Em kisat 2020. UEFA EM 2019-11-23

Jalkapallon Euroopan

em kisat 2020

On myös hyvin todennäköistä että järjestää arvontoja suomalaisille. Onneksi jokaisen maan fanit ovat oikeutettuja ostamaan ennalta määrätyn määrän lippuja. Kun olet siirtynyt sivulle tulee sinun valita maaksi jota kannatat Suomi. Myös Ronaldo on kertaalleen voittanut maalikuninkuuden ja se tapahtui vuonna 2012, jolloin useampi pelaaja jakoi tittelin kolmella osumalla. Huomaa että ohjeet ovat nyt vanhat ja et voi samoja enää noudattaa. Tällä hetkellä olemme nähneet kampanjan vedonlyönti ja kasinosivustolla Betzestillä — jossa voit osallistua Joulukampanjaan nyt ja voittaa liput sinulle ja kaverille. Aktiivipelaajista toiseksi kovimman maalimäärän on takonut Ranskan Antoine Griezmann, jolla on kasassa kuusi maalia.

Next

Jalkapallon Euroopan

em kisat 2020

Jos sinua kiinnostaa, mistä löytyvät, tai haluat lisätietoa -aiheeseen liittyen, olet tullut oikeaan osoitteeseen. Nyt kaikkien 20 maan fanit saavat jännittää Tammikuun loppuun — osuuko omalle kohdalle lippuja. Pudotuspeleihin, jotka koostuvat neljännesvälieristä, puolivälieristä, välieristä ja loppuottelusta, pääsevät jokaisen lohkon ensimmäiseksi ja toiseksi sijoittuneet joukkueet sekä neljä parasta lohkokolmosta. Aiemmin kisaisäntiä on ollut maksimissaan kaksi kappaletta. On erittäin yleistä että lippuja myydään areenan pihalla erittäin edulliseen hintaan. Joukkueet jaettiin 10 lohkoon, joista viidessä pelaa viisi joukkuetta ja lopuissa kuusi.

Next

Jalkapallon Euroopan

em kisat 2020

Kilpailut ovat ensimmäistä kertaa useammassa kuin kahdessa maassa. Tätä ennen kilpailurytmi oli pitkään joka neljäs vuosi. Päätöksen jälkeen jäsenmaita pyydettiin ilmaisemaan kiinnostuksensa toimia isäntäkaupunkina. Joulukuussa 2017 Brysselissä pelattavat ottelut päätettiin siirtää Roomaan ja Lontooseen, koska pelipaikaksi kaavaillun uuden stadionin rakentaminen ei ollut edennyt aikataulussa. Suunnitelmaa arvosteltiin muun muassa siksi että turnauksen hajauttamisen pelättiin tuhoavan kisojen luonteen.

Next

UEFA EM

em kisat 2020

Tuolloin myös joukkue oli historiallisen pieni — vain 16 urheilijaa. Jalkapallobuumi on nyt kuuma ja koska pelit ovat lähellä niin lipunhakijoita on varmasti paljon mutta vaikka koriskisojen väkimääri tuplaantuisi niin silti yli jokaisella arvontaan osallistujalla on mahdollisuus lipun saantiin. Päätös siitä saatko lippuja ja montako lippua voit ostaa tulee ennen Tammikuuta 2020. Halvimmat paikat löytyvät päätykatsomoista ja kalleimmat pitkiltä sivuilta. Jos et saa lippuja kannattaa ainakin Pietariin suunnata stadionin liepeille.

Next

UEFA EM

em kisat 2020

Tuo oli myös suurin maalimäärä yksittäisissä kisoissa sitten vuoden 1984, jolloin Michel Platini täräytti hurjat yhdeksän maalia. Lemaitren niskaan puhaltaa tuttuja nimiä, kuten Mo Farah 6 mitalia sekä yksi Borleen veljeskatraan jäsenistä, Kevin Borlee 6 mitalia. Supertähti joutui jättämään kentän kesken finaalin ja kyyneleet virtasivat portugalilaisen maalitykin poskipäillä, kun mies käveli murtuneena vaihtoon. Lähdetkö sinä Riven siivellä skaboihin? Päivä 4 - Pe 28. Suomalaisilla lipun ostajilla on oikein mukava mahdollisuus päästä arvonnan kautta kisoihin. Nykyiseen 24 joukkueen malliin siirryttiin vasta edellisissä kisoissa, eli Ranskan isännöimissä kisoissa vuonna 2016. Griezmann on myös hallitseva maalikuningas vuoden , jolloin mies painoi yhteensä kuusi täysosumaa.

Next

EM

em kisat 2020

Jatka kuitenkin lukemista, sillä muitakin vaihtoehtoja lippujen voittoon löytyy. Alla ohjeemme lippuarvonnan arvontaan osallistumisesta. Muussa tapauksessa voittaja menee F-lohkoon ja D-polun voittaja C-lohkoon. Lippujen hinnat otteluihin ovat siis melko inhimilliset. Lippuja on tarjolla yhteensä 13 000 kappaletta niitä halajaville. Ensimmäinen kerran näin tapahtui vuonna 1966 Budapestissä. Määräaikaan mennessä 32 maata ilmoitti kiinnostuksestaan.

Next

EM

em kisat 2020

Jotkut ovat nimittäin sitä mieltä, että hajauttaminen tuhoaa kisojen alkuperäisen luonteen. Napin painamisen jälkeen saat eteesi rekisteröinti lomakkeen johon sinun tulee jättää tietosi sekä sähköposti osoitteesi. Miesten puolella listan kärjessä on Christophe Lemaitre. Kisojen hajauttaminen 12 eri maahan on saanut paljon kiitosta, mutta se on saanut myös epäilijöitä osakseen. Mikäli Barcelona-tähti pelaa hirmuiset kisat, niin Platini saattaa pudota tilastossa jälleen yhden sijan, koska Ranskalla on kaikki mahdollisuudet mennä pitkälle. Jatkopeleihin selviytyvät luonnollisestikin kaikkien lohkojen kaksi parasta joukkuetta, mutta myös neljä parasta lohkokolmosta. Minkä maan Euroopan mestaruuuteen sinä uskot? Loput neljä paikkaa on varattu pudotuspelien voittajille.

Next

Euro 2020 Otteluohjelma

em kisat 2020

Suomalaiset eivät pysty myymään pörssissä lippuja kuin muille suomalaisille joten tämä on hyvä kauppa hakea lippuja vielä arvonnan jälkeen koska monille tulee vastaan vielä erilaisia esteitä joiden vuoksi kisamatka jää haaveeksi taskussa polttavista pääsylipuista huolimatta. Se tarkoittaisi myös sitä, että Griezmann tulee tekemään useamman osuman. Poliittisista syistä tiettyjen maiden, kuten ja , kohtaaminen on kielletty ja arvonnassa tämä otettiin huomioon siten että maat eivät joudu samaan lohkoon. Tässä samassa lohkossa ovat myös Tanska, Venäjä sekä Belgia. Kannattaa siis pysyä kuulolla artikkeleidemme osalta sillä tulemme julkaisemaan kaikki tiedot mahdollisista arvonnoista välittömästi. Tuo finaali muistetaan, paitsi Ederin jatkoaikamaalista, Cristiano Ronaldon loukkaantumisesta.

Next