicerat pĂ„ Instagram? TyvĂ€rr tror jag att det Ă€r fĂ„ offentliga mĂ€nniskor som bemöts som vem som helst i sĂ„dana hĂ€r grupper och jag tror det Ă€r svĂ„rt att inlĂ€gg som Annas inte drar igĂ„ng diskussioner.

Next

Anna Book Archives

Anna book blogg

DĂ„ bidrar det ocksĂ„ till att man tappar inspirationen och lusten Ă€ven pĂ„ grund av sĂ„dana omstĂ€ndigheter förstĂ„r ni. Jag skulle vilja anvĂ€nda det hĂ€r inlĂ€gget till att reda upp nĂ„gra av de frĂ„getecken som uppdagat sig efter att Anna Book fĂ„tt ta emot hat och krĂ€nkningar pĂ„ Instagram. Herregud, nĂ€stan lika dumt som för Oslo Skin Lab dĂ€r celluliter Ă€r djĂ€vulens pĂ„fund. Men
nĂ€r man vĂ€l lyckas slita blicken frĂ„n dem sĂ„ kommer vi till reklamvideon för företaget My Flawless — som bĂ„de Isabella Löwengrip och Marie Serneholt raderat utan ett ord. Nu framstod istĂ€llet Anna Book helt oförtjĂ€nt som en lögnare, och det Ă€r inte rĂ€tt — dĂ€rför skriver jag det hĂ€r inlĂ€gget. Den nya versionen hĂ€r under.

Next

Anna Book Archives

Anna book blogg

HĂ€r Ă€r för övrigt mailet frĂ„n skolans rektor om nĂ„gon nu tvivlade i sanningshalten i mitt tidigare inlĂ€gg. Jag undrar om Anna inser hur fyndig hon faktiskt Ă€r hĂ€r? Jag kan inte hitta denna ursĂ€kt nĂ„gonstans förutom i text pĂ„ Annas blogg, sĂ„ jag antar att den publicerades som en story som endast lĂ„g uppe i 24 h. Högt till tak med glimten i ögat sĂ„ ingen — framför allt inte jag sjĂ€lv eller min katt — vinner nĂ„gonting pĂ„ att ta sig sjĂ€lv pĂ„ allt för stort allvar. En livs levande Carola-flĂ€kt för den som rĂ„kar stĂ„ mitt framför henne nĂ€r hon sĂ€tter igĂ„ng att blinka. Hennes kommentarsfĂ€lt fullkomligt svĂ€mmade över av vidriga kommentarer och inte förrĂ€n efterĂ„t framkom det att det hela var del av skolans poĂ€ngjakt. Har haft hopp och en önskan om att inspirationen ska komma tillbaka, att jag ska fĂ„ tillbaka lusten, eller rĂ€ttare sagt att den skulle stĂ€rkas igen.

Next

Anna Book Archives

Anna book blogg

Senare fĂ„r hon veta att My varit hos frisören istĂ€llet utan att meddela sin vĂ€n detta, och av videon frĂ„n Annas Instastory att döma sĂ„ var hon allt annat Ă€n imponerad av sin vĂ€n. Det har tagit stopp just nu. Har man varken lusten, inspirationen eller ens riktigt tiden. Jag kan pĂ„ rak arm sĂ€ga att jag hade blivit vansinnig! Anna gör sitt bĂ€sta i videon hĂ€r under för att inte visa hur irriterad hon Ă€r, men jag tycker hon har all rĂ€tt att vara just det. A B har erbjudit sig att komma till skolan, men ledningen har tackat nej med hĂ€nvisning till att det inte Ă€r rĂ€tt lĂ€ge just nu. SĂ„ finner man heller inte orken, och dĂ„ Ă€r det ju verkligen inte vĂ€rt det. Anna Book har en 26 Ă„rig dotter tillsammans med Mehemet Yurdagul som heter Felicia samt tvĂ„ barn — Vanessa och Antonio — med maken Roberto.

Next

Anna Book Archives

Anna book blogg

SĂ€rskilt som Annas inlĂ€gg handlade just om henne som offentlig person och hur hon — trots det — slutat med rabattkoder och liknande. Jag hade vĂ€nt pĂ„ klacken och gĂ„tt, i samma sekund som jag förstĂ„tt anledningen till varför jag stĂ„r utanför en stĂ€ngd butik utan varken sms eller samtal i min telefon. Kan hon verkligen ha en sĂ„ pass kraftig abstinens av utebliven uppmĂ€rksamhet att det HÄR kĂ€ndes som en bra idĂ©? Inte pĂ„ lĂ„nga vĂ€gar
 PĂ„ sin blogg försvarar hon sig med nĂ€bbar och klor, men skriver samtidigt att det hĂ€r inte Ă€r nĂ„gonting som berör nĂ„gra utomstĂ„ende. Anna skriver pĂ„ sin blogg dĂ€r hon förklarar anledningen till sitt beslut att lĂ€gga ner bĂ„de blogg och Instagram: Jag har funderat pĂ„ detta lĂ€nge, sedan i vĂ„ras faktiskt och det har Ă€ven med plattformen att göra. Inte att nĂ„gon Ă€r sen, det kan hĂ€nda vem som helst och Ă€r oftast helt oavsiktligt. Det gjorde hon inte, utan hela den hĂ€r soppan beror pĂ„ att den högra handen inte vet vad den vĂ€nstra handen gör.

