Eltandborste bĂ€st i test 2020. Elektrisk tandborste test 2019 → De bĂ€sta eltandborstarna (BĂ€st i Test) 2020-01-13

BÀst i test eltandborste (6 modeller som gör rent)

eltandborste bÀst i test 2020

Genius 9000 har ocksÄ ett tryckkontrollsystem som sÀger ifrÄn om du trycker för hÄrt , ett flertal olika lÀgen och flera olika munstycken med olika anvÀndningsomrÄden att vÀlja pÄ. Vinnare i deras test blev Oral-B genius 1010s. Dess ljud och vibrationer Àr av ett slag som inte utmÀrker sig. Slutord Denna artikel handlar lika mycket om rekommendationen att anvÀnda eltandborste, som vilken tandborste som bör inhandlas. Oral-B SmartSeries 5000 Àr bÀttre Àn föregÄngaren men priset Àr relativt högt. SÄ söker du efter nÄgonting pÄlitligt och snÀppet billigare sÄ kan vi verkligen rekommendera denna duo-variant.

Next

Eltandborste Test (2020) Experternas betyg → BÄST I TEST

eltandborste bÀst i test 2020

I teorin Àr en trycksensor utmÀrkt för att förbÀttra tekniken, men ibland kan det ta lite för mycket tryck för att aktivera dem. Var 30:e sekund brummar tandborsten till kort, och efter 2 minuter ger den ifrÄn sig ett lÀngre brummande. Vi gör med andra ord köpguider Ät dig genom att undersöka produkter, lÀsa experttester, höra vad konsumenterna tycker och intervjua personer i branschen. MÄnga billigare modeller har inte sÀrskilt mÄnga funktioner, men de kan fortfarande ge en effektiv rengöring. Efter nÄgra dagar lÀr man sig att gilla Philips borstteknik, munnen kÀnns ren och frÀsch. Oral-B Genius 9000 Àr försedd med positionsdetektor och kommunicerar med en app i telefonen.

Next

Eltandborste Test (2020) Experternas betyg → BÄST I TEST

eltandborste bÀst i test 2020

Trycksensor Testfakta har i sitt egna test av olika eltandborstar utnĂ€mnt Braun Oral-B genius 9100 till sin testvinnare och det Ă€r inte svĂ„rt att förstĂ„ varför. Det finns fem borstprogram och en inbyggd timer meddelar dĂ„ man Ă€r klar med varje fjĂ€rdedel av munnen. TandhĂ€lsa har stort fokus och sĂ„klart vill man göra det bĂ€sta man kan för att fixa en frĂ€sch mun och blixtrande leende. Även Teknikproffset sĂ€ljer eltandborsten och frakten hem till dig Ă€r dessutom gratis! HjĂ€lper det att gömma undan tandborsten i ett skĂ„p? Modellen har en vibrationssignal som med 30 sekunders intervall pĂ„minner dej om nĂ€r du bör byta sida, och Ă€ven en varning via en röd ljusindikator om du trycker för hĂ„rt. Dessa utför arbetet betydligt mer effektivt Ă€n en vanlig tandborste. Philips Sonicare DiamondClean har ett effektivt system för rengöring och dĂ€r man faktiskt kan fĂ„ en liknande kĂ€nsla som om man varit hos sin tandhygienist efterĂ„t. Batteritiden Ă€r vĂ€ldigt bra och med full laddning hĂ„ller sig tandborsten i över en mĂ„nad.

Next

Eltandborste BĂ€st i Test 2020

eltandborste bÀst i test 2020

ÄndĂ„ har Philips valt att göra sitt borsthuvud avlĂ„ngt och relativt stort. DĂ€remot Ă€r ljudnivĂ„n hög pĂ„ det högsta lĂ€get och det Ă€r svĂ„rt att hitta rĂ€tt. Se till att inte trycka för hĂ„rt, och hĂ„ll koll pĂ„ att tandköttet inte drar sig tillbaka eller börjar blöda. Men det finns Ă€ven nĂ„gra saker du sjĂ€lv kan undersöka. Testet innehöll sex batteridrivna eltandborstar frĂ„n Philips och Oral-B, som Ă€r marknadsledande pĂ„ omrĂ„det. Utvecklingen och designen pĂ„ dessa följer oftast söta figurer eller hĂ€ftiga hjĂ€ltar.

Next

Test av eltandborstar 2020, se vilken som blev bÀst

eltandborste bÀst i test 2020

Barn upp till ungefÀr 10 Är ska inte ansvara för tandborstningen sjÀlva, oavsett om de har en vanlig tandborste eller en eltandborste. SÄ vÄr rekommendation till dig Àr att definitivt övervÀga en av dessa modeller hÀr ovan, försöka kontrollera ditt intag av sura och söta drycker, samt Àven anvÀnda dig av tandtrÄd. Prestigé pÄ resande fot har en otroligt elegant design. De har talat med en expert inom tandvÄrd, och experten förklarar att det inte Àr nÄgon fara alls. DÀremot har Oral-B Pro 7000 flera tekniska funktioner som de andra modellerna saknar som Bluetooth som kan synka tandborsten med en telefon. Efter testet valde 98% av 52 testpiloter att rekommendera Philips eltandborste till en vÀn. Den har fler smarta funktioner Àn billigare modeller frÄn Oral-B, bland annat gÄr den att ansluta till en mobilapp och det medföljer ett smart resefodral.