Next

Anna Book Archives

Anna book blogg

Att medlemmarna ocksÄ ska klappa henne pÄ axeln och berömma henne för att ha stÀngt ner blogg och Instagram eller för att hon valt att stÄ över Black Week-tÄget och de inkomster som normalt kommer med att dela ut rabattkoder? Namnen ska hon ha sjÀlv tagit reda pÄ enligt mailet frÄn rektorn, och i samma mail förnekar hon att Anna Books skulle ha bjudits in till skolan. Om jag förstÄtt det hela rÀtt sÄ pÄstÄr alltsÄ Anna i sin blogg att skolan, inte bara givit henne namnen pÄ de som skrev krÀnkande kommentarer till henne utan de ska Àven ha bjudit in henne till skolan för en vidare dialog? Magnus Uggla var vid samma tidpunkt 32 Är gammal, om nÄgon nu undrade. Kontot tillhör ElevkÄren pÄ Karolinska gymnasiet. En lÄt som klöser sig fast sÄ till den milda grad i vÄra hjÀrnor att den skulle kunna bli nÀsta sommars sommarplÄga? Rektorn bekrÀftade alltsÄ saker för mig som inte stÀmde, och det gör mig ruskigt irriterad. Om man reagerar sÄ hÀr pÄ hÄrstrÄn och gropar i lÄren, vad fan hÀnder den dagen man fÄr ett riktigt problem att tampas med? Ett tag efter att Anna Book publicerat sitt sÄ försvann det, och om nÄgon undrar sÄ var det inte Anna sjÀlv som raderade det. Anna har alltsÄ sparat det hÀr minnet sedan 80-talet men planerar nu att elda det sÄ fort tillfÀlle ges hemma pÄ tomten.

Next

Anna Book Archives

Anna book blogg

Melodifestivalen Ă€r nog det som den Ă€ldre generationen kopplar henne samman med, men för nĂ„gra Ă„r sen presenterade hon sig för den yngre befolkningen genom att ha nĂ„gra riktigt underliga livesĂ€ndningar pĂ„ periscope dĂ€r hon bland annat grĂ€t ut över diverse saker — nĂ„gonting hon har som vana att göra lite dĂ„ och dĂ„. Nu Ă€r det sĂ„ att vi fĂ„r hĂ„llas pĂ„ en kollektiv strĂ€ckbĂ€nk eftersom den inte slĂ€pps — men misströsta inte. Jag sĂ„g tyvĂ€rr aldrig kommentarerna och vet inte vad som stod dĂ€r, men med tanke pĂ„ hur oklart Annas text var sĂ„ kan jag tĂ€nka mig att nĂ„gra av de 83 000 medlemmarna skrev nĂ„gra mindre trevliga svar till henne. Boken ska tydligen löpa linan ut. Anna Book föddes 1970 och har under sina 48 Ă„r hunnit vara med i melodifestivalen ett antal gĂ„nger, bli diskad och grĂ„ta ut över att ingen skrev henne en ny lĂ„t till Ă„ret efter.

Next

Anna Book Archives

Anna book blogg

Jag har sjÀlv varit i kontakt med rektorn och bett henne förklara vad som egentligen stÀmmer i den hÀr historien, och enligt henne stÀmmer ingenting av det Anna Book pÄstÄr. Hade hon stÀllt en frÄga eller liknande hade hon sÀkert fÄtt ett annat bemötande, men att lÀgga fokuset för inlÀgget pÄ att hon Àr en offentlig person som faktiskt inte hoppar pÄ alla chanser att tjÀna pengar Àr ju lite som att be om tjafs. Om nÄgon inte ser vad som stÄr pÄ bilden sÄ Àr det följande text: Till min Anna, VÄta, kladdiga pussar frÄn din vÀn i nöden. Reklam och marknadsföring som tidigare kostade stora summor pengar, kan nu göras helt gratis pÄ sociala medier sÄ lÀnge det finns ett konto kopplat till kÀndisen med mÀngder av följare. Kanske ses vi nÄgon gÄng i framtiden, i en himmel gjord för tvÄ? PÄ riktigt, inse att slaget Àr förlorat och att det enda sÀttet att inte tappa 100% av ansiktet Àr att göra en rejÀl pudel. TyvÀrr tror jag att blotta Äsynen av hennes namn triggar mÀnniskor att skriva skit, eftersom hon gjort sig kÀnd för sitt fightandes och blockerande pÄ sociala medier, vilket sjÀlvklart inte gör det okej. Det blir humor blandat med seriösa inlÀgg och tankenötter.

Next