Next

Eltandborste Test (2020) Experternas betyg → BÄST I TEST

eltandborste bÀst i test 2020

Borsthastigheten Àr den samma som tidigare, den roterar, oscillerar och pulserar tusentals gÄnger per minut vilket Àr mycket effektivt mot flÀckar och plack. Oral-B Genius 9000 Àr nÀsta generations eltandborste, utrustad med en egen app. BÄde Oral-B och Philips har utvecklat speciella elektriska tandborstar för barn. Att borsta tÀnderna och hÄlla munnen hygienisk Àr en sjÀlvklarhet. Motoreffekt, borstlÀgen och utformning av borsthuvuden. Men man fattar efter en tandborstning att den var vÀrd sina pengar. Appen meddelar Àven nÀr det Àr dags att byta borsthuvud.

Next

BĂ€sta eltandborsten 2020

eltandborste bÀst i test 2020

TÀnderna kÀnns riktigt rena, batteritiden Àr vÀldigt bra och jag har fÄtt mindre tandsten. För vuxna kan Oral-B 500 ocksÄ vara ett bra val om det Àr första gÄngen man köper en elektrisk tandborste. Kosten har hÀr en stor inverkan, till exempel kan en sockerrik kost skapa obalans i hela kroppen, och Àven i munnen. Men att sköta tandborstningen med hjÀlp av Bluetooth-teknik och en app kÀnns inte som nÄgon succé, visar testresultatet. Detta gÄr inte att ÄterstÀlla. Effektiv modell till ett bra pris Experterna Àr förtjusta i Oral-B Pro 2000, och det finns flera anledningar till detta. I appen visas pedagogiskt exakt var i munnen man ska borsta, hur rena tÀnderna blir och nÀr det Àr dags att flytta borsten till en annan position.

Next

BÀst i test eltandborste (6 modeller som gör rent)

eltandborste bÀst i test 2020

Finns hos KÀnslan av ren mun som tidigare endast har gÄtt att erfara pÄ vÀgen hem frÄn tandlÀkaren kan med Oral-B Genius 10000 N blir en daglig upplevelse. Garantin gÀller i 2 Är. Kan anslutas till en app som hÄller koll pÄ din tandborstning Det som skiljer Oral-B Genius 9000 mest frÄn andra eltandborstar Àr att den kan anslutas till en app pÄ din telefon, som registrerar om du borstar tÀnderna tillrÀckligt lÀnge, och om du gör det pÄ rÀtt sÀtt. Motorn lÄter trött och seg frÄn start. Det Àr oral-B Genius 1010s som blir utsedd till vinnare. Laddningsindikator och trycksensor Oral-B Pro 600 Àr utrustad med en indikator som berÀttar nÀr det Àr dags att ladda tandborsten.

Next

Elektrisk tandborste test 2019 → De bĂ€sta eltandborstarna (BĂ€st i Test)

eltandborste bÀst i test 2020

Dessutom Àr det viktigt att tandborsten alltid stÄr upp, sÄ att den har möjlighet att torka mellan anvÀndningarna. Det krÀvs en prenumeration för att fÄ tillgÄng till hela testet. PÄ förpackningen utlovas en roligare tandborstning och att barnen borstar tÀnderna upp till 90% lÀngre. Tandborsten har 5 olika instÀllningar, beroende pÄ om du vill polera tÀnderna extra noggrant, massera tandköttet, har kÀnsliga tÀnder, vill ha vitare tÀnder, eller om du har kÀnsligt tandkött, som mÄste behandlas skonsamt under tandborstningen. Behövs dÄ alla dessa moderniteter? En helt fantastiskt produkt som gör sitt jobb över förvÀntan.

Next

Elektrisk tandborste test 2019 → De bĂ€sta eltandborstarna (BĂ€st i Test)

eltandborste bÀst i test 2020

Medan Protective Clean bara erbjuder tvÄ program, ett för rengöring och ett för vitare tÀnder, Àr borsten utrustad med en funktion som kallas för BrushSync. Speciella barntandborstar Det finns eltandborstar som Àr specialdesignade för barn, och detta syns Àven tydligt pÄ designen hos dessa modeller. Den hÀr borsten kan ocksÄ kopplas ihop med Oral-B:s app. Medföljer gör Àven 8 olika klistermÀrken att fÀsta pÄ tandborsten. Det hÀr Àr en budgetmodell, dock sÄ Àr den bÄda av vÀlkÀnt mÀrke och av kvalitet. Kan det vara farligt för barn att anvÀnda en eltandborste? Nya el-tandborstar pÄminner dig dÀrför nÀr tiden Àr över samt nÀr det Àr dags att byta sida i munnen efter ca 30 sekunder.

Next